Keresés

Részletes keresés

AngeLL Creative Commons License 2005.09.18 0 0 1072
Hello!!!

Szuper képek, bár ezek a kajás képeknél párom feje egyre jobban fehéredet... Először nem értettem, aztán rájöttem: a rántott sajtot kereste :D Azért volt olyan, amire rávágta, hogy megkóstolná :D
De a tengerpartos képek feledtették vele a sajt iránt érzett vonzalmát, és rájött, hogy főleg ebben a borús időben a víz és a nap iránti szeretete nagyobb :D
Köszi a képeket! :)

zsuzsi! :D Ment neked mail, visszaszámlálás beindult, már csak két nap :DDDD
Előzmény: aditte (1068)
aditte Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1071

Érdekességek:

aditte Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1070

Hotel, tengerpart:

aditte Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1069

sivatagi dzsippezés! :)

aditte Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1068

kaják

aditte Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1067
nemtom miért nem szúr be képet...
Előzmény: aditte (1066)
aditte Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1066

AngeLL Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1065
Pedig a visszaszámlálás elkezdődött... ;)
Előzmény: Taisha (1064)
Taisha Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1064

Angell nyuszi, megint visszajött az email, nem írom meg mégegyszer, majd holnap. Műnkhenbe nem, inkább nemistudomhova. Mindjárt huszadika... hány nap is?! Nem bocsátkozom újabb számításokba! :o)) Szijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

AngeLL Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1063

Taisha! Végre van valami értelmes 5leted :D Igen, jövőre együtt, szuper :D Bár kicsit én is félek, mert legépellek ugyan, de hogy lebeszélni hogy foglak.... :D

És akkor jövőre merre is lesz az arra? nem ám műnkhenbe (elnézést a többiektől az írásmódért... :D) szeretnél menni...

Te zsuzsi, a mailjeimre ménen reagálsz?

Előzmény: Taisha (1062)
Taisha Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1062

Angel! De, én megyek, már be is fizettem az utat, nagy buli lesz! :o) Majd esetleg jövőre... :o)) Benne vagytok? /Akarom én azt, hogy egész nap szóhoz se juthassak tőled? :o))) /

Kamerát persze hogy lehet vinni, nem kell hozzá semmiféle papír.

AngeLL Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1061
Egyre közelebbi az időpont... senki sem jön 20-án a Gardenbe?
jöjjön már valaki.... :D Na, nosza, szaladjatok utazási irodába, és gyertek már emberek!!! :D
AngeLL Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1060
Nagyon eltűntél Te művezető! :)
Előzmény: Taisha (1058)
Billu Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1059

Sziasztok,

Tudna nekem segiteni valaki abban, hogy hogy lehet kivinni kamerát?

Azt hallottam, hogy a reptéren iratni kell egy igazolást, hogy Te vitted ki az országból... hogy vissza is tudd hozni

Ez igaz?

Azt is hallottam, hogy van internet elérés... Valóban?

Amúgy szeptember 27-én indulunk a Garden Park-ban.

Jön esetleg valaki?

Köszi előre is az infókat

Taisha Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1058

Te Zsuzsi, intézkezdtem a Gardenben, hogy műcsótányok legyenek a szobátokban! :o))

Taisha Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1057
Aditte, jó kis élménybeszámoló, öröm volt olvasni! :o) Az eső tényleg esett három hónappal ezelőtt, mert én akkor voltam. Úgy szakadt az eső a két napos szahara túra első napján, hogy több programot ki kellett hagynunk miatta, homokvihar meg minden volt! :o)
AngeLL Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1056
Na mi van már Önnel műZsuzsanna? Csak műkönnyeket hullatott levelezőm működésképtelensége miatt? :)
Előzmény: Taisha (1052)
AngeLL Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1055
Szia aditte!

Ne sajnáld, én sem sajnáltam, szuper kis beszámolót írtál!!!!! :) Meló megállt itt bent röpke negyed órára :D
Köszi!
angel
Előzmény: aditte (1054)
aditte Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1054
Úristen, mennyi lett!!!!! :((( Sajnálom, remélem vki végigolvassa...
aditte Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1053
Aug. 30-án kedd este fél 6 körül hívtuk a taxit, jó nagy dugó volt a városban, kb. fél 7 felé értünk ki a repülőtérre. A Kartagós faszi a reptéren átadta a repülőjegyeket, minden simán zajlott, voltunk vagy 200-an! Becsekkolás, bőröndmérés (kifelé 30 kiló mehet fejenként, befelé csak 20!) Bilroyt (innen az Indexről) és barátnőjét elsőre kiszúrtuk a tömegből, onnantól kezdve szinte mindig együtt voltunk, minden programot együtt csináltunk.

