Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.06 0 6 96693

2 hiányzó ide vagy oda.... ez szégyenteljes.

A második félidei rotációt a szomszéd macskája is megoldotta volna.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.06 -5 0 96692

Hát a második félkidőben, főleg most annyi a "csapatjátékuk+, hogy Miliszavjevics megy előre fejjel a falnak, aztán vagy fault, vagy valami lesz a dobásból. Pedig pl Rivesr marha nagy formában van, őt többet játszathatná. De ha ez a kamikaze kosárlabda elég lesz nekik, nem fogják bánni. A gond, hogy ez a center nélküli játék nálunk most épp nem jön be.

Előzmény: csazso (96690)
Kornel61 Creative Commons License 2021.02.06 -1 0 96691

Csodák nincsenek mondtam mindig! Most ügy tűnik mégis! Valami ok csak van, hogy ennyit lehet javulni/ romlani egy negyedben! 

csazso Creative Commons License 2021.02.06 0 1 96690

Azért a Kaposvárnál némi csapatjáték van, míg nálunk szinte semmi. Néha úgy csinálunk, mintha elkezdenénk egy figurát, de az is annyira átlátszó és lassú, hogy rossz nézni. Gyakorlatilag egy az egyezünk, vagy zárás után hajigálunk. Nézhetetlen, akaratgyenge nulla volt az első félidő. Ha így jövünk ki a 3. negyedre is, akkor nagyon gázos este lesz a Gáz utcában.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.06 -1 1 96689

Turnernek a dereka fáj állítólag, Ahmadot nem tudom, a bemelegítés előtt derült ki, hogy nem játszik.

A katasztrófa igazából a harci tűz hiánya, ezt érzem. Teljes tanácstalanság olykor. A Kaposvár sem igazi csapatjátékból szerzi a pontjait (van 6 assziszt mindkét oldalon összesen), de egyrészt sokkal jobban dob, másrészt jobban védekezik. Ha most nem kapja össze a csapatot szünetben Fofó, és nem pukkan ki a szintén elég szűk rotációval dolgozó Kapos, akkor ez a meccs elment.

Előzmény: russelalba (96686)
Kornel61 Creative Commons License 2021.02.06 0 1 96688

Következő negyed, semmi javulás. Csak egyre nő a különbség! 

Előzmény: Kornel61 (96687)
Kornel61 Creative Commons License 2021.02.06 0 0 96687

Első negyed 12:24  mi lesz ebből? 

russelalba Creative Commons License 2021.02.06 0 0 96686

Lehet tudni miért nem játszanak? 

Előzmény: A Sporttárs (96685)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.06 -1 0 96685

Ahmad és Turner sem játszik ma. Palánk alatt érdekes lesz a helyzet. Ha Csori hozza az eddigi formát...

Albacomppeti Creative Commons License 2021.02.05 0 0 96684

Egészen botrányos, ahogy nem kommunikálva váltunk, hanem MINDENT ÉS AZONNAL, sokszor igazi elzárás hiányában is inkább váltunk Jó volt nézni Hearst védekezését egyébként, ő azért elég serényen bújkálta át a blokkokat hol fent, hol lent.

Turner csere még egy ilyen perimeter védőre, és kész is vagyunk.

Davis meg kb. félisten lehetne itthon, egy apró probléma van, Hearst érkezéséig 1-5-ig bárhol igazából ő volt a legjobb védő. Ami ugye nem nagy dicséret sem Ahmadnak, sem Currynek, hogy a saját posztjukon is jobban védekezett náluk a fregoli Davis. Most Kaposváron Voja egyébként iszonyatos melót tett bele hátul, -5 volt, talán 77-72, amikor elkezdtünk addig nem láthatóan pörögni, és sorban jöttek a kulcsvédekezések, lejárt támadóidők, eladott labdák.. Persze ebben benne van az is, hogy elfáradt a Kaposvár.

