aki keresgél ebayen, co.uk-n vannak 10% discounttal Viper leather jacket (ennyit írjon be) nem sok, viszont jónak tűnik, és elméletileg megszűnik a Triumph kínálatban hazahozatalban tudok segíteni van kint ismerős szállítmányozó
Sziasztok, Én nemrég nyergeltem át a Triumphra. Előtte is egy angol vasat hajtottam, de az sajnos (vagy ami a dizájnt illeti szerencsére) az ötvenes évek tájékán megállt az egyedfejlődésben.
Majdnem egy szuszra sikerült végigolvasnom a fórum eddigi hozzászólásait és jó volt megbizonyosodni róla, hogy nem volt rossz a márkaválasztás. Egy 2001-es Bonniet sikerült megvennem és egyenlőre nagy a szerelem. Olyan szép fütyülősen dorombolós hangja van, hogy meg kell zabálni :-)
Tudom, hogy a ti versenygépeitekkel nem lehet a Bonit egy lapon említeni, de azért jó lenne összefutni valamikor...
gurultunk ma a tigrissel még a vihar előtt egy szerény 410 km-t, Tatabánya - Siófok - Veszprém - Zirc - Bakonybél - Mór - Fehérvár...nagyon szép helyeken jártunk...
nézelődtem én is angol ebay-en kabát ügyben, találtam is párat egész jó áron: http://cgi.ebay.co.uk/TRIUMPH-ALPINESTAR-AS4-JACKET-SAVE-100-VS-RRP-XXL-/260655163089?pt=UK_Motorcycle_Clothing
Van nekem rendes szakmám, nem akarok én elemző lenni.
Egyébként én csak arra céloztam, hogy sokan ilyenkor nyár végével inkább eladják/el akarják adni a vasat, semmint álljon nekik benne a pénz fél évet, vagy ne kelljen fizetniük a törlesztőt/biztosítást fél évig.
Egyébként meg nem értem miért kell egy ilyen gondolathoz elemzőnek lenni...
hááát, teljesen igazad van...a héten a feleségem is felüllt mögém...tök jót mentünk, igaz, csak a Velencei-tó körül, de nagyon jó volt, jól bírja a tigris is...
Nem tudom, én olyan büdös szerelemes vagyok az enyémbe, mint egy jó kurvába -bocs a hölgyektől itt a listán :) Hétvégén két személlyel meg egyedül is olyat mentem vele a 71-esen mint a veszedelem. Issstenni érzés volt a napon vágtatni, döntögetni, arra menni, amerre csak akarok. Tök régi vas az enyém, és az új tigr, amin ültem, szavakba csak nehezen foglalható mennyire aszfaltszaggató egy állat, azért annak elég jónak kell lennie, h. ha majd az enyém is tök pöpec lesz, elcseréljem...
Hehe. Nyugi, csak vege a nyarnak es meg ugy gondoljak az emberek, hogy gyorsan a hidegebb ido elott penzt csinalnak a mocibol. Hat eleg kicsi az esely, de azert sok sikert hozza!
én is gondolkodom rajta, hogy megválok az enyémtől. Elküldöm nektek is mélen az enyém képét, adatait meg a tunning listát is. Megtennéd, hogy ránézel az ügyre a használtas kollégánál? Abszolut nem zavar ha pénzt is kerestek rajta...