Negyed 9-kor lehetett volna beülni a gépbe, de sehol semmi, később indult a gép, na fasza, mondom, így is jó későn érünk oda, de ha még késünk is! :(

Negyed 10-kor végül felszállt a gép. Elég elől ültünk baloldalon az ablaknál, mellettünk senki. Töksötét volt, magyarul senki nem beszélt a gépen. Hamar hozták a kaját, még hamarabb be kellett nyomnunk… a monitoron térkép, a magasság: 11200 m körül, sebesség 860 km/óra körül, repülési idő összesen 2 és fél óra… éppphogy megkajáltunk (vmi bolognai spagetti-féle, ízetlen kaja) elkezdett dobálózni a gép… egyre jobban… Olaszország felett aztán kiírták, hogy kössük be az öveinket… ekkor vmi fényeket láttam kinntről, el se tudtam képzelni, hogy mi lehet az! Kb. a negyedik után rájöttem, hogy villámlik! Aztán közvetlenül mellettünk, azt hittem belecsap a gépbe!!! Próbáltam vmi mosolyt csikarni a képemre, nem nagyon ment… :)

Aztán úgy másfél óra múlva leszálltunk, nekem több napnak tűnt… és akkor ért a következő döbbenet: egyáltalán nem volt meleg! Szinte fáztam! Jó, jó, éjszaka, de akkor is! De aztán minden kárpótolt! Az idegenvezetőt simán megtaláltuk, buszokra fel és kb. 1 óra  múlva a Garden Park hotelben voltunk, ahol hatalmas zene, tánc és tapsvihar közepette köszöntöttek minket hajnali fél 2-kor és nyomták a kezünkbe a welcome koktélt! Nagyon szuper volt!!! A bőröndökhöz hozzá se kellett nyúlnunk, hozták utánunk, megkaptuk a kulcsot, az AI kártyát és mielőtt bárhol körbenéztünk volna, bezuhantunk az ágyba…

Érdekes, az órát nem kellett átállítani, annyi volt az idő, mint itthon…

A szoba vegyes érzéseket keltett: az ágy kb. 230 széles, a szoba tele tükörrel, kicsit tengerre néz az erkély (mi a recepciótól és az animációtól elég távoli épületben az 1. emeleten voltunk), a kádunk pl. lukas volt és minden zuhi után úszott az egész füri a víztől, a személyzet viszont udvarias, kedves, segítőkész, mindig kidekorálták pár csokiért vagy 1 dínárért a pizsamánkat, a takarókat, szépeket formáltak belőlük, jöttek takarítani amikor kellett… találkoztunk viszont egy hatalmas bogárral is vmelyik nap, de nem volt vészes. A hotel 3*, az animáció 5*! Ez komoly! Az animátorok minden nap, egész nap sportprogramokat szerveznek, aki indul és nyer, azt este a gyerekdiszkó és az esti program között diplomával ajándékozzák meg, van tinidiszkó, táncbetanítás, fakír-show, bingó 5 dínárét, kicsit húzós, de baromi jól lehet rakta szórakozni, berber diszkó hajnalig, limbó-est stb stb. Az animátorokat le sem lehet lőni, 0-24-ig nyomják! Aerobicoznak, jógát tanítanak, dartsversenyt rendeznek, vizilabdáznak, röplabdáznak, fociznak, tüzet nyelnek (ők voltak a bevezetők a fakír-shownál is!), kabarét rendeznek, táncolnak… :)))

A kaja nekem nagyon ízlett, szinte nem is tudtam választani, mindig ettem 2-3 fajtát, husik szószban, bolognai spagetti-szerűségek, tészta, rizs, főtt krumpli, a birkahúsból volt a legtöbb kaja készítve, pörköltek, volt leves is, de azt nem kóstoltam, rengeteg zöldség, paradicsom, lilahagyma, uborka, paprika, sütemények. Reggelire sajt, 1 fajta felvágott: vmi párizsi, kenyér, zöldségek, isteni helybensütött fánk, péksütik rengetege, tej, müzli, kávé, kakaó, többféle tea. A pincérek figyelmesek, köszönnek magyarul, jó étvágyat kívánnak stb :)

