Keresés

Részletes keresés

Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.19 -2 0 8639

Nem álmerénylet volt, teljesen igazi. Trump egy kicsit elfordította a fejét és megmenekült.

Előzmény: In Lak'ech (8636)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8638

Persze engem meg lehet győzni, úgyhogy akkor a jogalkalmazóknak is a kurva annyát!

Előzmény: Lelkis Béla (8635)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 4 8637

Nincs liberális jogrend. Szar ítéletek vannak.

Előzmény: Lelkis Béla (8635)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8636

Én továbbra sem értem, hogy akkor mi is a te elméleted? Mert az enyém az, hogy az álmerénylettel Trump népszerűségét akarták (sikerrel) növelni. Egy szempillantás alatt hőst csináltak belőle. De ugyan ki akarhatta? Kinek az érdeke?

Jó az oroszoknak. (Csak halkan mondom, hogy jó Orbánnak), és hát ugye jó magának Trumpnak.

Előzmény: Lelkis Béla (8634)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -2 0 8635

A jogalkalmazóknak ha kérhetem.. a bíróság nevű csőcselék évtizedek óta a jog és törvények ellenében ítél. Szokjad a liberális jogrendet.

Előzmény: In Lak'ech (8633)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -2 0 8634

Szerintem szimpla balfaszkodás volt az egész, persze utólag kiderülhet, hogy mégse, de egyelőre úgy tűnik.

Erről beszélek. Tökéletesen megszervezték a balfaszkodást, amelyiknek mindegyik apró részlete egyenként belefér a szabálykönyvekbe, de a vége az lett, hogy a merénylő hiba nélkül eljutott a végkifejletig. Trump ugyanis belemozdult az első lövésbe és miután elcsípte a fülét, rögtön le tudott bukni. Ami nem volt még veszélytelen helyzet, mivel a lőállásból a pulpitus mögötti részt is remekül be lehetett lőni. Ha nem mozdul bele, szétloccsan a feje.

Ennyire balfasz egy képzett szolgálat már csak parancsra lehet.

Előzmény: búvár-halász (8620)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8633

És még mindig nincs letöltendő állatkínzásért. A jó k----va annyukat a jogalkotóknak!

Előzmény: Anyóca99 (8632)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.07.18 0 1 8632

Esti Híradóban volt egy srác , aki annó beiratkozott ennek a baromnak a csoportjába . Amikor látta , hogy ott úgy megy a büntetés valami hiba okán , hogy :

-hová kéred ? 

- combomra

Erre jól gyomron vágta az edző .... no akkor a srác lelépett .

Miért tűrnek meg a fiatalok ekkora vadállatot ? Egy sem volt beszélő viszonyban a szüleivel ?

Vagy vidéken ez elmegy ?

Másik sokk a Híradóból : egy hagyományos disznóvágásos rituálén , az utolsó disznót élve pörkölték meg .... és még videózták is .:-(((

Bizisten' nincs rohadékabb állat az embernél .

Előzmény: búvár-halász (8631)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 4 8631

Egyébként csak még egy dolog: örülök, hogy ezt a szolnoki faszt ennyire előrevette mindenki, mert nincs olyan, hogy a 6-8 éves védtelen gyerek lábait kirúgom, fejre esik, majd elballagok. Vérlázító. Szerencsére bárki is szólal meg ez ügyben, mindenki nagyon kemény. Ennek a fasznak vége van, sportszakmailag és talán be is csukják, ha kiderül, hogy ez az abúzus rendszeres volt a részéről..

pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.18 -5 2 8630

Hüjje. :D 

Előzmény: búvár-halász (8628)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.18 -4 1 8629

Kiemeltem 2 sort.. 

Alapból csak cikkekre hívja fel a figyelmet, néha kommentálja is. 

Egyetlen lapot nem találsz, ahol van ilyen világsajtó "figyelő". 

Előzmény: búvár-halász (8625)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8628

Köszönöm. Coelho egyébként él még? Mindjárt rákeresek.

Előzmény: pákosztos cica (8626)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8627
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.18 -4 1 8626

Az önreflexió nagyon ritka kincs..

Nem csak oldalaktól, emberektől is. 

Előzmény: búvár-halász (8622)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8625

Nekem ez elég szőrmentén, szokásos politikusi félrebeszélés.

Előzmény: pákosztos cica (8624)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.18 -4 1 8624

• Biden elnök bejelentette, hogy visszalép az amerikai elnökjelöltségtől, ha az orvosok megállapítják, hogy mentális problémái vannak. Biden egyben lemondta rendezvényeit a pozitív COVID-teszt után

Előzmény: pákosztos cica (8623)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.18 -4 1 8623
Előzmény: búvár-halász (8622)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8622

Ajjaj, még a HVG is ellent mond nekem, ronda sorosista, és hitvány egy lap,  szuverenitást is védeni kell tőlük adott esetben, de ez az idővonal elég hideglelős:

https://hvg.hu/vilag/20240718_donald-trump-merenylet-thomas-matthew-crooks-titkosszolgalat?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1mc3iRFrapE-F6uRE357r6aS5JNokSoIWCH16hd-_eXAB-2AvetL0kWl0_aem_SwOrhjiGwOWA3VBRY7uJuQ

Csak jobbról is látnék ilyen önreflexiót, de a kemény jobbról nem látok sosem, semmilyen sajtótermékben. Az elképzelhetetlen.

