Dettre, téged úgy látom inkább a reklámlehetőség érdekelne. :-))
A 6 utánnal sem lesz gond, megszervezhető, hogy a többségnek alkalmas időpontot válasszunk.
Szívesen részt vennék ezen a tanfolyamon én is, és további 2 érdeklődőt is hoznék magammal. B-)
Viszont okvetlen tudnunk kellene, hogy mikorra szerveződik, ugyanis ha egy bolt 6-ig tart nyitva (szombaton pedig 2-ig), akkor csak a zárást követően tudnánk megjelenni a tanfolyamon.
nem tudná valaki meXerezni nekem, vegy egy linket mondani, ahol megtalálnám:
FÁSI KATALIN
KÉZ- ÉS FÜLMASSZÁZS c. könyvét?
ha jól tudom, akkor 1991-ben adták ki
most találtam meg ezt az elsüllyedt topikot
az a helyzet hogy egy szerencsés váltás
következtében átértékeltem a mindennapjaimat
és visszatértem egy régi, elfelejtett élet-
módhoz és gyakorlathoz, amivel együtt jár,
hogy többek között tanítok masszázst is.
Virtuálisan nem próbáltam, de felajánlom.
Amennyiben van rá itt érdeklődés, akkor
indítok ebben a topikban egy tanfolyamot,
mégpedig egy régi japán gyógymasszázsról,
a shi-mitsuról, ami intim, de nem erotikus.
valamirevalo tanfolyamrol ket helyen tudok : Testnevelesi Egyetem es Sportkorhaz. a Sportkorhazba bemesz az Alkotas utcai portan, es elindulsz jobbra. az Alkotas utcaval parhuzamosan van egy viszonylag hosszu faepulet (ket szintes) abba bemesz, elso emelet titkarsag es kersz egy jelentkezesi lapot masszazstanfolyamra. akkor inditanak uj tanf.-ot ha osszegyulik mittudomenmennyi ember, ugyhogy ha osszeszedtek eleg embert akkor viszonylag hamar el lehet kezdeni, ha minden igaz. az anyagiakrol nem tudok nyilatkozni, nem vettem reszt ugyanis a SK altal szervezett kurzuson.
A masik, a TF en megy de annak alapfeltetele hogy a jelentkezo TF hallgato legyen, vagy vmilyen egyetemen/foiskolan testneveles szakon vegzos ( de legalabbis legyen anatomia, es elettan szigorlat lehet hogy kell funkc.anatomia is ) vagypedig egezsegugyi / orvostan hallgato legyen, szoval mindegy csak az anatomiaval tisztaba kell lenni, mert a TFen a kepzes csak a masszazsra korlatozodik, es feltetelezi a hallgato jartassagat a fennt emlitett teruleteken, eppen ezert rovidebb is mint egy teljes kurzus ami az alapoktol kezdi. ha valaki erdekelt, Fekete Gyozot keresse, a foepuletben a 3.emeleten van az oreg. (de a portan megmondjak) a tf en ha jol emlexem 15ezer ft ba kerul...
mindenesetre azt tudom javasolni annak aki komolyan gondolja hogy foglalkozik a temaval, az kezdje a Miltenyi : Sportmozgasok anatomiai
alapjai 1 c. konyvvel, mert az anatomia nelkul gaz. TF jegyzetbolt, vagy ELTE jegyzetbolt. amennyire ismerem a hazai 'szak'irodalmat szartseer, de ez csak egyeni velemeny.
Akkor CaveMaN és más nem könyvklubosok kedvéért még egy "szakirodalom":
Clare Maxwell Hudson: Masszázs
Gondolat 1990
Akkoriban 450 Ft-ért vesztegették.
Egyéblént melegen ajánlom mindenkinek a könyvtárakat!