kezd egyre gyengébb lenni ez a....hogy is mondjam csak....beszélgetésnek semmiképp....vita sem lehet, mert az "észérvek ütköztetése, melyet konklúzió követ". és itt az egyik oldalról nem érkezik észérv. és az NEM Đuke oldala...szóval így. már alpárian is? nagggyon gyenge....
retix borostája pedig valóban felülmúlhatatlan. milyen rossz is nekem, hogy nem láthatom kellő gyakorisággal. az érinthetőségéről már nem is beszélve.
Szóval így... mindennek van következménye nyuszifül:)
Elképzeltem Duke-ot,ahogy meztelenül áll a tükör előtt,mellette
két guminő térdelő pózban simul lábaihoz,fűzője lapossá teszi sörpocakját,vállán j(mint jobb)-betűs törölközője lobog a hátán
(uke előtt ventillátor csinálja a szelet)
És így beszélget magában
"Óh,hercegem,de izmos és erős vagy!Igazi hős!"
(mélyebb hangon)
"Tudom,kedveseim,hisz én vagyok a jobb oldal megmentője!Előlem nem menekül senki,és nem is kaphatnak el!"(muhahahaa!)
(magasabb hangon)
"Óh,milyen szép a hasaaaad!"
(megint mélyebben,érzelmekkel átitatva)
"Jertek,adok nektek egy kis erőt,hogy elviseljétek a mindennapok unalmát!"
Aztán kirohan a vécére "udvarhölgyeivel"
később lehúzza a vécét....
Huhh. Szóval küldjelek melegebb éghajlatra? Akkor legyen Panaji, mondjuk fél háromkor. Okés? Ez India, Goa tartományának a székhelye s, hogy lásd milyen rendes vagyok, ráész ezzel a holnapi napig.
Nem is igaz! Egyen már voltam, oszt anny ölég is volt. Utána még elmentem 1-2 összejövetelre, melyeket talán a "nem hivatalos" CP-k kategóriába lehetne sorolni.
Az volt a baj, hogy mindenki lerohant. Retix volt a legjobb, ezért vele maradtam.:)
Pusy
Đuke
ui. retixel meg Đuchess-szel bekukkantottunk az egyel korábbi CP-re (a Pannónia utcában). Bár a mondás szerint "sok jó ember.." de alig hogy mi megjöttünk hirtelen baromi kicsi lett a hely, szóval inkább továbbáltunk.
"télleg,retix,miért mindig egymást hívjátok csak el magatokkal (ezjóvolt..:),más nincs?:))"
Smile!
Bár a kérdést nem nekem céloztad, de elárulom: imádom a retixben, hogy mindig borostás ( az olyan iiiiizgatóóóó). Szeretem benne, hogy olyan....macsóóós....olyan jól öltözködik, frissen mosott a haja. Olyan sármos, olyan kedves, olyan szép lágy a hangja. Arról nem is szólva, hogy mindig megmossa a fütykösét is.
Nos, ha rád is jellemzők ezek a tulajdonságok...hát akkor megszavazzuk és eljöhetsz velünk...öööö....inni...vagy mi!?
Hát szólj ehhez az igazi Zorróizmushoz! Inkább 2x lettem 1999, majd utána 2001, de nem lehettem 2000! Tehát ezt fenntartja magának! És még hazudik, hogy nincsen itt semmi szerepe!
Vazze gyúk, ez a Vöröskereszt Máusz engem is köhögő bolhának nevezett. aztamindenit (összevonja a szemöldökét).
Lehet, hogy inkább vele kéne mennem sörözni, nem veled, nem is tudom, mi a frásznak hívjuk egymást mindég.
..ez nem úgy van,hogy a "nyájas olvasót" ?
Igényeset ne kérjen magának egy netes lap,bár vajmi keveset tudok ezek múködéséről,de én az igényt 859 forinttal mérem az újságosoknál,havi szinten,válogatás formájában..
Teduke,nem ismerem ezt a Collins-számot,bizonyára tudatlan vagyok.
Szóval eltávolítottak? És még csak meg sem mondták, hogy miért? Mindenesetre ha ez így van - és nem csak így próbálod kihúzni a dolog méregfogát (pl. más néven cikkezel) - nos, akkor komoly elégtételt éreznék. Pálne ha ebben nekem is szerepem volt.
Pedig újságírói érdemeid vitathatatlanok. Még a Juszt Laca is büsze volna Rád! Ezt vedd tőlem dícséretnek!
Az impresszumát olvastam. Bár nincs benne, hogy "liberális" vagy "polgári" csak a szokásos lózung ("A ma.hu portál azzal a céllal jött létre, hogy objektív tájékoztatást adjon napi eseményekről és különböző rovatokon keresztül színes írásokkal lássa el az igényes olvasóközönséget."), azt kell, hogy mondjam, hogy még az én amúgy eléggé kritikus személetem ellenére is igen korrektnek tartom.
Ebből az aspektusból pláne megmagyarázhatatlan, hogy kerülhetett be a firkálmányod. Igaz: mindenkinek lehet rossz napja. Đe ezt most a ma.hu-ra értem és NEM a cikkedre.
Gyógyegeret eltávolították a ma.hu-tól. Talán épp ez a cikk nyomán. Ki tudja? És a lap nemcsak liberális, ha olvastad az impresszumot, hanem polgári is. De talán a liberalizmusából fakadóan minden olvasót emberként próbál meg kezelni, még a bolhákat is.
Na, a Jusztot hagyjuk ki, bár bizonyára - ahogy nekem a szintén primití retix, úgy - neked ő az apuci. Tegnap láttam a TV-ben. Szerencsére jó szarul néz ki. Rohad az arcbőre.
"csak akkor vagyok hajlandó elhúzni a porost, ha erre kifejezetten a topicgazda kér meg"
Ő volna a Zorró? Na majd lefizetem.
"néhány kis bolha köhög"
Megneveznéd őket (nick)név szerint?
Remélem a fogsorodat azóta megcsináltattad...
Đuke
ui. írtam a ma.hu-nak amit amúgy "liberális" volta ellenére az egyik legkorrektebb hírportálnak tartok. Személyesen kértek tőlem bocsánatot a hányadék-moslék cikked miatt. Azt írták többet nem fog előfordulni (azóta mintha nem is nagyon láttalak volna ott írogatni). Tudod: "Tegnap féltem". Remélem azóta visszaállt a lelki egyensúlyod, kis fogatlan bénám.
Nem mndtam, hogy ez nem következhet be. De ha tényleg úgy ítéled meg, hogy nincs itt helyem, akkor én szó nélkül eltűnök. Mert a házigazda itt te vagy.
Az már más lapra tartozik, hogy ha elhajtasz innen, privátban milyen megtorlásokra számíthatsz :D