Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Tisztelt moderátorok!Nem lehetne megoldani a NOX Rajongók Fóruma topic gyakori figyelését mert az ellen topic előszeretettel rongálja azt!És az a rajongóké nem azoké akik utálják Őket!Köszönöm:Máté
Légyszi segítsetek , véletlenül az enyém lett a 10000dik hozzászólás a Pálmák cikászok kertben lakásban című topikban! Pedig az ott tevékenykedők mást terveztek arra a helyre, Légyszi valaki törölje ki a hozzászólát!
nemreg irtam mailt a forum@mail.index.hu-ra, remelem, nem problema, ha itt is megemlitem a keresem.
badacsonyi1 kodu illeto offolja egy ideje a PMR-rádió (Kit, hol, mikor, stb.) topicot, es szeretnem (remelem a tobbiek is) hogy a felesleges szoparbaj veget erjen, es ujra a PMR legyen a fo tema.
Autizmus forumból ki lett tiltva autismus-felix, kéretik visszaengedni, mivel szvsz hónapok óta történő társalgás alapján nem írt olyat amiért ezt érdemelte volna.
ha hegzolhegzol nevezetű nicket kitiltanátok az Indexről azt megkösszönnénk, mert egy jellegzetes netes csalóval van dolgunk aki pénzért árul SEMMIT, ráadásul olyan fórumokban teszi ezt szerte a neten amelyekben beteg emberek várnak _valódi_ segítséget és nem ilyen szélhámos bűnözők átveréseire áhítoznak. Köszi.
Volt egy nick, aki több írányultságú topicban is tevékenykedett (politika, tudomány, stb). Írásaiból eltűnt a nickneve és névnélküli szöszenetek maradtak meg. Ez moderációt takar, vagy saját kérésre való megszüntetést?
Hali! Nekem az a problémám, hogy a kezdetekhez képest most üzenet írásakor nincs "Szerkeszt" mód, és átváltási lehetőséget sem találok sehol. Hol a bibi? Hogyan lehet előcsalogatni a szövegszerkesztőt?