indexesbabak.uw hu, várandós anyukáink rovat. :-) Ha nem látod a táblázatban a gyerekeid nevét, és pl. Coriellát sem, akkor a gyorsítótárat (cache) ki kell üríteni, és utána betölteni az oldalt.
Vagyok ám én is, csak pihenő állapotban. Volt pár hetem ami nehéz volt, de most tele vagyok energiával. Család már számol vissza, én még nem , de engedtem a nyomásnak és kimostam a babaruhákat!!!! Pocak pici, de eddig csak 5 kg híztam, azt csak hasra. Remélem így is marad! Habár a cipőt felvenni már nehéz!!!!!!
Nem néztem , de az én egyes-kettes-hármasomat beírtad???????????? ha nem küldöm!!!!
Lányok, erősen fogyatkozik a tábla, csupán 7-en vannak benne, és azok se írnak mind rendszeresen. Sóval aki úgy érzi, az vegye magára az inget, és jelentkezzen ide is. :-)
Az első volt cca. 5 óra, a második cca 2,5, a harmadik kicsit több, mint 1, most már egyen belül, szóval tényleg közel a fele. Így készülj a negyedikre. ;-)
Nagyon helyesek együtt! :-) Quizas, egyre gyorsabbak lettek a szülések? Nekem eddig mindig feleződött az első fájástól a gyerek felsírásáig eltelő idő, a 3-nál 3 óra volt. Lehet, a 4-nél csak másfél lenne? :-))
Na most van kép is. Újszülöttes nincs, nem volt ki csináljon, de van pár napos. Remélem, az is jó. :-)
Még a szülésről: a harmadikat még tudtam kontrollálni (pedig az is gyors volt), ez a negyedik nekem már túl elsöprő volt. Szóval egy kicsit visszafogottabb tempót kívánok mindenkinek. :-)
Villámbeszámoló: Gyors volt, a férjem le is késte, míg parkolt. Hétfőn hajnalban 1:56-kor ment el a víz, 2:42-kor megvolt a baba. A bébiszittert sem vártuk be (úgyis aludtak a fiúk), de így is 2:30-ra értem be az ügyeletre - a férjem kitett a sarkon 2:20-kor, elvánszorogtam a kapuig, csöngettem, föl a lépcsőn, csöngettem, be az ügyeletre, vizsgálat, húha, méhszáj eltűnőben, gyorsan a szülőszobára, még ne nyomjon... Nyomás közben kötöttek be infúziót (a klinikán kötelező, ha sokkot kap a szülő nő, már van preparált vénája, egy napig ki se veszik a branült). Adatfelvétel, beöntés, borotválás elmaradt (mikor elment a víz úgyis mentem vécére). Annyit közöltem távirati stílusban: 4. szülés, elment a víz, egyperces fájások, férjem parkol, majd jön, papírok itt. Varrni nem kellett, és ugyan 3 napig bent voltam, de rám se néztek, föl sem ismerném a szülést "levezető" orvost, hiszen alig éltem, mikor beértem. A szülésznőre talán emlékeznék, ő vette le a cipőmet is. A tej a 3. napon indult be, azóta minden OK, csak kissé sűrű az élet. :-)
na végre valami, amire emlékszem:) Ide azt reagáltam, hogy jó volt nekem 3 napig sorstársakkal együtt lenni a kórházban, nem akarok én szülés után hazamenni, jaj, dehogy:o
Vegre! Ujra elerheto az indezesbabak.uw.hu kulfoldrol is. :) Emlekszem 1-2 eve is volt par het mikor semmilyen ultrawebes oldal nem jott be. :/
Hehe Nemlajos.. ha Damian homerseklete jo lett volna, mar 1 oraval szules utan otthon lehettunk volna. (tulajdonkeppen eleg ha berohanok a korhazba nyomok kettot, majd mehetek haza :DD)
Ha ugy mesz oda, hogy elfolyt a magzatviz, de fajas meg nincs, kirohognek. Azt mondjak pihenj le otthon par orara.
Vagy ha a fajasok csak 8-10 percenkent jonnek, akkor is maradj meg otthon.
Mikor eloszor hivtuk a szulesznot, 4 ora hosszan voltak 6-7 perces fajasaim, amire telefonon keresztul annyit mondott, meg tul hosszuak a szunetek, varjak, majd kijon megnezni 4 ora mulva.
Korhazbol valo hazamentelhez azert az is hozzatartozik, hogy az elso heten kerheto segitseg. Egy nover, aki napi x oraban jon (biztositasom fajtajatol fuggoen), takarit, segit ellatni a babat, es az anyuka allapotat ellenorzi. Ez mellett egy szuleszno is jon minden 2. nap, babat, mamat ellenorizni.