Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

mobtelgsm Creative Commons License 2014.01.10 0 0 7189

Hi

Ha a 2.0 DCI az autód,akkor a jobb oldali sorban a legfelső kicsi relé az.(első ködlámpa)

Felette még van egy nagy.

Kinéztem neked a VIVVID-ből , de nem tudom bemásolni a képet. 

Előzmény: Törölt nick (7187)
csipike01 Creative Commons License 2014.01.10 0 0 7188

Ha megmondanád, milyen verdáról beszélünk, lehet, többet tudnánk segíteni.

Nekünk a 2.0-ás Vivaronál így kezdődött a befecskendező fejek halála...

Fúrómester:

Ja. "filléres volt"

Mondjuk a másik nagy lehúzás a lízing volt.

Az autó számláján 6.082.000,-Ft szerepelt

Mire lejárt a lízing, 11.085.200,-Ft lett az ára.

Ebből 2.000.000  Ft. volt az önrész.

Ezek után autót csak kp-re. Nem hízlalom a bankárok p***áját!

Kíváncsi vagyok, hogy Cs!ipsz autója hol fog megállni... Mármint pénzügyileg.

Előzmény: Giorgo 01 (7184)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.10 0 0 7187

A vezetékezés ki volt építve (mint a hátsó szivargyűjtóé), kicseréltem a kapcsolót is, már csak a relé hiányzik. Persze ki tudom mérni egy hosszú drót segítségével, hogy az előre menő kábel hol kezdődik "odabent", csak gondoltam hátha valaki rávágja fejból. Külföldi fórumokon is többen tették már fel a kérdést, ezért fogadom, hogy ha elkészülök, én lefényképezem a relésort, és közkinccsé teszem a tudást. :)

Érdekes, hogy a neten tallható "szervízkönvekben" látható relékiosztás nyomokban sem hasonlít az én relétáblámhoz. (Nálam három sor van, kettőben a kockarelék, a jobb szélsőben meg a keskeny relék gyülekeznek).

Előzmény: PrímaSztár (7182)
vargamunka Creative Commons License 2014.01.09 0 0 7186

ott a pont )így lesz drága a olcsób

Előzmény: Törölt nick (7185)
Giorgo 01 Creative Commons License 2014.01.09 0 0 7184

Üdv!

Lenne egy kérdésem:

Pár hete folyamatos gyorsításnál néha kicsit be be rángat az autó főleg 4-5-6 sebességi fokozatban

Néha a STOP felirat is ki kivillan akkor megtorpan egy pillanatra aztán megy tovább!

Ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném!

Ui.:mostanába egy olcsó kúton tankolok esetleg az lehet a gond?

Üdv

Gyuri

vargamunka Creative Commons License 2014.01.08 0 0 7183

mert ha nem voltak akor külön kellene relézni .....

Előzmény: Törölt nick (7181)
PrímaSztár Creative Commons License 2014.01.08 0 0 7182

Szia! Vezetékek nem voltak hozzá a lökhárítóban?

Előzmény: Törölt nick (7181)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.06 0 0 7181

Sziasztok!

Megint elkeveredtem a relék között. Tudja valaki, hogy 2006 utáni Traficokon melyik a ködlámpa reléje? Az utastérben lévő relétáblán a jobb oldali sorban nekem egy relé sincs, csak két rövidzár dugó, az egyik a helyzetjelző és a tompított közös reléje helyén van, ahhoz képest melyik a ködlámpa?

A kapcsolót és a lámpákat már beraktam, (remélem) már csak a relé hiánzik.

Köszi előre is.

Üdv.

Joe

csipike01 Creative Commons License 2014.01.06 0 0 7180

A 8 személyes combi-ba is rendelhető volt már 2005-ben is. Csak én nem kértem. Annyit nem ért.

Előzmény: Törölt nick (7160)
PrímaSztár Creative Commons License 2014.01.05 0 0 7179

Helló! Jól néz ki a tetőablakod. Én is régóta tervezgetek ilyesmit, mert szoktam a gépben aludni is, csak a bezárkózás és a szellőztetés nem igen megy egyszerre. A legnagyobb gondom a megoldással, hogy a tetőbe mindenféle domborulatok vannak préselve, ami megnehezíti a tökéletes tömítést. A tiéden ezt hogy oldották meg?

Előzmény: YURA ua (7131)
ktmfun Creative Commons License 2014.01.05 0 0 7178

Sziasztok!

Ma elszakadt a váltó bowden a 2003-as 1,9-es vivaroban. Ki lehet cserélni ott az út mellett, vagy szervízbe kell vinni mert macerás hozzáférni. érdemes ilyent bontottan venni?

