Az új FF-pólók keddtől kaphatóak a MetálHammerZenebarlangban és egyenlőre csak ott,háromféle színben,diszkrét felirattal,jó minőségű anyagra.Nincs olyan nagyon sok belőle,tehát csapjatok le rá,mert elfogy hamar.(remélem)A zenekar szerdán 28-án tudomásom szerint fellép a TV2 reggeli műsorában,ha jól tudom két számot fogunk "eljátszani".A következő 2hétben kicsit jobban figyeljétek az írott és a "villanyos" médiát,mert reményeink szerint az Almássy téri koncert előtt egy kicsit megint szeretnénk előbújni,sőt az elkövetkező időkben két új videoklippel is előrukkolunk,az egyik már kész,a Drive my hand,a másik meglepetés.A Volt fesztiválon mindenképp itt leszünk,azt nem szeretnénk kihagyni,annál is inkább,mert a kiadónk megjelenteti a tavalyi Volt-fesztivál anyagát CD-n és videón egyaránt.A helyszínen lesz kapható,állítólag nagyon-nagyon olcsón!!!Na egyenlőre ennyi a "hivatalos közleményünk".
Tehát te nem kaptál...
Pár szerencsés a napokban kapott postán egy 3 számos koncert cd-t. A Volt fesztiválon készült: Shorty, Goofy, Taptap.
Pityesz átvezető szövegei királyak. :)
Természetesen nagykirály mindkettő. De szenvedek, nincs pénzem ugyanis, most a nagy koncertáradatban. Mennyire várható, hogy mondjuk elpasszolod a Toolt egy hónapon belül?
Király volt a koncert :).
Nagy zúzás történt. Ami különösen tetszett, hogy a pergők ismét nagyon jól szóltak! :) De ennek ellenére a legtöbb dal stúdióverziója nekem jobban bejön. Ott kijönnek a "finomságok" :). Persze más a "feladata" egy lemeznek és egy live-nak.
Hosszabban beszéltem Levivel, márciusban lesz még egy nagyobbszabású koncert az Almássy-n, aztán nagyon sokáig csend... (Olaszo.,USA, de erről inkbább "beszéljenek" ők a Naplóban a honlapon). Pityesszel kevesebbet dumáltam, meglepődtem, hogy Dave Gahan az egyik kedvenc énekese... :)). További jó pont, hogy Lev és az új szintis tag Bodrogi nagy DM fanok! :)))
BreZol: Ja Fix... Igazából csak a végefelé kapcsolódtam be, volt 1-2 betelefonáló, de különösebb extra téma nem merült fel, 1-1 live dal mindig lement a beszélgetések között.
Iszonyú beindulás, iszonyú tömeg volt tegnap (ma) a Trafóban. Pityesz elmondta a koncerten, hogy 3 aranyzsiráfra is jelölték a Fabrikot idén : Lejobb rock-album, legjobb klip, legjobb hangmérnök. Csináltam megint fotókat, talán pár nap múlva felkerülnek a netre.
dani pajtás nemigen kapja meg a méleket, mi is akartunk promot juttatni hozzajuk, de semmi valasz nem volt sajna. baszod dani, nincs gepterem a sulidban?