Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Hi! Az be szokott kapcsolva lenni, igaz nem tudom melyiket hívod. A privát az mindig, a vonatos ritkábban. A tagnévsorban benne volna a privi számom. Olyanod pedig van.
- infulenza: ágyikó, vagy sokkoló vitamin akció / 1000-es C vitamin és 5 db B1 20 mg-os tabletta, napi 3 alkalommal, ajánlatos otthoni kúrát alkalmazni, ezt most inkább nem részletezem ... /
- nátha: utólag a langyos huzat, megelőzésre, a HOri féle vegyi gyümi ajánlat, természetesen szigorúan a kóser változat, esetleg egy új barátnő / barát / de én egyiket sem jelenteném be otthon, ezekből úgyis balhé lesz, ehhez képest egy nátha pitlák ügy.
Ismeretlen típus. Az ára nagyon jónak tűnik. Egyetlen problémám van vele, hogy a motorvezérlő kimenete csak 500 mA-es. (Ha 800 mA lenne odaírva, jobb lenne.)
Én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek. Stabil 38,4-es hőmérsékletel ágyban fekszem, így a szombati résztvételem valószínűsége gyakorlatilag nulla. :-(