Köszi

llaller Creative Commons License 2014.01.05 0 0 7177

ne is a hibajelekre figyelj, hanem ha lehúzott csatlakozóval mész, állandósul-e a 2000ford felett a kocsi teljesítménye (mintha jó lenne)

Előzmény: llaller (7176)
llaller Creative Commons License 2014.01.05 0 0 7176

szevasz, húzd le a légmennyiségmérőről a stekkert, alul gyenge lesz de 2000-től ugrik, így próbáld meg, hogy előjön-e a sárga" hibajel

Előzmény: ok.trendi (7172)
KFeri_2+4 Creative Commons License 2014.01.04 0 0 7175

Sziasztok!

Néhány hete már kérdeztem, de akkor nem jött rá válasz. Hátha most kapok valami ötletet...

Automata klímás 8 személyes Trafic-ban amikor megy a fűtés, akkor egy idő után a szélvédő bal oldalára hideg levegőt kezd fújni. Indulás után egy darabig (nem sikerült rájönnöm, hogy mitől függ, hogy meddig) a teljes befúvón meleg levegőt fúj, majd amikor már elég meleg van az autóban, akkor középen és jobb oldalon meleget fúj, a bal oldalon pedig sokkal hidegebbet. Elég zavaró, mert éppen a vezető arcába jön a hideg levegő. A többi befúvón (4 a műszerfalon + lábnál) ilyenkor is meleg levegőt fúj. Tapasztaltatok már hasonló jelenséget? Van valami ötletetek, hogy hol keressem a jelenség okát? Hol vannak a belső hőmérséklet érzékelők? Lehet, hogy ott van a jelenség oka?

Feri

YURA ua Creative Commons License 2014.01.04 0 0 7174

Nem  növel a kocsi magasságán.A képen csak azért látszik zárt álapotban mert magasra emeltem a gépet.Holnap csinálok még pár képet és feldobom

Előzmény: nyikj (7170)
fvcc Creative Commons License 2014.01.04 0 0 7173

Nekem van eladó, de 3-ért. (27e. km, pihen a garázsban és külföldi)

Előzmény: fagyibáró (7169)
ok.trendi Creative Commons License 2014.01.04 0 0 7172

vivarosok renaultosok ,sorstársak

nagyon nagy szukségem volna egy kis józan észresegitségre

kulfldön vagyok és olyan figurákat csinált az autóm hogy nem tudom elinduljak vagy ne de nem is tudom mit mondjak a szerelönék föleg hogy nyelvben sem nagyon tudom elmagyarázni mint otthon

simán autózol egyszer csak az izzitó és felette valami sárga lámpa kigyulad ,ilyenkor csöken a teljesitmény belém hozza a frászt pár perc mulva eltunik és tovább futnak a lovak

aztán egy nap elindulok megyek vagy 5-6 km vagy 30-al nem eröltettem mert hideg volt a motor de közben akor sem megy többet ha már meleg se viszaváltva sehogyan sem gyorsult fel

megálltam ettem egy hambit ujra inditok megy mint az örult simán vált gyorsit minden ahogyan kell

a vivaro egy 2001 1.9 motor

elötte irtam itt ott találtam pár olaj csöpöt de nem motor olaj hanem hidraulika olaj szaga volt

aztán már láttam szép vastag fekete fustött is mögöttem

szóval én nem tudom hova soroljam be az egészet de most kulföldön vagyok és emiatt a figurák miatt ódzkodok elindulni

ha valakinek tapasztalatta van vagy öttlete szivesen venném

addig is jó autózást mindenkinek balesetmentes közlekedést és boldog uj évet kivánok

sz_attila Creative Commons License 2014.01.04 0 0 7171

Pár észrevétel, ami az én tapasztalatom:

- attól függően válassz kivitelt, milyen vállalkozásra akarod használni. Nekem pl. munka közben kiderült, hogy a long verziót kellett volna venni, mert sokszor hiányzik az a kb. fél méter pluszba a hossznál.

- ha hátul pléh ajtós, akkor nagy dolog a tolatószenzor :), nekem van.

- a 2 literes dízel nagyon jó, nem biztos, hogy kell a 2,5 literes.

- ami nálam elromlott 100 ezer km alatt: lükvercen egy csapágy csere volt, kupplung, egyéb apróságok. Általában megbízható autó, induláskor sosem vonom kétségbe, hogy meg is érkezem :)

Előzmény: fagyibáró (7169)
nyikj Creative Commons License 2014.01.04 0 0 7170

Tetszik a szellőző. Érdekelne bezárt állapotban hány centit növel a kocsi magasságán? Nekem a garázs ajtó magassága 4-5 centivel több a kocsinál.