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8621
Előzmény: pákosztos cica (8599)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.18 0 4 8620

Még csak egy dolog a merénylettel kapcsolatban: a femiben is feljött, de oda most nem akarok reagálni, hogy miután a merénylő kilőtte a 7 vagy 8 lövést az elnökjelöltre, azután a titkosszolgálat mesterlövésze valószínűleg fejbe lőtte. É itt jön be a konteo, hogy azért, hogy elhallgattassák és ne tudjon dalolni. Én csak annyit kérdezek, hogy van egy adott titkosszolgálati mesterlövész, aki tegyük fel, az egész esemény szervezése miatti végtelen balfaszságból nem tudja, hogy a másik háztetőn levő fickó mesterlövész-e vagy merénylő, miután látja, hogy elkezd lövöldözni az elnökre, az

-egy, csuklóból kilövi a fószert

-kettő, elgondolkodik azon, hogy ezt a palit nem kellene kilőni, bár azt sem tudom, fog-e még lőni, azt sem, hogy az elnök biztonságban van-e, hanem inkább életben kellene hagyni, hogy kihallgatható legyen.

Itt csak ezt az egy elemet emeltem ki. A rendőrök megpróbáltak felmászni, látták is, hogy merénylő,hanyatt estek. Abban az épületben volt a fegyveres erők bázisa.

Szerintem szimpla balfaszkodás volt az egész, persze utólag kiderülhet, hogy mégse, de egyelőre úgy tűnik.

In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8619

Azt elárulod, hogy mi volt az a sértés, amivel megbántottalak?

Előzmény: Lelkis Béla (8618)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -2 0 8618

Ezek a csapongó gondolataid azért (is) vannak velem kapcsolatban, mert valóban nem ismersz.

A régészethez valóban nem értek, ha ilyen problémám van, felhívom Macsekot.

A kettőnk közti súrlódást valóban én eszkaláltam egy kicsit, ugyanis észre sem vetted, de egy bődületes sértést vágtál a fejemhez. Miután az orrodra húztam persze visszább léptél egyet, de még mindig nem érzed a súlyát, és hogy miért van súlya.

Nekem van kielégítő életem a fórumon kívül is, összetett okai vannak, hogy mégis itt riszálom néha a seggemet. Például mert ha az ember szerzett magának néhány ádáz ellenséget úgy, hogy okot sem adott rá, csak a létezése váltotta ki a dühöt, gyűlöletet, acsarkodást, eltaposni vágyást, akkor jó, ha a látótérben vannak, kevésbé érheti meglepetés az embert, megmarad az éberség.

1-2 gondolatodban még egyetértek veled, én is úgy gondolom, tartsuk magunkat ehhez.

Előzmény: In Lak'ech (8616)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.07.18 -2 1 8617

régészetben nem az :)

Előzmény: In Lak'ech (8616)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8616

Béla! Én teljesen barátilag mondom neked. Nem ismerlek. Igazából nem is akarlak ismerni. ezért nem is "nyomozok" utánad. De ha mégis ezt gondolnád, akkor túlértékeled a jelentőségedet. Legalább is számomra. Amit tudok rólad, azt innen tudom a fórumról. És nem olyan rég óta gyűlnek a benyomások.

Az lejött, hogy jó a dumád. Jó a retorikád. Még azt is nehéz lenne rád akasztani, hogy műveletlen bunkó vagy (ez utóbbiban nem vagyok annyira biztos, mert azért ennek időnként ellentmondani látszol, de ezt betudom az aktuális frontoknak). Viszont ami tisztán lejön, hogy elég komoly önértékelési problémád van. És nagyon kérlek, ne vedd sértésnek, mert Isten látja lelkem, nem annak szánom. Elégedetlen vagy magaddal és azt hiszed nem elég az, ami vagy. Pedig hidd el, úgy vagy jó, ahogy vagy. Nem kell bizonygatnod, hogy te az asztrofizikától kezdve az awin át a régészetben is penge vagy. Mert nem vagy az. Nem azért, mert hülye vagy, hanem azért, mert ha valaki mindenhez ért, akkor semmihez sem ért igazán.

Ebből kifolyólag az alázat is kicsit hiányzik belőled.

És most utáljál, ha akarsz, én nem utállak. Szívesen vitázom beled, abban az esetben, ha egyenrangú vitapartnerként kezelsz.

Előzmény: Lelkis Béla (8615)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -3 0 8615

Nyomjad vazze...! Nyomjad...! Vazze...:-(

Előzmény: In Lak'ech (8614)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 3 8614

Béla, te egy Isten vagy! Gondolom egy szülést is zsebretett kézzel levezetsz.

Előzmény: Lelkis Béla (8611)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -2 0 8613

Akkor ez a sok macska adja ki a sötét anyag tömegét.

Minden a macskák miatt van, minden.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (8612)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.07.18 -2 2 8612

és midegyik lukban egy schrödingermacs rejtezik :)

Előzmény: Lelkis Béla (8611)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.18 -3 0 8611

Nem akartam előre szólni, hogy "nyugi, nem a guglit fogom nyomkodni", de sikerült leereszkedned erre a szintre.

Na mindegy, továbbléptem.

Nem neked szólt az eredeti sztori, akik nem voltak benne azoknak csak egy kis anekdotázást jelent, te ennek ellenére belekötöttél, ám nem éltél a felkínált egérúttal, szóval tényleg hagyjuk.

Én most maradok az azon való gondolkodásnál, hogyha helytálló a 10 dimenziós húrelmélet, akkor a Planck-hosszúságra redukálódott méretű 6 "rejtett" dimenzió képes-e valahogy előidézni a sötét anyag effektust, vagy maradnunk kell a 4 dimenziónkban és más okokat kell keresni, pl. pár nagyságrenddel több fekete lyuk mint amire gondoltunk.

Előzmény: In Lak'ech (8607)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.07.18 0 2 8610

Amúgy tényleg jó vicc. És nem is ismertem.

Előzmény: In Lak'ech (8609)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!