Nagyon kemény hogy egyes játékosok hogy fel tudják szívni magukat a VB-re. Murphy tényleg semmit nem csinált egész szezonban, erre most így játszik. :) Ez a Crucible hatás biztos.
Az elmúlt fél óra megmutatta, miért nem szeretem Selby játékát...
Éjszaka van (már ott is), egy 17-ig tartó meccsen nem azt mondom, hogy mindegy, de nem perdöntő, hogy 12-12, vagy 13-11 a részeredmény, erre 5 (!) snookerre visszajön, amikor amúgy a pirosak egy jó része a falon van, tehát totál esélytelen jó breaket lökni...
Egyébként jó volt látni a már kissé leírt Bingham-et keményen küzdeni, és helyenként jól játszani.
Nem tudom Ök hogyan viselték ennek a freem-nek az eseményeit. Nekem le kellett öblítenem a látottakat egy adag Wiskivel... Az Ö egészségükre.... .... Hagytak munkát az elemzőknek...
Ha Selby megnyeri, akkor meglehetősen közel került Trumphoz a világranglistán, és tekintve hogy melyiküknek mennyi pontot kell majd védenie a következő időszakban kényelmesen meg is előzheti a következő szezonban.
Még korai kijelenteni,ha Murphy visszatalàl a Trump elleni játékàra akkor nyugodtan fordíthat még.Itt ugye màr 17.-nyertig megy tehàt lehetősége javítani van még bőven.
Igen és így félig megismétlődik a tavalyi helyzet, ami fokozódik és a vicc világbajnok lesz az ellenfele és új világbajnokot avatnak, mert megérdemli Kájren:)))))
Az a 70-es break Trump kihagyott feketéje után, az megadta az önbizalmat Murphynek, ki majdnem elszúrta a 24. frame végét, de szerencsére Trump fluke-ja nem volt perdöntő.
Nem néztem még a nyilatkozatokat, de remélem Trump nem megint fortunát okolja vereségéért, és a többi.
Azért nem semmi, hogy a két session közötti, kb. 2 órás pihenőjük mennyire megfordította a felállást, mert Murphy magabiztossága teljesen oda, Trumpé meg megnőtt.
Murphy örülhet a 11-9-es előnynek, ami várható részeredmény lesz az esti első 4 után, mert itt 10-10 simán lehetett volna.