Szerdán reggel 9-kor volt az eligazítás, sokan nem jöttek el, viszont mi végighallgattuk, mert befizettünk a 2 napos sivatagi túrára. Az idegenvezető azt mondta, hogy 1 naposakat azért nem szerveznek, mert feleannyiba kerül, viszont kb. tizedannyi a látnivaló és senki nem szokott rá jelentkezni, csak 15 fő fölött indítják. Így mi is mentünk a 2 naposra.

Pénzváltás: a hotelben nagyon kevés a dínár,  reggel kapnak, ami kb. de. 10-re el is fogy, utána mehetsz váltani jó messzire, a hotel mellett tényleg semmi nincs!!! Kimész, egy pár taxi, bolt kb. 500 méterre, azonkívül semmi!

Aztán jött a napfürdő és vízfürdő lennt a parton! Mire leértünk (jó messze van a hoteltől), addigra rengetegen leszólítottak, menjünk velük tevén kirándulni, lovon kirándulni, lovaskocsikázni stb stb, nem szabad megállni nekik, mert akkor ottragadsz fél órára! :DD Tevegeltünk a tengerparton hárman, adtam a csávónak 5 dínárt, örüljön… a part nagyon szuper!!! Délután volt dagály, délelőtt és késő délután sokan vannak a parton, de dél körül mindenki visszament sziesztázni, töküres volt a part, napágyak, napernyők ingyen, a partot minden reggel takarítják a hínártól (jó sok van belőle) + egész nap járnak kis "köcsögszemetesekkel", abba a csikkeket és egyéb szemeteket gyűjtik, abszolut meg voltam elégedve! Idegen arab szinte senki, csak az árusok… Ebédre vissza akartunk menni a hotelbe, de elfelejtettük, hogy meddig lehet (2-ig), így lekéstük… siránkozunk, fordulnánk ki az ajtón, erre jön egy pincér, megterít nekünk egy asztalt és hoz egy rakás kaját…  nem maradtunk éhen…

Délután ismét strand, napozás, az ég felhős, nincs túl meleg, talán 32 fok.

Csütörtökön indult a sivatagi túra (hullák voltunk), reggel fél 7-re jött a busz. Előtte kaja, jó korán kelés. Feladtam haza egy képeslapot is, azóta nem jött még meg. :))) Mire a komphoz értünk szakadt az eső… azt mondták 3 hónapja nem esett… Vicces…  :D

Berber kunyhók (itt már majd' megfagytam), kölyökteve nézegetése, néhol cumisüvegből szopiztatása, délben tevegelés, ruhát lehet kölcsönözni 2 dínárért, én nem voltam hajlandó felvenni (2 éve volt rajtam tevegelős ruha, elég volt belőle), na ott már jó meleg volt! De még nem az igazi afrikai meleg, sztem max. 45 fok volt… betevegeltünk jó messzire, majd le a tevéről, fotózkodás stb, ott rettentő rámenősek voltak az arabok, jól kihasználták, hogy nincs ott semmi és senki, bepróbálkoztak mindennel (kóla 3 dínárért stb), kifelé jövet meg lehett venni a fényképünket, amit egy profi fotós csinálgat mindenkiről, 3 dínár, a mienk nagyon jó lett, így megvettük… ebéd egy hotelben, szintén svédasztal, italt szinte kötelező fogyasztani, persze fizetni kell érte… aztán délután továbbmentünk egy állatkertbe (belépő 2 dínár), érdekes volt, voltak hagyományos állatok (oroszlán, teve, majom stb), de voltak különlegességek, pl. egy pasi kihozott skorpiót, kígyókat, szalamandrákat, beengedte a nézők közé, rátette az emberek nyakára stb stb, nekem tetszett, bár eleinte tartottam tőle, hogy minek menjek én állatkertbe, hisz az itthon is van, de végülis különleges volt… :)

