Hülye MTI, én ezt hamarabb tudtam, mint ôk... Lopnak tôlem!!! A Vasárnapi Blikkben igen valószínű, hogy szó lesz errôl részletesen, holnap csak egy mondatos hír lesz.
Tenisz - Tom Gullikson lett Pete Sampras új edzôje
BP0121 4 240 MTIs4020 Tenisz - Tom Gullikson lett Pete Sampras új edzôje kod: tenisz/SPOR fk: US ld: New York, 2001. december 6., csütörtök (MTI) - A férfi teniszezôk között korábban világranglista-vezetô amerikai Pete Sampras Tom Gulliksont, 1996-ban rákbetegségben elhunyt edzôje, Tim ikertestvérét kérte fel arra, hogy a jövôben irányítsa a felkészülését. A klasszis, aki egy hónappal ezelôtt szakított addigi trénerével, Paul Annacone-nal, reméli, hogy a Davis Kupa-csapat volt kapitányának segítségével kimászhat a hullámvölgybôl. - Biztos vagyok abban, hogy eredményes lesz az együttműködésünk Tommal - mondta Sampras. - Idén nem nyújtottam kiegyensúlyozott teljesítményt, jövôre mindenképpen változtatni szeretnék ezen. Fizikailag és mentálisan is a korábbi szintre akarok kerülni. A 30 éves tengerentúli játékos pályafutása során 13 egyéni Grand Slam-gyôzelmet szerzett, ebben az évben viszont egyetlen tornán sem tudott nyerni, s a vb-pontversenyben (ATP Race), valamint a világranglistán is a 10. helyen zárt. +++ sgr/slr 12.22 LMT 061201 1194
Van is miért irigyelned!
Juszufról is megegyezik a véleményünk,mint általában a dolgokban!
Viki pedig tényleg nagyon jó volt ma!
Most viszont megyek én is,mert 1részt fáradt vagyok,másrészt jön az Öcsém.
Na csákópákó,akkor majd holnap dumcsizunk!Jó éjt!
Irigyellek ezér a nagy találkozásért... Bárcsak nekem lehetett volna részem benne! :-))))) Na jó, inkább örülök... :-))
Juszuf nem isten... Egy török köcsög. Ez még jól is hangzik. :-)) A minősítést már télleg megejtettük, hagyjuk is. De ezt muszáj volt leírnom.
Ma is láttad a Vikit? Akkor az esztétikai élmény megvolt. :-)
Mindegy,a lényeg,hogy őket is,meg minket is ma vitt be a tanár,így összejött a "nagy találkozó".
Juszuf mindig isten!!!! :-)))
Őnagyságát pedig már egypárszor kellőképpen minősítettük,nem?
Hú,ma a Viki nagyon ott volt a szeren,bár az nem teccett,hogy agyon volt szolizva,de amúgy...
Nem, nekik valaki más az. De tök lényegtelen. Ja, Juszufék azok biztos nagyon hiányoztak, de hogy kinek, azt nem tudom. :-))
Egyébként jellemző történet: hétfőn reggel Juszuf egy hülye kis köcsög volt, mer biztos valamit nem úgy csinált, ahogy őnagysága elvárta, kedden pedig már ismét istenként volt tisztelve...
Júúúúúúúúj, nagyon tudok valamit... :-)))) Minek köszöntél? Két méternél messzebbre nem látnak, mikor a szünetben egymással beszélgetnek, így nem is csoda, hogy fogalmuk sem volt róla, ki vagy. Mi a szart kerestek ott?
Okéka!
Nem találod ki,kit láttam ma a Magyar Rádióban!Bennt voltunk a csoportommal látogatóban,és ott volt a személy,két társával egyetemben.Egyből Rád gondoltam.