Elnézést mindenkitől,hogy nem tudtam lemenni..A farsang jó lehetett..Sajnos ez az 5 nap csak arra volt elég hogy az apósnál lehányjam a falat..Nem fért bele..Áprilisban talán sikerül..Ha akkor sem majd júniusban..Megint tök hamar berugok..A Tui már nem tart eddzésben..Izlik mindenkinek a rizling Tui..Isszuk mint atom...Küldhetne a Sanyi főnökod egy tíz üveggel a nemzeti napunkra(márc.15)Van itt 13 féle náció..Pénz meg nincs..Gondolom az nem az a hely..Nem kell reklám..Kell a lóvé a prémiumodra..:::-))
Nem mondod komolyan?????? Vili, te kis...:( siess, legalább a második meccsen ott legyél!!:) Krisz is micsinál hogy nem lesz? Ervin se...Ma edzés lesz gondolom.
Én is élek!!!! De épphogy....... Vasárnap egy likas garast sem adtam volna azért, hogy megélem a hétfő reggelt!!!!!! És volt aki szarabbul volt mint én!!!!!!!!!!! :-)
Az úgy jött ki, hogy az ütővásárlásnál katgóriák lehettek, mert minden kapusnál 0-5000 Ft van beírva! A 0-t tessék érteni! Az évi floorballos költségeknél szintén a megadott lehetőségek közül lehetett választani és az alsó kategória volt a max. 10.000 Ft.
Bálint hozzászólásáról mindezek alapján megállapítható, hogy gusztustalan csúsztatások sorozata, abból a célból, hogy engem lejárasson!
Inni kell!!! Nem kicsit, nagyon!!!!!! Kivétel a "Gyevi bíró", meg a Bálint! Tudjátok Ő nem bírja! Igen hamar a fejébe száll az alkohol (nem kell magasra mennie), és akkor mindenféle fedetlen, kiálló tesrészeit lóbálja nyilvánosan!!!!! Mi meg győzzük megállni röhögés nélkül...... :-)