Sziasztok!
Bajban vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy milyen tv-t vegyek? 106 cm es LGplazmát 180e ft-ért(ugyanilyen 160 e ft, de noname)vagy ekkora méretű, de drágább lcd-tv-t.Már van egy 16/9 es 96 cm-es vierám, de az megjelenésekor kicsit húzós volt...most harmadannyiért van picivel nagyobb átlójú...(más márka)és jó-e az egytuneres, amelyben a fele képernyőt monitorként, a másik felét tv-ként lehet használni..?
véleményetek?
Ha jól tudom, a W4000 azért olyan "drága", mert most akcióban kapsz hozzá egy 20" LCD-t is, ami gondolom, úgy hiányzik, mint púp a hátadra:-))). Ha azt NEM kéred, akkor 50-60.000-rel kevesebbe kerül a W4000-es.
UI: Egyébként a 100Hz nekem is b...ssza a csőrömet. Eddig ebben a Pana 100Hz-esei (37LZD-széria) voltak legmeggyőzőbbek, plazmás erényekkel a mozgásábrázolás terén.
Talán a 100 Hz miatt lehet inkább befutó a Samu. Az árak meg nagyon változóak a különböző kereskedőknél. Van ahol az egyik olcsóbb, van ahol a másik. 300k körül mozognak, vagy picivel felette. A V3000 viszont 250 alatt megkapható, nem tudom képben mennyivel gyengébb a fenti kettőnél. A Sharp mellett leginkább a 4 ms válaszidő szól (meg a design, de egy egyéni...)
Persze tudni kéne a nézési távolságot is, de valószínűleg 3 m-nél nem fogod közelebbről nézni. Illteve tudni kéne azt is, hogy mit fogsz rajta nézni.
Miért a Kuro? Ugyan csak HD ready, viszont a feketéje tényleg fekete, és az analóg tunerje valami elképesztően jó. Igaz, a PZ800-at még nem láttam, gondolom, az sem lehet kismikulás, szóval mindkettő nagyon jó cucc.
Ha analóg v. digitális SD tévéadásokat és DVD-t nézel majd főleg, akkor egyértelműen a Kuro. Ha többségében HD és blu-ray, akkor talán inkább a Pana, de mindenképpen próbáld meg egymás mellett (haha, hol lenne erre lehetőség?) megnézni mindenféle forrásról őket. Amelyik jobban tetszik, vedd meg.
Ha nem tudod egymás mellett letesztelni, vigyél magaddal dvd-t és blurayt mindkettőhöz, és nézd meg ugyanazokkal a jelenetekkel, lehetőleg azonos beállításokkal, azonos fényviszonyok mellett azonos távolságról
off Autókra talán ez nem annyira igaz... Inkább egy új buzuki vagy kopel, mint valami használt batár, amire - ha nincs szerencséd - ráköltöd a gatyádat, mert hol ez romlik el, hol az... (Teljesség igénye nélkül: CR nagy nyomású szivattyú, programozható porlasztócsúcsok stb...) Mondom úgy, hogy használt Mondeom van. Eddig még csak egy hengerfejezésbe futottam bele.
Múlt héten láttam egymás mellett a kettőt igaz 42-es méretben én nem voltam elájulva a pioneer-tól,a panának is jó volt a feketéje szerintem kicsit el van túlozva ez a fekete dolog(nem az olcsó lcd re gondoltam).Ebben az árkategóriában már nincs rossz tévé.Én azt mondom ugyanannyiért full hd plazmát vegyél,de azt vedd amelyik neked tetszik,itt már nem tudsz hibázni.Jó tévék nagyon meg nagy-nagy képernyők.:-)