De egy biztos lelketlenebb mind a Cure-tól...azért 'erősnek' nem nevezném a zenekart, már ha Salyert emlegetjük viszonylatban :), Stinghez viszonyítva meg egyenesen hülyeség erőviszonyokat nézni...
Egyébként én ezt a cikket 28-án olvastam, itt inkább azt vettem le, hogy jogos a nyílt levél, miszerint inkább osztotta volna két estre: Sting in the Police, és Sting címen, egyik estbe több Police-t, másikba kevesebbet téve a régesmúlból.
Például fontos változás, hogy a 2019-es előadáshoz képest Josh Freese helyett egy fiatal titán, Zach Jones ült a dobok mögött, aki valószínűleg jóval olcsóbb, mint bármelyik elődje, és remek kiugrási lehetőség ilyen név mellett, ilyen turnén részt venni, és akin az előző napi, ugyanitt fellépő The Cure pólója volt, szóval bizonyára ő is ott ült valahol Sting mellett a nézőtéren.
A képzeletbeli pontozórendszeremben ez egy 9/10-es este volt, a katarzist a minden szempontból tökéletes előző esti érzékeny The Cure elvitte. Abban mindenesetre megegyezhetünk, hogy Sting MENŐ.
Coldra ver a szív...súlyosan, mélymerülésben...és mindeközben az egészbe, a nagy egész keretbe valóban gyöngyfüzérként bekefüzik a láncrózsát is. Picikén adagolva, majd nyilván blokkban is...de a t9mb mondandóban ez annyira kecsesen eltörpül, pedig az is tökéletes.
A keretet (ketrecet, mókuskeretketrecet) maga a 4 új szám adja, egyéb kötelező magdrótokkal...tudom, hogy érzitek, és tudjátok, de nekem kikívánkozik végrebár...ahogy a Cokdr
Elnézést, hogy már harmadszorra is ismét írok..csupán hallgatom a hazai előadást, és itt a Cold, melyből hiányzott ugyebár Simon bassorgonája (tudom, hogy van neki neve is, de sosem jegyeztem meg, nem is ez a mondandóm lényege)...szóval súly nélkül is egyszerűen súlyatalanul súlyos súlya van ennek az egész koncertsorozatnak...nem tudom Ti érzitek e ezt ugyanígy?
Ja, és azt is írtam, hogy nem a Párizsis verziót szeretném, hanem a stúdiós fiatalos Robettes lázadós beleüvöltöm a mikrofonba úgy, hogy még a stúdió is belesajdul...nos 63 évesen jó pár évtizedre rá igencsak szívfacsarva kitette a pontot rá...eről kell írni...fantasztikus volt, őszintén fejet hajtottam.
Bezonyám, először játékos itt...és kuriózum volt,...írtam, hogy úgy szeretném ha lenne végre nálunk is...a sok kőarcúvá lett hazánkban is...igazi büdös nagy pofon nekik...sokan nem élvezték..,nekik nem is kell...nekik ez fájt...nekem meg azok fájnak...ennyi. :]