Hogy hogy nem ismerik az új lemezt?
A Spiritről beszéltek?
Én megnéztem a rajzfilmet, a Szolnoki Péter (Bon-Bon) énekelte a dalokat magyarul. Szerintem jó volt, szuper hangja van. :-)
www.muco.hu itt mindent meg lehet tudni a koncertről.
Egyet nem, milyen dalokat játszanak, nem tud valaki egy listát valahol? Most vagyok meglőve Gahan is jön, McCartney is jön, ki jöhet még? 1 hónapig kenyér és víz...
A Queen-t elb...tam, a Guns and Roses-t elb...tam, ezeket már nem fogom.
Miért, szerinted a többit fogják tudni?
Az újat meg majd éneklik magyarul :), én is úgy láttam a filmet, mondjuk nagyon nem tetszett.. Megvan valakinek magyarul a Spirit? Vagy a szövegek? Egyáltalán ki énekli?
Üdv Mindenkinek!
Hol, hol lehet (és mennyiért)már jegyet venni a budapesti koncertre??? Én eddig valahogy nem találtam.. ezért kérném a segítségeteket!
Csak a szűk ismeretségi körömben legalább 8 ember van, aki szívesen elmenne..
Dehát, ez a szervezés KATASZTRÓFA!
Higgyétek el sokan szeretik Bryant!
Segítségeteket előre is köszönöm.
Bryan Adams egy koncertjén "csodát tett": felébresztett egy hét éve kómában lévő nőt.
A 24 éves Christiane Kittel kinyitotta a szemét, és az anyját szólította, amikor kedvenc sztárja énekelni kezdett a színpadon. Az édesanyja ezt mondta: "Lenyűgözte a zene és az énekes. Soha nem felejtem el ezt az estét. Az egész világot meg akartam ölelni."
Christiane 16 évesen esett kómába, miután vérrög képződött a tüdejében. Az orvosa szerint "Ez tökéletesen példázza, hogy szörnyű sérülések esetén is mindig van remény."
A Pozsonyi BA koncertre 1500 Sk volt a legolcsóbb jegy, ami jelenlegi árfolyamon előrevetíti, hogy az Arénában min. 8550 Ft lesz.. de lehet, hogy több..
Azt álomdtam, hogy Bryan azt mondta, jön Magyarországra. És általában az álmok ellentétje jön be nálam. Szerintem nem lesz koncert. Nem fognak a jegyek fogyni a szar szervezés miatt, így szerintem elmarad!
Úgy nézem, a szervezés most is tré, mert még mindig nincs jegy..
Túl kevés lesz az idő áprilisig, még 1000 jegy se megy el, nemhogy 12000 :(
Különben honnan veszitek ezt a csillagászati számot?
Szia,
kb. 20 hozzászólással ezelőtt volt szó a bp-i koncertről - szvsz a közönség szuper volt, az csak jó pont lehet, a szervezés égett nagyon mert az volt elég tré:(