Helyes ne csak Willamsnak szurkoljon mindenki. :)
Amúgy én is inkább Ronnie fan vagyok, de egy döntőt nem lehet semlegesen nézni.
Kemény ez a frame nagyon...
Mivel az én kedvencem Ronnie, így inkább semleges maradnék...
Bár Doherty tegnapi produkciója teljesen lenyűgözött...
Ritka nyugodt tudott tegnap maradni...
Williams wins (8)
5-3 Rd2 1996 Regal Welsh
5-2 QF 1996 Rothmans (Malta) Grand Prix*
5-2 Rd2 1996 German Open
5-1 QF 1998 Irish Open
13-9 QF 1999 Embassy world championship
4-1 RR 1999 Liverpool Victoria Champions Cup*
5-3 QF 1999 Grand Prix
5-4 RR 2000 Champions Cup*
Doherty wins (6)
6-3 QF 1997 Benson & Hedges Masters*
17-14 SF 1998 Embassy World Championship
6-2 SF 1998 Rothmans Malta Grand Prix*
5-0 QF 1999 Regal Scottish
9-3 F 2000 Rothmans Malta Grand Prix
6-3 SF 2001 Regal Welsh Open
Nem kritika volt,csak én is így érzem,ahogy ez a Csaba fogalmazott.Igazán élvezetessé az a két igazán kitűnő,szakértő szpíker teszi az adást..
És ezzel nem Debnár Tamást akarom cikizni..
Nem vagyok egy Göncz Árpád fordításban, de azért itt a szöveg :
Jó estét ! Először is nagyon köszönöm, hogy avilágbajnokságot elhozták a lakásainkba ( otthonainkba )a kontinensen ( Europában ). Mérnök vagyok mint Gerhard és van néhány problémám. A magyar közvetités ( kommentár ) nagyon gyenge. Boldog voltam, hogy hallottam a közvetitésüket ma reggel. Ez volt az igazi közvetités ( érték volt ). Köszönöm és remélem, hogy sokkal gyakrabban látok snookert és hallom az önök hangját.
egy érdekes cikk az Eurosport levelezési oldaláról :
List of messages
Write a message
03/05/2003 - Csaba
Good evening! First of all, thank you very much for bringing the World championships to our homes in the continent. I'm an engineer, too, like Gerhard and I had the same problem: The Hungarian commentary was very poor. I was happy to hear your voice this morning. Your comments double the value of the transmission. Thanks a lot, and I hope to see snooker and hear you on eurosport more often.
Nagyon meggyőző Williams, de Dohertyben nem lehet bízni; az biztos, hogy jó döntő lesz.
Megnéztem a Davis-Taylor döntő utolsó partiját,(remélem most is ilyen lesz a döntő)ahol az utolsó fekete döntötte el a VB-t, volt ott kézremegés, meg hibázás, meg üvöltő közönség.