Ahányadik hozzászólás az a szám.Mint a többi számolós topik,csak nem számokkal,hanem betűkkel:p
Ha lehet most mellőzzük a helyesírási szabályokat és írjunk mindent egybe!:)
Úgy viccesebb!:p
ezernégyhetvenhárom!!:))) ( ha ennyit cukkolsz, kedves, Kukoricza Jancsi nem lesz oly rest, felkerekedik ő, szép Magyarországba, megtalál Tégedet, meg találja fogni gyönge kezeidet, s megcsókolni édes ajkadat!:))))))
ezernégyszázhatvanhét!!:)))) (tündérszép Iluskám, jó értesülésed, frncia király szánt, nekem ily tisztséget. leánya kezét is nékem ajánlotta, de nekem csak Te vagy, édes, szép Iluska!!!:)
ezernégyszázhatvanöt!!:))) (egy édes-édes tündér vagy, hogyan felejthettem volna el!!!!!!minden édes szavad eszembe vésem, s szívembe vésed....:))))) és olyan jól esik ám, hogy hallani akartad, még ha magyaráztatsz, akkor is!!:))))
ezernégyhatvanhárom!!!:))) (picit átköltöttem, édes, hogy miért, azt Te tudod és én!!!!!!;)))) (és remélem, olyan jól esett, amilyen szeretettel írtam!:)))
ezernégyszázhatvanegy:)))) (édes, szép szerelmem, egyetlen Iluskám, másik élet mivel nincsen, Téged meg kell már keresnem...hogy ölelhessem még karcsú derekadat, láthassam barna hajzuhatagodat, nézhessem gyönyörű, barna szemeidet, tedd boldoggá, édes, keserves éltemet!!:))