megvan már a fallen angel (1x09) meg a gift is (8x11). viszont most minden jó hely lerohadt.. az ftp site se megy. keresgélek, ha valakinek van valami jó címe, hát írjon!
hungry, goldberg variation, 6th exctintcion, amazing maleeni, 1st person shooter, theef, allthings, brand x, requiem, within, without, redrum, patience, roadrunners, invocation, via negativa, surekill, X-Files blooper reels 1,2,3... nekem eddig ezek vannak meg. ja, meg van vagy 90-100 kisebb mpeg és mov, Gillian szerepléseiről, epizód előzetesek, stb.
az új intro ugyanolyan, mint a régi, kicserélték a kitűzőket, berakták Patrickot, de DD is benne maradt pár másodpercig.
mar letolttem az Allthings -et... es crc erroros!!!! probaltam a winace 2,0 -val meg az 1,3 -mal is, de csak a 2-es mpeg -et tudom teljesen kicsomagolni...
viszont leeftepeztem a First Person Shootert meg az Amazing Maleenit.
meg tudnám mondani. :-)
először is lépj be nyugodtan oda, ahol már ki vannak listázva az adott megosztott myspace könyvtárban lévő fájlok. (magyarul: lépj be, úgy mint ahogy eddig szoktál)
ennek a könyvtárnak (nem tudom máshogy nevezni) van egy neve, és emellett jobbra van egy "enable multiple up/downloads"-izé, ami alapestben ki van pipálva. csak azt kell elérned, hogy ez többet ne legyen kipipálva. :-)
ezután a lap újra betöltődik.
és már elvileg nem nyílik meg a letöltésablak.
hagyjad, nem nagyon erdemes ezzel a myspace-szel probalkozni. pl. elkezdek letolteni, kuszik a csik felfele, megall mondjuk 8030 KB -nal, aztan elkezd VISSZAFELE szamolni, 8029 KB transferred, 8028 KB transferred, es igy tovabb... En meg nezem, ez mit csinal??? Visszatolti amit leszedtem??? Inkabb ftp -zel, az tenyleg jo!!!!!
Ok, Ok! És köszi a hozzászólásokat! Csak láttam az oldalon egy német zászlót, s mivel más nem utalt nemzetiségre, gondoltam csak német lehet. De igazatok van, elvileg lehetetlen.
pont ez jutott nekem is eszembe. ez egy svájci site? mintha láttam volna valamit...
ha németül van, kifexem. már a felét letöltöttem az All things-nek.
hát LEHETETLEN, hogy német nyelvű legyen, a németek most ősszel kezdték a 7. szezont. nem?
de.
mondjuk nálunk a kedves upc-nek köszönhetően már több mint egy éve nincs pro7, de én úgy tudom, hogy ott most kezdték a 7. szériát. tehát nem valószínű hogy a 7. szezon utolsó részei németül bárhonnan is letölthetőek lennének...
a minőségük változó. de teljes mértékben élvezhetőek, ha teljes képernyőn nézed, akkor is.
mondjuk azért dvd-minőséget ne várj...
(egyébként mpeg-ben vannak)
ja, és több helyről is le lehet szedegetni őket (ftp-ről is)
nem robert patrick a probléma, vele már úgy-ahogy megbarátkoztam.
de azok az igazolványképek...
éppen robert patrick képe az, ami rendben van. viszont a másik két szereplőt én valamiért még mindig közelebb érzem magamhoz. :-)
ja, és megint érdeklődnék, hogy nem lenne-e kedve valakinek beszállnia teljes x-akták epizódok letöltögetésébe.
mondjuk értelemszerűen olyan valaki(k)re gondolok, akinek mondjuk nem sima modemes hozzáférése van. ugyanis vannak 400 megás részek is. (de azért az már tényleg nagynak számít)
tegnap elkezdtem egy ilyet letölteni modemmel, kizárólag a poén kedvéért, de végülis annyira még így sem lehetetlen a helyzet.
(egy epizód átlagban 150 MB)
én egyébként kábelen keresztül intézem a dolgot, már amikor van rá időm, de éppen az idő hiánya a legnagyobb probléma...
(eddig két részt töltöttem le: millennium, rush, és most töltöm a requiem-et)
na, odaát holnap kezdődik a nyolcadik szezon a within című résszel.
sajnos az új intró (merthogy lesz új intró) már letölthető. és SZÖRNYŰ. :-(((((
a képek az igazolványokon szörnyűek, a zuhanó mulder nevetséges, satöbbi, satöbbi.
most nagyon szomorú vagyok. :-(
ha valaki ellátogat ide, letöltheti az intrót, és részleteket a holnapi részből. (bár az utóbbiakat szerintem még nem érdemes)
ez igaz. viszont ha jól tudom, vannak olyan epizódok, amiket a Fox egyáltalán nem ad el. Ez tényleg így van? A Pro7 -en kevesebb részből áll egy szezon, mint a Foxon? Egyébként megkértem egy amerikai szakértőt, mondja már el, hol tartanak a dolgok. Majd jelentkezem.