Zolival most beszéltem nem tud még nindig fórumozni csak néha,de Kolibrit tudja és lehet megjelenik.Botond meg most érkezett meg személyesen,úgyhogy 3 nember nevében írok.. hehe
Drága Bob! Ha nem is ezen a néven de nagyon boldog és vidám berúgós napraforgós válogatáscd-s névnapot!!
Kedves Panna Pöttöm! Nem csak én de bárki "vidékre" járó egyetemista alátámasztahatja azon tapasztalatomat hogy nincs jobb mint "vidéki" egyetemre járni mert ITT van egyetemi élet.
Sziaszotk!Igaz hogy egy kukkot se tudok hozzászólni mostanában a fórum témáihoz,de úgy gondoltam azért lejelentkezek,hogy élek meg virulok,meg minden ilyesmi.
Macika mikor jössz megint a suliba?Olyan nagyon unalmas az az iskola,főleg nélküled:(((
Na jó ez csak vicc,azért nem fogok lelkileg összeomolni,ha nem jössz be,de azért gyere!
Ági!MIlyen az egyetemi élet Pécsen?VAn olyan legalább mint a Pesti?Azért kérdezem,mert valszeg Pécsen fogok kikötni,mert ott van protekcióm ,meg ilyenek,de félek,hogy nem érezném jól magam ott,mert mégiscsak vidék...
Kiccsmanó veled mi van?Írj ha vmi érdekes történik veled!
Namost javasolnám a j v.üj v. ilyesmi de ha ezt elhagyjuk még akkor is nagy bajban vagytok..:-) kiejtés szerint fehjfffffffekilencer jfffffcegygi :-) Na ehhez írjatok sírverset! :-)