Bunda! Nem tudom, h idén mi a helyzet, de ha van időpontod akkor lehet kérni ideiglenest ami a sportorvosi napjáig tart (tavaly még működött). Folyamata meg egyszerű: Bemész reggel, mondod a recin, h ideiglenesre lenne szükséged, berak valamelyik dokihoz, pecsét, stb... Szerintem kérdezz erre rá!
Nos. Szereztem 10helyet okosba. A szomorú az hogy április 1. előtt már egy hely sem volt..... Megkérdeztem,csere megoldható. Így ha esetleg van valaki akinek van időpontja március 29. előtt,az engedélye viszont még jó minimum április 1ig az legyen olyan tündér és cseréljen velem,ellenkező esetben sírógörcsöt kapok és a pálya szélén toporgok az első meccsen...... A vizsgálat pontos ideje amúgy április 1je. 8:15 10főnek.
jut eszembe... ebben az új rendszerben csak pestiek mehetnek pesti sportorvoshoz, vagy bárki? remélem nem Egerben kell elmennem... de lakcím alapján oda tartozok.
nekem a 03.12. időpontra esne a választásom, de csak kényelmi szempontból, szóval ha a másik delikvensnek csak ez az időpont jó, akkor bevállalom természetesen a másikat. és kösz a közbenjárást...
még új vagyok meg minden, tehát szimpátiára nem építhetek, marad a gyorsaság. szóval remélem első vagyok aki jelentkezett az egyik helyre... m,ondjuk az jó lenne ha tudnál írni időpontot, hogy akkora ne vállaljak munkát...
Idézet a Téma 18. kerületi lapból: "Az átgondolatlan egészségügyi átszervezések egyik eleme volt a kerületi sportorvosi vizsgálatok megszüntetése, az elmúlt év óta csak a Sportkórházban végezék el ezeket. Februártól nem kell Budára utazni, a pestszentimrei Sportkastélyban is elvégzik a vizsgálatokat" Én már bejelentkeztem Budára, de aki a környéken lakik és kell neki mennie, az sztem próbálja meg, hátha...
idézet a cikkből : „És nem azért, mert mindegyik agresszív állat, hanem inkább azért, mert ez a harcosok klubja, csak itt az elkapók jóképűek.” no comment...
Hello... volna két eladó cuccom. Egy Adams sisak (L - s méret) és egy Rawlings vállvédő (XL 19-20-as méretben). 35 ezerért adnám egyszerre a kettőt, de az ár alku képes, 0630-6131093-as számon tudtok utolérni és képeket e-mailben tudok küldeni.