A hotelbe nagyon hamar odaértünk kb. 6 körül, totálfáradtak voltunk, a szobánkat kb. fél óra alatt találtuk meg!!! Szép, jó, egy éjszakára megfelel… vacsi előtt jólesett egy kis füri a medencében, jó nagy csend volt, hát, ez nem tengerparti hotel animációval… rajtunk kívül kb. 5 embert láttunk…

Nagyon tetszett, hogy a magyar társaság meglepően normális volt, ismerkedtünk, beszélgettünk, röhögtünk, mintha ezer éve ismernénk egymást! Nem találtam olyat, aki fel tudott volna idegesíteni, bár ez lehet, hogy magának Tunéziának köszönhető…

Péntek reggel még korábban kelés, a dzsippek jöttek értünk. 7-es csoportok, a  mienk vmi fantasztikus volt! Könnyünk csordult a röhögéstől, a beszólásoktól… A sofőrünk eleinte nagyon szerény volt, semmit nem produkált, de az idegenvezető unszolására bevadult, alig bírtunk kapaszkodni… megálltunk pár helyen, helyi oázis, gyalogoltunk jó sokat, sziklák, vízesés, rengeteg arab árus, rengeteg szabadidő. Befizettünk még 10 dínárért fejenként bizonyos tevenyakra, ahol tulképp nem is a teve volt a lényeg… :D Hanem a sofőrök és a szűz sivatag, aholis ezerrel száguldoztunk, rallyztunk, dombra föl, dombról le… egyik domb tetején megálltunk, körülöttünk csak homok és a nagy semmi, felszálltunk a dzsipp tetejére, fotózkodás stb, úgy megjegyeztem, hogy remélem a kézifék be van húzva, különben szépen lecsorgunk a túloldalon… erre fél perc múlva a sofőr bepattan a kocsiba és leszáguldott a domboldalról, mi a dzsipp tetején lebegve, alig bírtunk kapaszkodni!!! :D ez volt a nap fénypontja! Ekkor már a bugyinkból is homok folyt, mivel drága sofőrünk előzőleg lelökött a dombról és hatalmasat gurultunk! A fehér zoknim homokszínűre változott… :DDD

Sajna dél körül vissza kellett ülnünk a buszba, elég fura volt… :D vhogy olyan lassan ment… visszafelé elkaptunk egy nászmenetet, előttünk mentek az úton… pont naplementekor mentünk át azon az úton, ami a szárazföldet összeköti Djerbával, nagyon szép volt.

Az idegenvezetőnek be nem állt a szája egész úton, mesélt, mesélt, csak mesélt, nagyon jó fej volt, kérdéseinkre válaszolt rögtön, nem akarta rábeszélni a népet semmire, azt mondta, ami a legmegfelelőbb volt mindenkinek, pl. a Flamingó szigetet mondta, hogy nem érdemes, mert flamingók csak november körül lesznek, ne számítson rájuk most senki stb stb, elmondta, hogy kb. a taxi mennyiért visz ide-oda, hogy ha külön megyünk szigettúrára, akkor mi hogy hol mennyi, taxival 25 dínárból körül lehet járni a szigetet…

Estére értünk a hotelbe, vacsi, animáció, alvás.

Szombaton egész nap strandoltunk, na, akkor már kezdett tunéziai meleg lenni, a felhők is elmentek, tűzött a nap! Ebédre sem jöttünk vissza, délután 4-ig kb. a strandon, rengeteget matracoztunk, szuper hullámok voltak, majd késő délután a medencénél, de ott nem lehetett nyugton maradni, mert kényszerem volt állandóan arra, hogy táncolni menjek vagy vizitornázni stb stb… :DDD

AI kártyával ittunk rendesen, kávét, bort, sört, üdítőt, vizet… egész nap, este 11-ig, a hotelben is és lennt a parton is, jó volt, hogy nem kellett vinni magunkkal vizet, nem melegedett meg 1 óra alatt stb.