Előzmény: Törölt nick (96681)
elefantbaby Creative Commons License 2021.02.04 -1 2 96683

Pont így látom én is. Davis elképesztő játékos,sztem bent van az eddigi top 5 légiósainkban.Fejben nagyon stabil,nem nagyon zökkenti ki semmi,fizikailag is top.Voja megteszi a magáért,sajnos Turner hiányában irányítania is kell,de még mindig ez a legjobb megoldás,ha nem is ideális. Curry is hozza az átlagát,bár mehetne kicsit fölé.Ahmad jó játékos,de Davishez képest kevésbé stabil,könnyebben megbillenik. Az új légiós átlagosnak tűnik,de jó védő. A nagy kérdés Turner.Nem tudom mit akarunk vele,jó játékos,de elképzelésem sincs miért épült ennyire le.Jelenlegi állapotában kárunkra van,gyakorlatilag nem lehet pályán tartani.Én a +- statot nem tartom sokra,de Turner tegnap egy győztes meccsen e kevés idejében hozott egy -14 átlagot. Omenaka sztem jó játékos lesz,nagyon jó fizikummal,rá kéne állni a képzésére ahogy mondod. Lukácsban lesz lehetőség,Balsayban is,aki most eltűnt,lehet beteg. Csori,Luka nagyon lassan tér vissza,biztos oka van. A tegnapi hosszabbításokat én ugyanígy játszattam volna ahogy Fofó,ezt jelenleg így kellett lehozni. A 2. helyre a po előtt kevés az esély,a 3.helyet kéne megcsípni.Én úgy gondolom a legvégén sem lehetnénk elégedetlenek a 3. hellyel a történtek után,bár lehet nem lesz egyszerű.

Én az Olajt meg a Filkót most jobbnak látom,közel azonos erősségűeknek.

Előzmény: Törölt nick (96682)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.04 0 1 96682

Szerintem már nem tudunk / akarunk belenyúlni a keretbe, így ezzel kell főzni ami van.

És mi van?

3 megbízható játékos: Curry, Davis, Vojvoda

1 (szerintem) hullámzó - néha puha - center: Ahmad

1 új arc: Hearst

3 formán kívüli játékos, akiktől sokkal többet lehetne elvárni: Csorvási, Markovic, Turner

4 rotálható fiatal: Lukács, Omenaka, Takács, Takács

Jelenlegi formában ez max bronzérem szerintem. (Arról eltérhetnek a vélemények, hogy az jó lenne vagy nem.)
Szerintem ennél lehet jobb is a házon belüli problémák orvoslásával.

• A magyarok előtt itt áll a válogatott szünet, hogy formába lendüljenek. Mindegyiktől nagy javulás kell a mostani formához képest, de relatíve nem óriási teljesítmény. Markovic 15 percre kellene nagyjából a pályára, amikor 3-as vagy alacsony szerkezetben 4-es poszton tehermentesíti Davist vagy Vojvodát. Csorvási 10-12 percre kellene a pályára - Omenaka aznapi “pályántarthatóságától” függően.
  • Turner bizonyos ellenfelek ellen nem szenved méretbeli hátrányt, de sajna egy Falco ellen pl. pont pályán tarthatatlan (főleg ha ész nélkül rongyol be a palánk alá támadásban). Neki bizony lesznek 10 perces meccsei innentől kezdve szerintem.
  • Hearst nagy kérdőjel még, a szünetben neki is meg lehet találni a helyét.
  • (Ahmad Góbi Ricsihez mehetne egy két edzésre, Omenakaval egyetemben.)
Előzmény: csazso (96680)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.04 -1 2 96681

Bocs hogy idekontarkodok, de Mr Defensive Rating megint tévedésben van. Nem azért dob Révész sokat mert a palánk alatti vedekezes volt szar hanem pont mert a kinti vedekezes van rommá bontva és segíteni kell a centereknek állandóan.

Grat a tegnapihoz!

Előzmény: Törölt nick (96677)
csazso Creative Commons License 2021.02.04 0 2 96680

Turner tegnap:

PT    2P  3P   1P     VL  TL   ÖL  SZ  EL  AS  F   KF    BL    PE        VAL        +/-

0     0/0 0/ 0/0    0   0     0     0   1    0   1   0      0   14:00     -1         -14

Tavaly Körmenden az egyik legjobb volt. Számomra ez teljesen érthetetlen. Mivel nagyon alacsony, simán átdobják, ez pl. a Szeged ellen nagyon szembetűnő volt. Az év elején a sérüléséig olyan dolgokat mutatott támadásban, ami előtt le a kalappal, de utána..... Azt gondolom, ha bármilyen komolyabb cél van ebben a szezonban, akkor sajnos bármilyen jó volt tavaly, el kellene engedni. Jelenleg olyan a csapatnak, mintha menet közben behúznák a (lassan)haladó járművön a kézifékét. Egy jó irányító inkább gázt adjon és mutassa meg a helyes irányt.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.03 -5 3 96679

