Keresés

Részletes keresés

Vadsuhanc Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2048
kezd egyre gyengébb lenni ez a....hogy is mondjam csak....beszélgetésnek semmiképp....vita sem lehet, mert az "észérvek ütköztetése, melyet konklúzió követ". és itt az egyik oldalról nem érkezik észérv. és az NEM Đuke oldala...szóval így. már alpárian is? nagggyon gyenge....

retix borostája pedig valóban felülmúlhatatlan. milyen rossz is nekem, hogy nem láthatom kellő gyakorisággal. az érinthetőségéről már nem is beszélve.
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2047
Ugggyan!

Minek ide guminő, ha egyszer van retix? Hm?

Đuke

Előzmény: Vérpistike (2046)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2046
Szóval így... mindennek van következménye nyuszifül:)

Elképzeltem Duke-ot,ahogy meztelenül áll a tükör előtt,mellette
két guminő térdelő pózban simul lábaihoz,fűzője lapossá teszi sörpocakját,vállán j(mint jobb)-betűs törölközője lobog a hátán
(uke előtt ventillátor csinálja a szelet)
És így beszélget magában
"Óh,hercegem,de izmos és erős vagy!Igazi hős!"
(mélyebb hangon)
"Tudom,kedveseim,hisz én vagyok a jobb oldal megmentője!Előlem nem menekül senki,és nem is kaphatnak el!"(muhahahaa!)
(magasabb hangon)
"Óh,milyen szép a hasaaaad!"
(megint mélyebben,érzelmekkel átitatva)
"Jertek,adok nektek egy kis erőt,hogy elviseljétek a mindennapok unalmát!"
Aztán kirohan a vécére "udvarhölgyeivel"
később lehúzza a vécét....

Előzmény: uke (2045)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2045
Huhh. Szóval küldjelek melegebb éghajlatra? Akkor legyen Panaji, mondjuk fél háromkor. Okés? Ez India, Goa tartományának a székhelye s, hogy lásd milyen rendes vagyok, ráész ezzel a holnapi napig.

Đe ne késs!

Đuke

Előzmény: Vérpistike (2043)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2044
Nem is igaz! Egyen már voltam, oszt anny ölég is volt. Utána még elmentem 1-2 összejövetelre, melyeket talán a "nem hivatalos" CP-k kategóriába lehetne sorolni.

Az volt a baj, hogy mindenki lerohant. Retix volt a legjobb, ezért vele maradtam.:)

Pusy
Đuke

ui. retixel meg Đuchess-szel bekukkantottunk az egyel korábbi CP-re (a Pannónia utcában). Bár a mondás szerint "sok jó ember.." de alig hogy mi megjöttünk hirtelen baromi kicsi lett a hely, szóval inkább továbbáltunk.

Előzmény: Vérpistike (2042)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2043
Na,lásd,milyen előzékeny vagyok,mondj egy helyet és időt,lehetőleg déli 12 után,oszt ott leszek.
Előzmény: uke (2039)
Vérpistike Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2042
Duke... kezdek féélni tőled:)

De tényleg,hogyhogy egyszer sem voltál még CP-talin?:o
Félsz tőlünk?:)

Előzmény: uke (2040)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2041
"Vazze gyúk, ez a Vöröskereszt Máusz engem is köhögő bolhának nevezett. aztamindenit (összevonja a szemöldökét)."

Mondtam én, hogy így nem élhet!

"Lehet, hogy inkább vele kéne mennem sörözni, nem veled, nem is tudom, mi a frásznak hívjuk egymást mindég."

Nono! Hol tudna ő annyi gyengédséget adni mint én? Arról nem is szólva, hogy 1-1 pia lehúzása után én sokkal szebben böfögök mint ő!

Đuke

ui. bár ez utóbbiban nem vagyok biztos...

Előzmény: retix (2028)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2040
"télleg,retix,miért mindig egymást hívjátok csak el magatokkal (ezjóvolt..:),más nincs?:))"

Smile!
Bár a kérdést nem nekem céloztad, de elárulom: imádom a retixben, hogy mindig borostás ( az olyan iiiiizgatóóóó). Szeretem benne, hogy olyan....macsóóós....olyan jól öltözködik, frissen mosott a haja. Olyan sármos, olyan kedves, olyan szép lágy a hangja. Arról nem is szólva, hogy mindig megmossa a fütykösét is.

Nos, ha rád is jellemzők ezek a tulajdonságok...hát akkor megszavazzuk és eljöhetsz velünk...öööö....inni...vagy mi!?

Pusszancs,
Đuke

Előzmény: in memoriam smile (2029)
uke Creative Commons License 2003.03.06 0 0 2039
Ez kamu Zorró!

Mindenki tudja, hogy bundázod a Fórumot. Tudom, hogy megvontad a 2000. hozzászólást utólag retixtől, csak mert irigyeled tőle.

Ha sokáig csinálod ezt, petíciót fogunk írni Mádl papához :-)

Đuke

ui. csatabárd? Hát nem box lesz?
ui2. csak Neked, hogy tudd kivel van dolgod:

2000. hozzászólás :)

Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2038
Csak halkan jegyzem meg, hogy az index fórumain az azonos percben érkező hozzászólások azonos sorszámot kapnak... ez mindenhol máshol így van...
Előzmény: retix (2036)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2037
Kit érdekel,??? És különben se volt olyan... :-)

Te retix,

mi lenne ha mi ketten illetve djúkkal együtt hárman itt némi csatabárdelásási folyamatot indítanánk be?

Előzmény: aVi (2032)
retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2036
Đuke!