Előzmény: YURA ua (7131)
fagyibáró Creative Commons License 2014.01.03 0 0 7169

Sziasztok!

Már több órája olvasom a topokit, nagyon hasznos :-) köszi mindenkinek hogy megosztjátok a tapasztalatokat.

Május környékén lesz  2 millám és a régi vasat ( ford ) szeretném lecserélni egy vivarora, zártra gondoltam, csak 3 ülés ennyi.

Nézelődtem a neten van választék, de mit is kellene megnézni vásárlás előtt?

Persze már vettem több autót, de tőletek azt kérdezném hogy a típusnál mi az amire feltétlen oda kell figyelni, és merre nézelődjek?

Felteszem másképp a kérdést: Nektek kéne kocsi merre indulnátok?

Érdemes külföldön is nézelődni, vagy nem éri meg?

Bocsi a kérdésekért.

Köszi

Zoli

tothalbert Creative Commons License 2014.01.03 0 0 7168

~0,5 literrel lett kevesebb a fogyasztásom.Ha ovatosabban jártam 1 l-rel,ha lentebb olvasod nem lassan járok. KCTuning NEM fizet a reklámért,hogy növeljem a forgalmát (ezek után lehet kérek,ha többen mentek szereltetni :)  ).

Előzmény: sz_attila (7167)
sz_attila Creative Commons License 2014.01.03 0 0 7167

És az igaz, hogy csökken a fogyasztás? Ez érzékelhető nálad? Engem ez érdekelne mondjuk a legjobban.

Előzmény: tothalbert (7164)
llaller Creative Commons License 2014.01.03 0 0 7166

bár tudnék segíteni

Előzmény: attys (7165)
attys Creative Commons License 2014.01.03 0 0 7165

Üdvözlet, Boldogabb Új Évát! 

Kérdezgettem már párszor, ha tudtok segítsetek nekem. 4432042 cikkszámú termék kellene, kiegészítő fűtés ellenállás, de nem az Opelos Horrorisztikus áron!

Köszönettel! A.

tothalbert Creative Commons License 2014.01.03 0 0 7164

Nincs mechanikus beavatkozás.Max 20-25 perc és már mehetsz is.Nekem nagyon megérte.Ha nem tetszik vissza rakja az eredetit szoftot,de nem hiszem lett volna olyan aki vissza tért volna.

Előzmény: llaller (7163)
llaller Creative Commons License 2014.01.03 0 0 7163

Szevasztok, T-H kolléga írását elolvasva, erősen gondolkozok én is, hogy "felhuzatom 130 LE-re a vivarot, mondjuk már régóta vacilálok rajta, én autópályán járok, hosszú váltóval, és a bécsi emelkedőn igencsak visszalassulok, no meg a többin is, én is csak lesek hogy a 2.0-ás vivaro hogy elrongyol mellettem (114) le.

Nekünk 1,9-es 101le -s van, 2003-as, kérdésem, mennyi idő mire KC tuning "beleujjazza a 130le-t,van-e mechanikus beavatkozás, vagy "csak szoftveres?

llaller Creative Commons License 2014.01.03 0 0 7162

köszönöm szépen zsolti, mi is viszont kívánjuk az egész családnak az eredményekben, sikerekben gazdag boldog új évet

Előzmény: vargamunka (7158)
tothalbert Creative Commons License 2014.01.02 0 0 7161

Lehet bele rakni , de nincs értelme . Kellene cserélni a kijelzőpanelt is kompletten . Nem egyforma a két kijelző.

Előzmény: sz_attila (7159)
sz_attila Creative Commons License 2014.01.02 0 0 7159

"Városban sok lehet, mert a kijelzett átlag akkori is felmászik 2-4 decit, amikor már van benne 500-800 km."

Na ez lehet a megoldás, mert nagyrészt városban használom (kertész vagyok, házalok :). Ja és szinte mindig utánfutóval járok, ponyvással (mondjuk nem azzal, amiről lejjebb írtam, kisebbel).

Milyen fedélzeti compot használtok? Merthogy gyárilag nincsen benne, gondolom, olyat nem gyártottak. (Vivaro 2007)

Előzmény: Törölt nick (7148)
vargamunka Creative Commons License 2014.01.02 0 0 7158

Szia

BÚÉK A CSALÁDNAK

Előzmény: llaller (7156)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!