Nagyon szépen köszönöm az információt, hát meglátjuk mi lesz hova megyünk, pedig nagyon megfogott Sarti ,amit olvasgattam róla Mégegszer köszi az infót
Sarti beachen lassan mélyül a víz de ettől ha szeles az idő tudnak nagyobb hullámok lenne, olyan part rész ahol hullám nincs nem sok van talán Porto Kuofo a kalóz öböl mert az zárt bár kb 30 km-ra van Sartitól délre...
Segítséget szeretnék kérni infóra lennem szükségem. Sartira szeretnénk menni nyaralni, de sajnos anyukám nem tud úszni és olyan part szakaszt keresnék , ahol lassan mélyül a víz és nincsennek nagy hullámok. Sartin vagy Sarti közelében van e ilyen partszakasz? Mert azt olvastam több helyen, hogy igen nagy hullámok vannak. Ha van nyugodtabb partszakasz mi a neve és hol található Sartin, mert olvastam, hogy vannak kisebb öblök is. Óváros, Sarti beach, Sarti village, kikötő környéke? És még néhány infót szivesen vennék a narancspartról és esetleg a környéken lévő helyekről. Tényleg nagyon fontos lenne, mert anyukám elég idős, úszni egyáltalán nem tud és eléggé fél a hullámoktól, akkor is ha lassan mélyül a víz. Tapasztalt Sarti utazok segítségét kérem, akik felkutatták Sarti strandjait és a környéket
A coralli aparthotel is jo hely van nagy apartmanjuk ahol 6-an elfértek meg több kisebb is!Nagy udvar grillezés, full tengerparti ingyen napernyő,gumimatrac,gyerekágy csak ajánlani tudom!corali.gr a weboldal cime!A tulaj kicsit beszél magyarul nagyon jol németül és angolul!Nagyon kedvesek és családias a hangulat!
Sziasztok! Nem tudtok olyan szállást ajánlani Sartin, ahol egy kb 10-14 fös baráti társaság elfér, le tud ülni egymással? Gondolok itt elsösorban olyan dologra, hogy van egy kertje, vagy egy nagy tetöterasza székekkel. Mert amiket láttam, elég szükös kis kerttel rendelkeztek, ha egyáltalán volt kert.
2 éve szeptember végén laktam itt,nagyon tetszett az apartman egyszerű de csendes,a kertben medence ,szuper grill,nagy a terasz, és még a tengert is látni:-) Ha írsz a privát emailomra küldök róla neked képeket.Mi buszos úttal voltunk mint mindig:-)
Szia Kristi31.Mikor voltál ebben az apartmanba?Tudnál nekem róla mesélni egy kicsit?Mi is odamegyünk.Mivel voltál ott busszal vagy kocsival?Köszi a válaszod
arra nem is számítok! :D Csak azért nem ártana tudni, hogy mi van benne vagy mi nincs.. vigyük el az egész konyhát? :D Ha befizetjük a maradék pénzt hátha adnak valami felvilágosítást!!
Már nagyon várom az indulást.. elegem van ebből az időből!!!
Na ez volt a hozzászólás..én csak innen veszem! :) "Szemben vele két méterrel ill. alatta van egy kubai diszkót játszó remek bár, két görög diszkót játszó remek bár. Hajnal háromig. Kicsik a szobák. Két főre, fiataloknak, kevésbé ideges típusúaknak elmegy. Kisgyerekeseknek ellenjavallt. Árérték arányban jól látszik a színvonal, vagyis ennyi pénzért ne számítson senki Hiltonra. Totál a központban van, ha ez jó :) "
Hát a csenddel kapcsolatban nincsenek nagy reményeim..bár mi májusban megyünk, akkor még talán, de azt olvastam h előtte van 2 disco vagy bár, meg alatta egy.. szóval, ha a csendes környék zajos, akkor valszeg ez meg pláne! :S
13 év után visszatérünk Sartiba idén júliusban!!!Autóval megyünk ha valaki csatlakozna hozzánk nem ellenkeznénk.Hogy apartmanban vagy kempingben töltjük e el az 1 hetet még nem tudjuk!!!Ha valaki tud jó apartmant aminek van kertje és esetleg esténként egyszer egyszer tudunk egy kis grillezést ejteni,szívesen veszem.
Szept.25.-én Sartiba megyek-a Nemessis apartmanba.Volt már valaki a nemessis apartmanba?Milyen?hasznos infókat örömmel venném.2napja lógok a neten,csupa izgalom és öröm már most:)
Az Asteras a falú szélén található a főút felőli oldalon, elég csendes, ha jó szomszédokat fogtok ki.
Szerintem Sarti pihenésre és szórakozásra is alkalmas, egy átlag ember nem fog unatkozni :) Bár azt nem irtad, hogy mikor mentek, mert az időpont választás is befolyásoló tényező lehet.
Sziasztok! Mi idén Sartit választottuk a párommal. Az Asterasban van foglalva szállásunk. Esetleg valaki nem járt ott? Milyenek a tapasztalatok? Jaj és Sarti nem uncsi? Szeretem a nyugis helyeket, de azért egy kis élet is legyen benne. :) Előre is köszike!
Ha melegebb vizet szeretnél, álj meg Vourvourouban és ott szálj meg. Mivel szemben az Epidoros sziget védett hely, nagy felületen sekéj vízzel. Tavaj 31 volt aug.elején 2méter mélyen.
Sziasztok, Mi július elején készülünk Kalamitsi-be. Egyik ismerősünk szerint ezen a részen van valamilyen tengeri áramlat, és ezért itt jóval hidegebb a víz, mint a környéken. Van esetleg másnak is valamilyen tapasztalata erről?
en is olvastam. a kepek amiket en lattam, az alapjan nem tul kicsi, a zajtol tartok viszont...
mi mar voltunk Anna2 apartmanban, azt megfelelonek talaltuk.
bar az csendes helyen van, igy is voltak gondok a zajjal, az ejszakankent orditozo es csapkodo, 14-16 eves hormontultengesben szenvedo, termeszetesen magyar fiu tarsasag aki a szomszedban volt, meg a szemkozti epuletben lakokat is kiboritotta.
szal a csend szerintem szerencse kerdese ;)
(nekem a tisztasag joval fontosabb, de azert a csendet is szeretem)
Sziasztok! Nemtudom valaki megy e sartiba vagy görögországba még május 21 előtt.. engem kissé lelomboztak a hírek, amiket hallani róla (nagy áremelések, sztrájkok stb), szóval ha vki megy akkor megköszönném az infót, hogy milyen mértékben változtak az árak, és az üdülőövezetre is érvényes-e!
Rendben! Megpróbálom nem elfelejteni! :) Eddig egy érdemleges hozzászólást láttam, miszerint rohadt kicsi, úh remélem a jó időt és akkor nem leszünk sokat a szobában! :D