Amúgy megkérdezem így halkan... van AYLNO angol olvasókank, de magyaroknak van...? Vagy csak én nem találom... Mert ha van rá igény, szívesen nyitok. (de van egy olyan érzésem, hogy itt mindenki elolvasta angolul)
A Lumoson volt, hogy a peronjegyet előbb át kell majd venni + fizetni, a könyvet persze csak aznap este, és akkor vonják le a peronjegyet az árából.
EPÉ: Keii fordította a köv. részt (a 84-est), most FK bétázza, kb. a kétharmadánál jár. Ha ő kész van, még gyorsan én is átolvasom/összevetem az angol eredetivel, és akkor megy Aspenhez.
Ez valsz. az utolsó rész, amihez közöm van (egy ideig), mert hamarosan jönnek az ikrek :)
Tudom, hogy egy rakás ember zargat titeket a EPÉ-vel, de saccra mikor várható folytatás?
A másik kérdésem az lenne, hogy ha megvan a jegy is és a könyv is rendelve, akkor személyes távételnél mindent fizetni kell? Értve logikusan, hogy a jegy így ingyen van - szal a jegy átvételkor a könyv árát értettem. :)
"nem kell agyonvágni" Majmunka, te voltál az, aki sütivel kínált a dedikáláson...? "vörösödő smile" Annyi mindekivel beszéltem volna, de az országos tali miatz ezn em jött össze. :(
Te jó ég... Kvázi egy hónapos kihagyás után el sem tudom olvasni a fórum hozzászólásokat.
Gratulálok a kisbabákhoz és egyéb sikerekhez az illetékeseknek:) :P
Én is örülök, mert vége a vizsgáimnak! (*Chaos boldog és felszabadult, megy írni*)
Lesz HP7 jövő nyáron? Ojjé! Most mindenki, aki HP7-változatot ír, kénytelen végezni addig :P
Egyébként hogy lesz? Megjelenik ilyenkor magyar könyvesboltokban is? (Én a 4. könyvet még magyar fordításban olvastam, az 5. -et kölcsön kaptam, a 6.-at kinn vettem meg :)), szóval nem tudom...)
Erre szerveződik a találkozó, vagy mi a csuda van? (*Chaos hűen utánozza a világra rácsodálkozó kisded arckifejezését*)
Na, bocsánat, először el kellett volna olvasnom a hozzászólásokat...
"Dear Eskies: It is my pleasure to inform you that you have placed for an Order of Merlin in the 2006 OWL Awards. Parseltongue (The Award goes to the translator) - Second Class Eskies for Nem csak Granger (hu) by ferporcel (More than a Granger/Not Only a Granger)"
NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM MINDAZOKNAK AKIK OLVASSÁK ÉS SZAVAZTAK A TÖRTÉNETRE! NAGYON BOLDOG VAGYOK!
Tudom, még messze van a nyár... a július is... DEEE...
De J. K. Rowling nem rég jelentette be, hogy a HP7 2007. júli 21-én jelenik meg! Magyar idő szerint ez egy óra egy perc lesz - mikor már meg lehet venni.
Kérdem én itt tervezünk olyasmit, hogy "könyvesbolt buli" ? Mármint ahol az invitósok összegyűlnek - mondjuk gondolom a nagy HP oldalak (Lumos) is szerveznek. :)
Örülök, hogy nem nekem kellett rákérdeznem. Már én is alig várom.
Addig is szivesen fogadok minden olvasnivaló ajánlatot. Etánál szemezgetek, de ha valaki tud vmi tutijót lécci szánjon meg egy bagollyal! veronika_erdelyiKUKACyahoo.co.uk
Addig is, amíg különféle folytatásokra várunk, az angolul tudóknak ajánlanám a következő írást. A történetnek semmi köze a varázsvilághoz, az 1812-es angol-amerikai háború alatt játszódik, Őfelsége Macedonian hadihajójának fedélzetén. Sok kedves ismerőssel találkozhatunk benne. :) A történetben van egy nagyon rövid Snarry rész, de nem hangsúlyos. Az írónak nemrég olvastam egy másik hasonlóan AU továbbírását a The Perfect Wife-t, de az - sajnos - annyira jelszavas, hogy ha esetleg valaki tud valami más elérhetőséget, kérem, hogy ossza meg a linket a nagyérdemű közönséggel. (Komoly elvonási tünetek esetén elküldöm emilben. Nekem, egyébként ez utóbbi tetszett jobban, gondolkodom a lefordításán.) Íme: Salt in the Wound
...őszíntén? Fogalmam sincs. XD A poén az, hogy már a Titkok Kapuja és az Új világ már egy hete frissült volna, de a bétám még nem küldte. Én is elrohannék 16 oldalnyi TK-tól, és 15 oldalnyi Úv-től... :) Viccen kívül, elvileg bármelyik percben fent lehet a TK. 26 fejezete (A Kulcs) és az ÚV 6. fejezete (Álmunkban...).
A folytatásokról meg annnyit, hogy még két napot végig kell szenvednem gyakorlaton, és megírni a beszámolót, de aztán két hetem lesz, ami suli és egyebektől mentes lesz. Akkor szándékozom végleg befejezni a TK-t és a többi írással foglalkozni.
Lionak továbbítottam az üzit, így egy-két hét vagy nap átfutási idő után tíz perc alatt megkapja Kristei a kérést... XD (De attól független oda is beírom)