Vagyis legyen ismét igaza? Legyen! Ki ki a jó nénikémet szerzünk május elsején? Múltkor azt írtad, nem Laci dönt az edzőről. Hát most csapjon CsZ asztalára sportig.-ként, hogy elég volt! "Hozok Remilit, Fabregast, ti meg Gulyást?"
Ezt akkor tedd Borsos szombati nyilatkozata mellé, aki azt mondta a győri jàtékosokkal valò beszélgetés után a meccs előtt, hogy " ez a Vipers nagyon el lesz verve"...
Borsos meglepődne, ha Ilicék maradnának. Ami megdöbbentő, vagy inkább szomorú, hogy Péter finoman fogalmazva sem látott bemelegítéskor "győztes csapatot", Bartha Zoliék együtt mentek velük, de nem láttak "felpörgést, lángot"
Megvehettél volna egy egyedi pólót a haveri cég által készített Kielcéből lopott grafikával csak ma 9.900 HUF-ért.. :D Nekik ez a lényeg. A rohadt pénz. Legyen ellopva, elvéve, mindegy csak legyen 10.-e.
Sajnos itt a rendszer a hibás, többször leírtam már, hogy bárki jön ide, csak idő kérdése és előbb-utóbb rájön, van minden hónap elején utalás, de a közeg beszippantja, nem kell annyit és úgy eddzeni, nem kell megszakadni, ez az ország a szükséges mininum országa a lehetséges maximum helyett!
A 4 francia, a 2 egyiptomi, a 2 spanyol lejátsza még azt pár meccset, valszeg megnyerik a kupát es a bajnokságot, elhúznak haza, majd az olimpián úgy fognak hajtani-küzdeni, hogy rájuk sem fogunk ismerni.
Ide jó edző nem fog jönni, mert felülről belepofáznak. 8 általánossal, rajzolt liszenszekkel ennyit tudnak.. Kiváncsi lennék milyen papírja van az edzőpárosnak, mert szakmailag gyakorlatilag nulla volt a produktum ezzel a kerettel. Kéretik kitenni. (Gondolom ez is sumákság, mert weareveszprém) Kosorotovnak semmi keresnivalója itt, gyakorlatilag etetjük itt 12ezer euro/ho. ( hasonló kaliber mint a dán óriás, aki max a lelátón csücsült) A Descat gyerek inkább az arcából vegyen vissza, mert a Mahe szindróma megmutatkozik.. több alázat, kevesebb lazaság.. 4szer mattolva lett, az év legfontosabb meccsén. Sandell mellőzése edzői hiba. Mahé mellőzése edzői hiba. A játékosok kondiciójának nem megléte edzői felelősség. 4-5-6 millió euróból ez rohadt kevés. Remélem ma mindenki megkapja a felmondólevelet Felcsútról. Aztán lehet menni vissza az UPba bohóckodni. (Tudtommal onnan jöttek.. oda még ez is kevés) Komoly szakmai brancs alakult. Szurkolóból lett cégvezető, haverből lett kolléga.. Óriási ami veszprémben folyik, minden tiszteletem oda.
Hogy nem csesztem fel magam. 5 évvel ezelőtt tomboltam volna.
Most?nyugodtan,szépen néztem és vártam a becsapòdást.
Eaz egész szezonunk ilyen volt, ez volt a jàtékunk komolyabb, a kispadon komoly tudással rendelkező csapatok ellen.
Miért lett volna ma máshogy?
Mazon gondolkoztam a meccs alatt,hogy mit akarunk mi Kölnben? Megint menjen ki 5000 szurkolò a családi nyaraláspénzből megnézni ezt? Nem azt,hogy jò jàtékkal, nagy meccseket játszva esetleg kikapunk, mert benne van, hanem hogy 10et tesz közé a Barca vagy a Magde?
Rengeteg, de akkor mondhatom azt is, hogy 3 kell a továbbjutáshoz. A mondandóm lényege ugyanaz: Kevés idő túl nagy különbség, kell valamennyi kockázat ebben a helyzetben.
Ilic ma LEért Davis szintjére. egy kérdés: miféle edző az aki az év legfontosabb 2 meccsére úgy “készíti” fel a csapatát hogy nagyjából a 120ból 90 percben gyakorlatilag eselye sincs… (csak zárójelben,papíron JOBB csapat vagyunk)
Így van. Nincs kifogás, az első meccsen is szarok voltunk 40 percet. Itt 60-at.
Aki azt kérdezi Ilic hibája-e?
- Sokkal erősebb kerettel, gyengébb játék - Keret alapján Top 3-mas csapat a Veszprém ezt továbbra is tartom. Ez önmagában már elég amúgy de nézzük a mai meccset:
- Szélsők közül egyedül Elisson mutatott valamit erre becseréljük a 2. meccsen is az első meccsen görcsös Descat: kihagyott ziccer, szokásos kihagyott hetes
- Értem, hogy Mahé nem a kedvence, de sokkal frissebb lett volna a végén mint Cassado, lehet a 3 - 2-es lerohanásnál nem dobja oda az ellenfélnek amikor tiszta a helyzet .
- Sandell jól szállt be az első félidőben. Második félidőben egy percet nem kapott. Egyébként egész évben nem volt kihasználva.
- A beálló játékunkat kb megölték ma a dánok. Várható volt, hogy ez fókusz lesz náluk, de ne volt megoldás/helyettesítő elem tőlünk.
Kicsit távolabbról:
- A két meccsen játék szempontjából nem volt semmi ötlet
- A játékosok nem voltak csúcsformában és rápörögve a meccsre eléggé
- A védelem gyenge volt
Még távolabbról:
- A sokak által említett bal átlövő pozíció homály. Eldera nem játszik jól támadásban (védekezésben szerintem OK), Kosorotov egész évben 1-1 momentum kivételével közel 0. Értem, hogy Ligetvári védő játékos és ha támad az a védekezés rovására mehet, de ha a másik két játékos ekkora homály, megpróbálni meg lehet. Egyébként Cassado és Mahé is opció lehetett volna oda jokernek. Ezek közül egyik se valósult meg.
- Hoxert ma ugyanúgy hagytuk lövöldözni, mint a GoG meccs ellen Mensing. Meccs közbeni reakció 0 az ilyen helyzetekbe.
- Ahogy fent említettem Sandell indokolatlanul sokat volt mellőzve az egész szezonban, nem csak most. Barca elleni hazai meccsen is kifejezetten ez volt az érzésem.
- Két ilyen beállóval a 7 a 6 elleni játék opciójának a hiánya szintén bűn.