Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó ezüst színű Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgép 3000 alatti expoval. Teljesen hibátlan, karcmentes állapotban, dobozban minden tartozékával. Sn: BHXA27353
Panasonic-Leica DG 2,8-4/8-18. SN: BR8ED103720. Olaszországi beszerzés, európai garanciajeggyel, tökéletes állapotban – 265 ezer ft.
Manfrotto 681B Pro monopod - 18 ezer ft.82 milliméteres Contax és Hoya UV szűrők és 67 milliméteres Kenko Pro1 Digital szűrők, 11 ezer, 8 ezer és 6 ezer ft.
Holnap megyek Pécsről Budapest felé, kitérő belefér!
2020.05.29.-én, Fotoplusban vásárolt, 3 év garival, számlával, Hoya UV szűrővel. Kipróbálva volt néhány alkalommal, ennek megfelelően teljesen új állapotú. Rendszerváltás miatt vált eladóvá. Micro 4/3-os verzió, Panasonic és Olympus gépekkel kompatibilis.
Újszerű. 2018. decemberi, hazai vásárlású (számla mellékelve), ennek megfelelően a 24 hónap gari 2020.12. hónapban jár le. Gyári dobozában, minden gyári tartozékkal: töltő, vállszíj, vázsapka, CD, használati utasítás. S/N: WG8HC0078**
Ár: 87.000 Ft 85.000 Ft
Átvehető: BP - Tatabánya útvonalon és vonzáskörzetükben. (csizsek.adam@gmail.com)
Az objektív elkelt, így a csere nem aktuális, köszönöm!
Sziasztok,
Eladásra, vagy cserére kínálom a következő objektívet:
Olympus M.ZUIKO DIGITAL 45mm f/1.8 (sn: ABSB27366). Alig használtam, újszerű, napellenzőt, UV szűrőt adom hozzá. 220volt vásárlás, 2019. július 3. Számla megvan, doboz elvileg a padláson, ahová adott esetben felmegyek, csak eltorlaszoltam a feljáratot a télire behordott virágokkal. Vétel esetén az irányár 58.000 Ft, vagy cserélem Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektívre.
Tervben van a váltás Panasonicra, így a másik opció, a teljes szett eladása/cseréje:
váz:
Olympus E-M10 Mark III (SN: BHXB52516; 8706 expo) karcmentes, újszerű
objektívek:
M.ZUIKO DIGITAL 45mm f/1.8 (sn: ABSB27366) + UV szűrő és napellenző
Eladásra, vagy cserére kínálom a következő objektívet:
Olympus M.ZUIKO DIGITAL 45mm f/1.8 (sn: ABSB27366). Alig használtam, újszerű, napellenzőt, UV szűrőt adom hozzá. 220volt vásárlás, 2019. július 3. Számla megvan, doboz elvileg a padláson, ahová adott esetben felmegyek, csak eltorlaszoltam a feljáratot a télire behordott virágokkal. Vétel esetén az irányár 58.000 Ft, vagy cserélem Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektívre.
Tervben van a váltás Panasonicra, így a másik opció, a teljes szett eladása/cseréje:
váz:
OlympusE-M10 Mark III (SN: BHXB52516; 8706 expo) karcmentes, újszerű
objektívek:
M.ZUIKO DIGITAL 45mm f/1.8 (sn: ABSB27366) + UV szűrő és napellenző
Eladó lenne egy Panasonic DMC G6 gépváz. Csak váz, töltő,pánt, 1 db akku, doboza. Serial:we3ha001*** 45.000 ft Eladó még egy Olympus 4/3-os 40-150 f3,5-4,5 objektív napellenzővel,kupakokkal 4/3 - M4/3 AF adapterrel. Serial: 136105***
25.000 ft Ugyanitt 12 vagy 14 mm környékén keresek objektívet, fix vagy zoom is érdekelhet. Esetleg másodlagosan 100-300 objektív is izgalmas lehet. email: filmvarazsstudio@gmail.com 70/413tizenhat29
S/N: BR4AB002642. Hibátlan és esztétikailag is tökéletes állapotban. Ahogy a képeken látható, doboza nincs meg, 2015-ös ebay-es vásárlás. A képeim cca. 6%-a készült csak vele, ezért is adom el. Postát ilyen érték mellett nem erőltetném. Ide tettem fel RAW-ot. Találkozni Bp. bővebb belvárosában tudunk. Ár: 62 500 Ft
Olympus OM-D E-M1 MkII dupla Pro kitből. SN: BHUA42253. Mintabolti beszerzés, garanciális, tökéletes állapotban, minden tartozékkal 265 ezer ft.
Panasonic-Leica DG 2,8-4/8-18. SN: BR8ED103720. Olaszországi beszerzés, európai garanciajeggyel, tökéletes állapotban – 270 ezer ft. Egyben 520 ezer ft.
Hétfőn megyek Pécsről Budapest felé, kitérő belefér.