Kétszeri hosszabbításos, százpontos meccsen a padról jött kemény 7 pont... (És még ez is nagyon kellett, hiszen Hearst meccsmentő triplája is benne van.) Hiába az ötödik légiós, továbbra is öt-hat ember képes hozzátenni a támadásokhoz. Ami önmagában nem baj, ha védekezésben mindenki jó. Lesz még munkája Fofónak, de marha jó lenne hinni benne, hogy pl Csorival és Lukáéval nem hiába...

Mindenesetre Davis és az újabb erős dupla-duplát hozó Ahmad legalább extra volt.

elefantbaby Creative Commons License 2021.02.03 -3 3 96678

Nagyot küzdöttünk ezért a győzelemért. A játék sokszor akadozott,voltak rossz vállalások,meg kihagyások a védekezésben.

Viszont most beletettük az energiát,és az azért általában kifizetődik. Turnert kivette Fofó,és nélküle jobban ment.Viszont így kevesebben vagyunk,reméljük az új ember beválik.Javulni kell nem kérdés,de kezdésnek ez jó volt.

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -1 2 96677

Az hogy Révész hibátlan 10/10 - 20 pont - mindent elmond a palánk alatti védekézesünkről.

Valahogy, valahogy meglett.

Előzmény: A Sporttárs (96674)
csazso Creative Commons License 2021.02.03 -2 1 96676

Ez a sírból jött vissza.. Az új fiú nagyot melòzott a kaposvári Curryn. Gratulálok!

Drexler42 Creative Commons License 2021.02.03 -1 3 96675

Sajnos egy puha, primadonna csapat vagyunk.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.03 -3 1 96674

Jó kis krimit rittyentünk, mindkét csapat bőven tesz a győzelemért és a vereségért is...

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 0 96673

Turner 0/0 - 0 - 0.

Hearst 0.

Előzmény: A Sporttárs (96672)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.03 -2 1 96672

41-28-ra vezettünk, ott lefagytunk. Amikor támadásban egyénieskedés van, a védekezés is szétesik, bár a Kaposvár nem az a lerohanós fajta.

Előzmény: Törölt nick (96671)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 1 96671

Mondjuk ennél csak a mai harmadik negyedünk nevetségesebb....

Előzmény: A Sporttárs (96670)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.02.03 -3 0 96670

Gyönyörű, milyen felhorgadás volt nálunk abból, hogy Vojvoda 9-es mezben akart játszani nálunk - mi ez ahhoz képest, hogy a hokisok egy Szijjártó 19 feliratú mezt adtak a külügyminiszternek? :))) Megy is a háborgás.

Miért???? Creative Commons License 2021.02.03 0 0 96669

Szerintem is. A látottak többet számítanak mint a száraz számok.

Előzmény: Törölt nick (96668)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.02 -1 0 96668

Ok, hagyjuk :’).

Előzmény: Miért???? (96667)
Miért???? Creative Commons License 2021.02.02 -1 0 96667

Statisztikát te hoztál,én azt írom,amit látok a pályán. Max harmadik hely lesz.

Előzmény: Törölt nick (96661)
vaidoo Creative Commons License 2021.02.02 0 1 96666

Köszönöm szépen!

Előzmény: Törölt nick (96665)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.02 0 2 96665
Előzmény: vaidoo (96662)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.02 0 0 96664

Ilyen fogalmazással ha akarnál se tudnál semmilyen pedagógus lenni. :) 

Sokadik nekifutásra értem mit akartál leírni és biztos vagyok benne, hogy nem az én szövegértelmezésemmel van a gond, sokkal inkább nem tudtad megfogalmazni azt, amit akartál. 
Pedig (azt hiszem) amit akartál az pont ugyanaz, amit én is mondok. A kapott pont nem árulja el a valós teljesítményt, mert egy csapat kaphat azért sok pontot, mert magas sebességgel meccsel - így több esélye van az ellenfélnek betalálni, meg azért is mert szarul védekezik. :)

És mindkettő esetben még nyerhet is, ha extra a túloldalon.

Egyébként nem mondtam, hogy a 2,79 kapott pont különbség kevés vagy sok.

Előzmény: GABA76 (96663)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!