A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
A VB-ről további kettő csapat kap még helyet a kvalis tornákra.
A világbajnokság két legjobban rangsorolt válogatottja egy-egy kontinensről, ha a vb-n Ausztrália a 8-12. hely valamelyikén végezne, akkor indulhat a kvalifikációs tornán. Ill. Európa, Ázsia, Pán-Amerika, Afrika kap egy-egy helyet is így jön össze a 12 csapat. 3 4-es csoportba, amiből 2-2 jut ki az olimpiára.
Az első fordulóban a Tunézia-Kuvait meccsen volt a legkevesebb néző, 4000 ember. Az összes több 768-10000 ember. Nem kivezényelt iskolások, igazi szurkolók, nézők. Félelmetes! A legjobb helyen rendezik ezt a vb-t.
Londonbol is nagyon szurkolunk a csapatnak. Sajnos itt egy tv sem adja a vbt, de a tegnapi meccset egy dan tv internetes oldalan eloben neztem, es a magyar radioban hallgattam, fantsztikus volt! A videokazettak meg majd jonnek otthonrol:)
Eszembe jutott eletem talan legnagyobb sportelmenye, az atheni korea elleni meccs, amin szemelyesen is jelen lehettem... remelem most is legalabb addig jutunk, bar teny, h a kozepdonto csoportunk neheznek igerkezik, en mar annak a 7. helynek is orulnek. Masreszt ha igy jatszik es kuzd a csapat minden dicseretet es elismerest megerdemel fuggetlenul a helyezestol.
Meg egyszer koszonom az elmenyt, neked jo munkat, a fiuknak hasonlo folytatast!
Így van. A rendező ország kiválaszthatja melyik csoportba akkar játszani. Azaz azt a kalapot sorsolják utoljára amelyik kalapban a rendező ország van. Akkor ő kiválasztja melyik csoportba akar lenni, aztán a kalapban levő többi csapatot sorsolják.
"Die große Überraschung der Vorrunde ist bisher Ungarn. Nach dem dramatischen 30:29-Erfolg gegen Dänemark setzte sich der Olympia-Vierte auch gegen Norwegen durch und ist nicht mehr von Platz eins der Gruppe E zu verdrängen. Erneut war Torhüter Nenad Puljezevic mit 49 Prozent gehaltener Bälle ein starker Rückhalt. Nach 44 Minuten führte Ungarn in der Kieler Ostseehalle bereits mit 21:15. Stärkster Torschütze war Gabor Csaszar (8/5). Dänemark und Norwegen bleibt am Montag im direkten Vergleich nur noch der Kampf um den zweiten Platz."
abban igazatok van, hogy minket nem érdekel a sportszerűségi lista, főleg hogy tudjuk, hogy nem valós, de ha elkönyvelnek minket "durva-csapatnak" akkor az tükröződni fog a bírok ítéleteiben (még ennél is jobban)
De ha sikerült kódolni, hogy mit is szeretett volna mondani, akkor általában igaza van, és érdekes dolgokra világít rá. Jó, mondjuk néha bazi nehéz egy négyperces mondatát felfogni, de én nem szoktam feladni:))))