Szombat este vizipipáztunk, 5 dínárárt, a vizipipás csávó (talán az egyetlen, aki szépen tudott angolul) nagyon ránk volt kattanva, fotózkodtunk vele, 20 perc helyett másfél órán keresztül rakta az izzó faszenet, már totál be voltunk kábulva… :DDD

Vasárnap szigettúra egyénileg… gondoltuk elég rá egy délután, így délelőtt még kimentünk kicsit napozni, hát jól leégtem! Taxival  indultunk du. 3 körül 4-en Bilroyékkal. Dínárunk már alig volt, gondoltuk majd Houmt Soukban váltunk, a Gardenben már nem kaptunk, elfogyott…

Elmentünk a zsinagógát megnézni, kellett volna útlevél a bejutáshoz, de így is beengedtek, szinte nagyobb átvizsgálás volt, mint a reptéren! :DDD pár zsidó imádkozott, ránkadtak kendőt, kissapkát, lehet bennt fotózni is, 1 dínár a belépő, ezért kaptunk pár képeslapot is. Jövünk kifelé, akkor vettük észre, hogy sehol egy taxi, a mienket pedig ugye elküldtük… :DDD elindulunk gyalog, szembe jött egy taxi, integetünk, foglalt, az is marad, mondja… megyünk tovább (borzasztó meleg volt, már szenvedtem rendesen), újabb taxi, abban is ülnek, de megáll… magyaráz vmit, aztán elkezdett telefonálgatni, majd úgy  5 perc múlva megjelent egy másik taxi, az felvett minket. Meg sem álltunk a fővárosig, Houmt Soukig. Letett a taxi, se térképünk, dínárunk alig, nem baj…  megyünk megyünk, pár bazár, bemegyünk, vásárolunk, keresünk bankot, bank zárva, vasárnap van… oké… bank mellett automata, de nem lehet váltani, csak kártyát bedugni… ekkor már kicsit idegesek voltunk… nekem a búrám akkor lett hatalmas, mikor bementünk egy jó nagy étterembe, hogy megkérdezzük, hol lehet váltani pénzt, vagy egyáltalán hol van a közelben egy hotel, ahol váltanak és az étteremben kb. 8 pincér áll előttünk, egyik se tud se angolul, se németül!!! :/ aztán feldúlva kirobogtunk… elindultunk valamerre, pont beleütköztünk egy hotelbe, 2*, persze pénzt nem váltottak, de a csávó felírt egy üzletet, amit hamar meg is találtunk, beváltottuk gyorsan az eurónkat, ugyanannyit adtak, mint a hotelben… Bilroyék adják oda a dollárt, mire a pasi: nono, dollár, no! Na, fasza… megyünk tovább, újabb bazározás (itt már akkora bazárban jártunk, hogy alig találtunk ki belőle!!!) számolom, számolom, húha, remélem marad annyi, hogy hazamenjünk! :D Bilroyék alkudoznak ismét vmire, de már nem volt annyi pénzünk, mondja a pasi, nála lehet fizetni dollárban is… na, persze, mennyiért… :DDD aztán nagy dumcsizások után sikerült nála beváltani a dollárt is, szintén jól, ezt megúsztuk átvágás nélkül… :D itt kezdtünk örülni és költekezni! 3 és fél órát voltunk a bazárban, alkudoztunk ezerrel, a pénz fogyott, a csomagok sokasodtak… volt olyan hely, ahol könnyesre röhögtük magunkat, fél órán keresztül alkudoztunk, videóra kellett volna venni!!! :DDD horribilis összegeket mondtak, mi pedig szinte a nulláról indultunk fölfelé… :D én voltam a bandito… szakadtunk a röhögéstől, állandóan minden mellé még egy szuvenírt akartunk kérni… :DDD aztán 3ezer tevéért akartak megvenni… de anyu nem adott… :D rengeteg csomagunk lett, sötét volt, mire taxit fogtunk, hogy hazamenjünk… ez a taxis volt a legszörnyűbb, nem érdekelte, hogy le van zárva az út, ő ment… a 30-as táblát észre sem vette, 110-zel száguldott… ledudált mindenkit az útről, 1 körforgalomban 2-szer előzött!!!  :DDD

Az este ismét animációval telt és azzal a gondolattal, hogy hogy a frászba fog beférni a bőröndbe a rengeteg teve, vizipipa, falidíszek és egyebek…

