30+ resz alatt egyik sem derul ki 1. uj Cylonok kiderulnek, de hogy ki kuldte az uzenetet, az nem. Sejtes van ra amugy, de sose igazolodott. Nyilvan Cylon kuldte, mert csak ok tudhatjak, pl. Boomer egy felebredt pillanataban 2. imho ez nem is tul lenyeges kerdes (ez nem szammisztikas Lost :o)). Ennyi idobe tellik lefuttatni nekik a lokalizalo programot, en ezt az ecceru valaszt adtam ra
24 mintajara elgondolkodtam azon, melyek azok a tipikus "BSG-mondatok". Egyelore egy jutott igazan eszembe (a trivialis kontextusbol kovetkezokon kivul, mint "Launch the Vipers"):
Nagyon tetszett meg a parhuzam Adamaek parancsnoklasi hitvallasa ("command is about people") illetve annak szembeallitasa a korabbi mernok-parancsnokeval, illetve Roslin es Gaius politikai nyilatkozata kozott, kulonosen Gaius Cylonos interpretaciojaval :o) nah szal jo resz volt, ha meg nem mondtam volna :o)
Vajon Lee viszi magaval Deet is a Pegasusra? Jo hajlekony az a kiscsaj, meg kell vallanom :o)
Az urcsatat nem teljesen ertettem, meg kell vallanom. Talan reszenkent atlattam a manovereket, de most akkor minek allitanak egy olyan csapdat, amibol ilyen ecceruen ki tudnak jonni
Amugy azt sose ertem, miert nem csokken a nepessegszamlalo. A Viper pilotak nem szamitanak? Amugy akkor se nott, amikor csatlakozott a Pegasus
Tudom, nem ezek a lenyeg, de akkor is :o) Amugy 217 rules, tok jo kis resz (szerintem a Black Market se annyira toltelek, hangulataban tokre beleillik)
Bocs, de ez a forum arra nyilt, hogy az uptodate reszekrol szoljon (meg akkor, amikor nem is lehetett tudni, hogy lesz magyarul). Szal kerni mondjuk lehet, hogy valaki ne irjon spoilereket vagy jelezze, de elvarni nem igazan :o)
Miért lenne töltelékrész? A Black Market, na az töltelék volt. Nem vitte előre a főszálat, nem tudtunk meg semmit senkiről amit addig nem tudtunk volna, teljesen felesleges volt. De a tegnapi? Lee lett a Pegazus parancsnoka, Gaius elnöknek jelölteti magát és átbassza az elnököt, mint szart a palánkon, ez nem vitte előre a történetet? Zarek és Gaius kis koalíciója? Az abortuszvita, ahol az elnököt Baltar megvezette? Ezzel mi volt a baj? Szerintem az évad egyik legjobb része volt.
minden sorozatnak vannak alibili részei..tudjuk be ezt annak.
azért ennél többet is ki kell birniuk..pl. állandó meteor záport ha arra tévednének..+ ott van a pajzs is ami nélkülözhetetlen kelléke az űrhajóknak hátmég egy csatalónak :)
Hehe, vajon hogy jöttek rá a 33 perce? :)))))) Szólj a rendezőknek, hogy DVD-re nyomassák fel neked az első 270. ugrás epizódjait, jó szórakozást hozzá. :))))
Lesz mit bepótolniuk a végére, ez a 17-es szerintem a leginkább felejthető az egész eddigi szezonban. Egy kis abortuszvita és egy kétperces űrcsata. Nem vágom egyébként, amikor egy ilyen battlestart többszörös atomcsapás ér, az csak felületi karcolásokat okoz neki? Kicserélnek pár villanykörtét és megy tovább. Azt hittem, a pegasus most elpusztul és a harmadik szezonra megint egyedül lesznek. De nem.
viszont a hetedik vagy hanyadik percben a főcím után az a dobpörgős spojler nagyon nem hiányzik. olyankor mindig becsukom a szemem (hiába láttam már mondjuk azt a részt)