A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Ne má ez az exnejem, ne ijesztgessé máá. Amúgy nekem elég beteg ez a pénzbuzerancia. Horvátországba egy egész város elsötétült tőle. De lehet Lukszemburgba nem tom rég volt.
Akkor ott van a sport, vagy a maszturbálás. Utóbbi szerintem jobban felpörget agyilag. Írtam másik topicba hogy gyorsabban memorizálok tőle. Az exnejem úgy tudta elvégezni a főiskolát másodjára - elsőre elvérzett -, hogy folyton szexeltünk. EGW Démonidézően. Szerintem elsőre is el tudta volna, ha rendszeresen önszerelmeskedik.
én szekálós vagyok, amíg rend nincs. és az elég nehezen következik be :)
hát itt nyüzsögnének, ha nem lennék akkora tapló. már odáig jutottam, hogy nyíltan köpködök köztéren, hogy unszimpátiát kelcsek. meg iszok is, mint a gödény. mivel a hitves kedves lámámnak úgyis k.vára mindegy. bárcsak le tudnám koptatni a csatornaszagommal. de nem megy. a szomszéd is beindult, aztán mondtam neki milyen büdöseket szarok, és mennyire dögszagom van reggelente, de annál jobban beindult. bakker. a férfiaknak tényleg mindegy?
picur ninja, remélem nem rám gondoltál, mert sajnos én olan vagyok, hogy még a lámát sem kenném össze, pedig ő szeretné. montam, hogy elsüllyednék a szégyenemben, ha ffival kezdenék.
nagyon furcsa, hogy senki nem tud kilépni saját bűvköréből, és senki nem kérdezi mi a fene történik velem. már csak az információ kedvéért. senkit nem érdekel, mindenki a saját korlátait ápolgatja szorgalmasan. hát ilyen emberek között tényleg akármit meg lehet csinálni akárkivel, mert senkinek nem fog feltűnni az sem, ami az orra előtt történik. most sírnék, ha tudnék. de nem tudok, csak nyöszörögni, meg inni.
Baromság. Nincs olyan házasság ahol nincs ütközet. Nálunk is volt, de mindig az én káromra. Érdekesség, hogy az exnejem húzta rá a foshalmazt a kapcsolatunkra, de mindig az én rokonságommal volt elfoglalva. Miközben az ő családfájából sokkal jobb horrort lehetne írni, mint az enyémből. Az exnejem lecsúszott debil nemesi családból származott, én parasztiból. Előbbi mongyam azt életképtelen? Hülye az iskolához, munkához, mindenhez? A kényelem elbutulással jár....