Hát szólj ehhez az igazi Zorróizmushoz! Inkább 2x lettem 1999, majd utána 2001, de nem lehettem 2000! Tehát ezt fenntartja magának! És még hazudik, hogy nincsen itt semmi szerepe!

grrrr.

retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2035
Na ne akasszon ki...
retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2034
Csak veri magát, de csak itt.
retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2033
Én kedvelem Đuket.
aVi Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2032
(Figyeled közben a sorszámokat is, ugye?) :-)
Előzmény: Fáradt Vándor (2031)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2031
azaz hívnak...
Előzmény: Fáradt Vándor (2030)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2030
Azt kérdezd meg tőle, hogy engem mér nem hívank ;-)))
Előzmény: in memoriam smile (2029)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2029
télleg,retix,miért mindig egymást hívjátok csak el magatokkal (ezjóvolt..:),más nincs?:))
retix Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2028

Vazze gyúk, ez a Vöröskereszt Máusz engem is köhögő bolhának nevezett. aztamindenit (összevonja a szemöldökét).
Lehet, hogy inkább vele kéne mennem sörözni, nem veled, nem is tudom, mi a frásznak hívjuk egymást mindég.
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2027
Rá se ránts nekem meg majdnem megsemmisítették azt amelyik lejárt ugyan, de benne volt a tíz éves amerikai munkavállalós vízumom...
Előzmény: in memoriam smile (2026)
in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2026
emberek,elrontották az útlevelemet,mégilyet...
10 év helyett 5-re adták,pedig lecsengettem a tiszteletdíjat:) talán rájöttek,hogy hamis a bélyeg?

in memoriam smile Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2025
..ez nem úgy van,hogy a "nyájas olvasót" ?
Igényeset ne kérjen magának egy netes lap,bár vajmi keveset tudok ezek múködéséről,de én az igényt 859 forinttal mérem az újságosoknál,havi szinten,válogatás formájában..

Teduke,nem ismerem ezt a Collins-számot,bizonyára tudatlan vagyok.

uke Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2024
Szóval eltávolítottak? És még csak meg sem mondták, hogy miért? Mindenesetre ha ez így van - és nem csak így próbálod kihúzni a dolog méregfogát (pl. más néven cikkezel) - nos, akkor komoly elégtételt éreznék. Pálne ha ebben nekem is szerepem volt.

Pedig újságírói érdemeid vitathatatlanok. Még a Juszt Laca is büsze volna Rád! Ezt vedd tőlem dícséretnek!

Az impresszumát olvastam. Bár nincs benne, hogy "liberális" vagy "polgári" csak a szokásos lózung ("A ma.hu portál azzal a céllal jött létre, hogy objektív tájékoztatást adjon napi eseményekről és különböző rovatokon keresztül színes írásokkal lássa el az igényes olvasóközönséget."), azt kell, hogy mondjam, hogy még az én amúgy eléggé kritikus személetem ellenére is igen korrektnek tartom.

Ebből az aspektusból pláne megmagyarázhatatlan, hogy kerülhetett be a firkálmányod. Igaz: mindenkinek lehet rossz napja. Đe ezt most a ma.hu-ra értem és NEM a cikkedre.

Đuke

Előzmény: Gyógyegér (2023)
Gyógyegér Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2023
Gyógyegeret eltávolították a ma.hu-tól. Talán épp ez a cikk nyomán. Ki tudja? És a lap nemcsak liberális, ha olvastad az impresszumot, hanem polgári is. De talán a liberalizmusából fakadóan minden olvasót emberként próbál meg kezelni, még a bolhákat is.

Szakmailag ennyit, a fogsoromhoz meg semmi közöd.

Előzmény: uke (2022)
uke Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2022
Na, a Jusztot hagyjuk ki, bár bizonyára - ahogy nekem a szintén primití retix, úgy - neked ő az apuci. Tegnap láttam a TV-ben. Szerencsére jó szarul néz ki. Rohad az arcbőre.

"csak akkor vagyok hajlandó elhúzni a porost, ha erre kifejezetten a topicgazda kér meg"

Ő volna a Zorró? Na majd lefizetem.

"néhány kis bolha köhög"

Megneveznéd őket (nick)név szerint?

Remélem a fogsorodat azóta megcsináltattad...

Đuke

ui. írtam a ma.hu-nak amit amúgy "liberális" volta ellenére az egyik legkorrektebb hírportálnak tartok. Személyesen kértek tőlem bocsánatot a hányadék-moslék cikked miatt. Azt írták többet nem fog előfordulni (azóta mintha nem is nagyon láttalak volna ott írogatni). Tudod: "Tegnap féltem". Remélem azóta visszaállt a lelki egyensúlyod, kis fogatlan bénám.

Előzmény: Gyógyegér (2009)
Gyógyegér Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2021
Nem mndtam, hogy ez nem következhet be. De ha tényleg úgy ítéled meg, hogy nincs itt helyem, akkor én szó nélkül eltűnök. Mert a házigazda itt te vagy.

Az már más lapra tartozik, hogy ha elhajtasz innen, privátban milyen megtorlásokra számíthatsz :D

Előzmény: Fáradt Vándor (2019)
Grg Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2020
Nem is azért kell, hanem hátha Đuke is emlékszik még a kamionos vs. kék Trabantos esetre...
Előzmény: Gyógyegér (2017)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2003.03.05 0 0 2019
>akkor vagyok hajlandó elhúzni a porost, ha erre kifejezetten a topicgazda kér meg.

Mér vagy olyan biztos abban, hogy ez nem fog bekövetkezni? ;-)))

Előzmény: Gyógyegér (2009)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!