Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Sem akkor, sem most nem vagyok balliberális. 2010-ben Orbánra szavaztam, azt gondoltam tanult az 1998-2002 közötti hibáiból, ami miatt elveszítette a 2002-es választást. Aztán 2014-ben és idén a Jobbikra (rájöttem hogy Orbán egyre rosszabb), mert még ők tűntek valamennyire elfogadhatónak.
Legközelebb már nem tudom kire szavazzak, nem látok semmilyen VALAMENNYIRE IS elfogadható csapatot.
A liberalizmusról meg annyit, hogy az SZDSZ-től már az 1990-es választási reklámja* óta hányok. Meg amit utána 'alkottak'.
*Nem találom, ez az az reklám, amiben egy zongora van, és Mécs Károly mondja, hogy: "Nem df, nem df! Szdsz, szdsz..."
A társadalom teljesen polarizált lett, aki nem ért egyet Orbánnal és csapatával, az mindjárt balliberális. Pedig van, lenne még pár irányzat. Amúgy meg látom belülről hogy mekkorát esett a jogállamiság, ami előtte sem volt olyan hihetetlenül jó, az 'emúttnyócévben' ez pedig egyértelműen az Orbán-kormányok és a fidesz 2/3-ados parlamentek bűne.
Más: 3 hónapja írogatok, hogy állítsák vissza a régi nickemet. Hiányzik.
A problémák meg csak gyűlnek, de még nem érték el azt a szintet, hogy tömegesen menjenek ki az emberek az utcára.
A problémák egymás után meg vannak oldva.
A gazdaság rendben, még az IMF is elismeri, 12%-os évi fizetésnövekedés, most alakítják át az egészségügyet, és ha sikerül kitakarítani az MTA-ból a bekövesedett kádárista társaságot, akkor az oktatás is sorra kerül.
EZÉRT nem megy egy focicsapatnál nagyobb tömeg az utcára...
Hogy Fletó visszahozza az IMF-et meg a milliós munkanélküliséget?
Levelében Németh Sándor azt írja a Sargentini-jelentésről, hogy az a hazugságoknak és a valóságnak olyan keveréke, amelynek szellemisége és célja egyaránt botrányos és elfogadhatatlan. A vezető lelkész szerint „Soros György és a háttérhatalmak más képviselői mindent megtesznek azért, hogy meghiúsítsák az antiglobalista, bevándorlásellenes, nemzeti és keresztény politikai erők megerősödését Európában”.
Gondolom te kiszámoltad , ha már feszegeted . Én nem is fogom .
Nyilván eszméletlen pénzt .
...és vajon nálunk mennyibe kerültek az óriás táblák , a sorozatos inzultációs levelek (várjad a következőt , mingyá' jön ....!) , az üres stadionok , a tévés/rádiós propagandák ? Asse' fogom kiszámolni (bár szerintem senki se tudná itt a fórumon) .
Na ... remélem elégedett vagy a felelettel . Legalább annyira demagóg , mint a te kérdésed .
"Nekem elég, ha a fejében van annyi, hogy perspektívá tudjon adni..."
Sajnos már csak keveset tud adni, és egyre kevesebbet. Migránsok, Soros, Brüsszel, balliberálisok, összeesküvés Magyarország ellen, Magyarország mégis jobban teljesít. Kb. ennyi, évek óta. A problémák meg csak gyűlnek, de még nem érték el azt a szintet, hogy tömegesen menjenek ki az emberek az utcára.
Ugyan már ! Szóra nem érdemes tétel lenne , a többihez képest .
Szerintem fontos lenne , mert ez borzasztó szegénységi bizonyítvány , ahogy néha kinéz . Mégiscsak egy min.elnök , aki egy országot képvisel .... elvileg .
De nézd meg azt a beállást is azon a fotón ! Mint egy alabárdos az ajtó előtt . A többiek mennyivel elegánsabbak és lazábbak a képen . Egymerő' görcs az az ember .
Apropó, vajon kiszámolta már valaki, hogy az elmúlt években az eu és a befogadó országok az adófizető pénzéből mennyit költöttek a beáramló migránsokra? Vajon, mennyibe kerül az eltartásuk? Vagy másképpen, mennyi pénzt vettek el az eu adófizetőktől?
Objektíven tekintve is nagyon gyatrán néz ki. És általában olyan furán áll és megy újabban. Valami eü. gondja lehet (és nem mentálisra gondolok). Amúgy meg az összes nadrágja úgy áll rajta mint tehénen a gatya. Ennek oka az lehet, hogy elég kövér, de nem túl magas (1,74 m), a derékbősége miatt nagyobb méret kell rá, aminek hosszú a szára, és rosszul hajtják fel.