Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Autizmus forumból ki lett tiltva autismus-felix, kéretik visszaengedni, mivel szvsz hónapok óta történő társalgás alapján nem írt olyat amiért ezt érdemelte volna.
ha hegzolhegzol nevezetű nicket kitiltanátok az Indexről azt megkösszönnénk, mert egy jellegzetes netes csalóval van dolgunk aki pénzért árul SEMMIT, ráadásul olyan fórumokban teszi ezt szerte a neten amelyekben beteg emberek várnak _valódi_ segítséget és nem ilyen szélhámos bűnözők átveréseire áhítoznak. Köszi.
Volt egy nick, aki több írányultságú topicban is tevékenykedett (politika, tudomány, stb). Írásaiból eltűnt a nickneve és névnélküli szöszenetek maradtak meg. Ez moderációt takar, vagy saját kérésre való megszüntetést?
Hali! Nekem az a problémám, hogy a kezdetekhez képest most üzenet írásakor nincs "Szerkeszt" mód, és átváltási lehetőséget sem találok sehol. Hol a bibi? Hogyan lehet előcsalogatni a szövegszerkesztőt?
(Ha rajtam múlna valószínűleg az SzMK-ba raknám, na nehogy már minden klinikai probléma legyen ... ezt már reggel is be akartam volt írni, csak gondoltam én se nem akarok irányítani :))
Nem hát. A szülők beszélgetnek. Nem mellesleg, ezek a gyerekek nem is betegek. Nem akarlak én irányítani, biztos van valami koncepció arra, hogy miként csoportosítságok a topikokat. Egyet biztosan tudok, hogy nem nőgyógyászati problémáról van szó benne.
Azt szeretném megtudni, hogy az "Eleven, vagy hiperaktív a gyerek?" topik miért a nőgyógyászatnál van, miért nem a betegek egymás közt, vagy esetleg az SZMK-ban? Tökmindegy. Mindenesetre egyáltalán nem nőgyógyászati probléma, az biztos. :)
Fórum » Közlekedés » TotalCar - autó-motor » Honda Jazz tapasztalatok fórumból szeretném, ha kivennék ezt a hozzászólást, mert durva stílusú, nem ide illő: japo_fan 2006.07.11 21:58:57 (12344)
ez csak egy kérdés: azt hallottam, hogy ha valaki VIP státuszban van regisztrálva, akkor ha beír valaki a topicba amit ő nyitott, akkor az emailjére erről automatikus értesítést kap. Ez tényleg így van? (nem akarok ilyen státuszt, csak érdekel)