7főn szintén egész nap napozás, uccsó nap… dartsoztunk, de nem akárhogy, különböző feladatok voltak, pl. napozóágyra háttal lefeküdni és úgy dobni vagy ülve dobni vagy pl. körbeforogni háromszor, majd utána dobni… voltak nagy röhögések! :DDD mikor kiderült, hogy a gép este fél 6-kor indul és a busz fél 3-ra jön értünk, hatalmas ujjongásba törtünk ki! Még ekkor is történtek dolgok, pl. elhagytuk a tengernél a AI kártyánkat… Azt hittünk most 100 dínárokat kell fizetnünk vagy hasonló, de mikor szóltam a recepción, hogy mi történt, az volt a legnagyobb gondjuk, hogy mi most ha inni akarunk, akkor hogy fogunk… :DDD aztán fél perc alatt kaptunk egy másik kártyát és ennyi volt…

Utolsó este még mentünk animációra, majd berber diszkóba, ez hatalmas volt, mindenhol tüzek égtek, alacsony asztalkák, puffok, amikre le lehetett ülni, pálmalevél kunyhók minden felé és úgy szólt a zene… :) hajnal felé ágyikó… másnap még tenger, reggel apály, nézegettünk kis rákokat, fotóztunk még jó sokat, a medencében is fürödtünk, még egy uccsót táncoltam a többiekkel, délig kellett elhagyni a szobát, a recepció mellett gyülekeztek a bőröndök, a kutya sem nyúlt hozzájuk… aztán mentünk ebédelni, én még az utolsó 17 dínáromat elköltöttem, pont még hiányzott az ajándékokból kulcstartó, whisky-kóla-teve ;) és egy aprópénzes tárca…
Még a hotel boltjában is alkudni kell, fixáras bolttal egyedül Houmt Soukban találkoztunk, kb. 2 db-bal, de nem mentünk be, így még lehet, hogy ott is lehetett volna alkudni… :D

Hazafelé töksima utunk volt, hamar hazaértünk, kaja elég szegényes, magyarul szintén senki nem beszélt a személyzetből a repcsin… rémísztgettek, hogy le fogunk szállni Monastirban és ott állunk egy órát, de semmi ilyesmi nem volt… :)

Végülis elég volt ennyi idő kinnt, Djerbán tényleg semmi nincs…

Már tervezem a jövőévi nyaralást… ;)

Képeket most válogatom, nemsokára azok is fennt lesznek! :)

Sziasztooook!!!

Taisha Creative Commons License 2005.09.10 0 0 1052

Nem vagyok műhülye, művésznő! :o)) Ellenben művészet neked levelet küldeni, de azért mégegyszer megpróbálom, hátha működik! :o)

AngeLL Creative Commons License 2005.09.10 0 0 1051
Te zsuuuuzsiii! Nyomj rá megírás után, hogy küldés! Műprobléma :)
Szerintem jónak kéne lenni :D
Taisha Creative Commons License 2005.09.10 0 0 1050

Te "Zsuzsi", mostmár mindegyik címedről visszajön a levél. Műmail. :o))

csengecs Creative Commons License 2005.09.09 0 0 1049
Nagyon jó! Várjuk "nem minden napi" beszámolod is.
Előzmény: aditte (1047)
aditte Creative Commons License 2005.09.09 0 0 1048
csak sikerült! :)
Előzmény: aditte (1047)
aditte Creative Commons License 2005.09.09 0 0 1047

nem szúrja be!!! :((( mit csináljak??

hogy fogok így képeket felrakni?? :(((

Teve parking
Előzmény: aditte (1045)
csengecs Creative Commons License 2005.09.09 0 0 1046
Köszi!!!
aditte Creative Commons License 2005.09.09 0 0 1045
hova lett a kép??
Előzmény: aditte (1044)
aditte Creative Commons License 2005.09.09 0 0 1044
Alakul az élménybeszámoló, addigis egy kis poén:
Előzmény: AngeLL (1043)
AngeLL Creative Commons License 2005.09.07 0 0 1043
Először is mindenkinek nagyon köszönjük a képeket, már írtam is mailben, lassan annyi képünk lesz, hogy már most mutogathatjuk a családtagoknak - tessék itt voltunk - pedig csak 20-án megyünk :)

aditte!
Nagyon várjuk az élménybeszámolót!!!! És ha van még esetleg egy pár képecske, azt is nagy örömmel fogadnánk! :)
Jó időtök volt? Volt vihar, felhőszakadás bármi? Fakultatívokon voltatok? Minden érdekel, minden, minden :)
Előzmény: aditte (1042)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!