:))) Én is aruhákból tudom a legjobban eldönteni, a mérleg elég soxor frusztrál. De én asszem stagnáltam, ennél vékonyabb úgysem leszek, inkább nekiállok az "állag"javításnak :))))
Nem tudok konkrét eredményt mondani, mert nem mérem magam. Utoljára 10 éve álltam mérlegre egy fogyókúra után, akkor a 170 cm-mhez 56 kg voltam és nagyon szép... Most is ez a terv, de még arrébb van kicsit. Ha rám jön a kosztüm - akár szűken is - azért majd ráállok a mérlegre kíváncsiságképpen...
Én a ruhákat nézem és egyre többe beleférek már . Ez a lényeg. Nekem valószínüleg elég nehezek a csontjaim, no meg elég sok izmom van - ezért nem is ajánlott a méricskélés.
szabad megtudni az eddigi eredményeidet? :))) Ennyi mozgástól én már bombanő lennék... (hát ennyire nem egyszerű azért a dolog, mert akkor mér van hogy mégse mozgok ennyit?????)
Sziasztok!
Ma már mosoly van :))))
7végén ünneplés hegyek voltak és én annyi tortát megettem, hogy csuda. De bűntudatom nincs, mert finom volt és kedvenc fajta (oroszkrém). Ma hétfő van megint, de megfogadtam, hogy nem fogadkozom! :)))
Este torna-jóga, remélem ellazulok tőle.
Kockás, annyira de annyira csodállak! Azt hiszem, te már fantasztikus jól nézhetsz ki ennyi torna után. Motiváció vagy a javából.
Talán most már én is energikusabb leszek, csináltatok a közeljövőben egy vérképet és lehet, hogy a vega életmódnak is lőttek. De a lényeg a szemem előtt lebeg: jól érezni magunkat a bőrünkben és a tornát és lefogyást nem projectnek és határidős dolognak felfogni, mert az csak újabb frusztrációtermés. Csak lazán, kellemesen.
Én pedig ma reggel sztrájkoltam, mert nem voltam hajlandó szombaton is reggel 1/2 6-kor már felkelni tornászni, mégha az munkanap is. Szóvalm ma kimaradt. Viszont jót aludtam helyette. Gondolom azért a heti 5 X 45 perc nem rossz...
Azért én is haladok a cél érdekében. igaz, hogy lassabban, de nem is baj, hiszen egyre több kefírt meg zöldséget eszem, most már nem is érzem magam úgy a diétás kajától mintha nem ettem volna semmit, de tudomásul kell vennem, hogy ha tartós és eredményes változást akarok, akkor mindig így kell ennem!. Tényleg nagyon jó hatással vagytok az emberre! :-) Viszont tegnap este bűnöztem, nagyon finom spenótot főztem és be is pakoltam belőle kenyér minden nélkül, és nagyon jól esett!
Jó reggelt a dolgozóknak, a többieknek meg kellemes hétvégét!
Elmesélném, hogy csodák sajnos nincsenek, én még nem fogytam le annyira, amennyire szeretnék, de dolgozom a cél érdekében! Az eredmény nem egyértelmű, mert megőrült a mérlegem, mindenfélét mutat összevissza. Azt hiszem, ideje friss elemekkel megajándékoznom!
Egyre több salátát és joghurtot eszem, fehér kenyeret hetek óta csak messziről láttam. Délutánra beterveztem a sárgarépakrémet!!! Látjátok, milyen jó hatással vagytok rám?
Jó munkát, sok-sok szépítő mosolygást kívánok mindenkinek mára: Bilonka
Én személy szerint lesérültem a step-aerobik órán szerdán, azóta sántítok és elég szépen néz ki a lábam. A hétvége majd csak vasárnap lesz, össz-vissz 1 nap, mert ugye hplnap is dolgozni kell. Sajnos...
Minden jót!
A metróban kómázom, próbálok felébredni, mikor felszáll két lány. Az egyik átlagos, a másik átlagosnál +kb8 kilóval rendelkezik. De a ducibb lány annyival de annyival csinosabb volt: igényesen ki volt festve, ügyesen öltözött, szép volt a haja és a kiállása.
És akkor mindketten megszólaltak és összeomlott a kép mert AMIKET mondtak nem volt sem igényes sem átlagos hanem olyan 20m minuszban.
Zédrága, mi meg jól egyrugóra járunk, én is több kiló vagyok annál, amit kedvelek, de épp reggel döntöttem el a Vörösmarty téren sétálva, hogy ugyan már, nem szakad össze a világ és ha így is van, egyáltalán nem volt kár a januári diétás időszak, már csak azért sem, mert tisztára sokat mozgok és finom kajákat eszem az esetek többségében.
És itt olyan sokszor írjátok, hogy egy-két kiló nem jelent bizonyosan hízást... Ebben meg bizakodom is. :-)
Igen, sikerült aludnom valamennyit, most sokkal jobb :)))) de azért ezzel a vitamin-nyomelem cuccal valamit kezdeni fogok nagyon hamar.
VT TM, úgy örülök, hogy kerek a világ és gratula az eredményedhez! Hát mégis megéri, ugye?
Én ma reggel megmértem magam, kiderült, hogy még egy kilót felpakoltam és egy kicsit lelombozódtam. Dehát majd csak lesz valahogy. Már csak heti 2X ugrálok (átlagban) de most majd megint összeszedem magam. Különösen, mikor kaptam szép kis virágot egy kollégámtól, és az olyan jól esett, meg a rengeteg emailes üzenet is. Hát nem aranyosak? :))))
Mai ebéd: barna kifli és egy 12% tejföl lesz. Addig 2 banán (amiből 1 már elfogyott). A nassokat megint mekkőznöm kell, majd kibirom valahogy.
Tsok mindenkinek ezen a gyönyörű napfényes reggelen!
Zééééé
Köszi! És tényleg jó a kedvem, reggel olyan tavaszillat volt és madárcsicsergés, és tudod mit fedeztem fel a kertben egy bokor tövében? Nyílik az ibolya! És ahogy beértem, az asztalomon volt egy szál virág, és kaptam azóta is még. Egyszóval, kerek ma a világ!
(Azért egy másikoldalrafordulós morgás még hiányzik...)
Ó, gratulálok! Igazán. Akkor neked most jó lehet a kedved nagyon!
[nos, az én kollégáim nem hoztak se csokit, se mást, viszont reggel kaptam egy másikoldalrafordulós morgást, hogy boldog nőnapot, az kedves volt nagyon]
Kaptam reggel a férfikollégáktól mindenféle csokikat. Hát lehet így fogyókúrázni?? :-)))
Amúgy különösebben nem érdekelnek, majd hazaviszem és megeszi, akinek kell.
Képzeljétek, csináltam répakrémet, és kövezzetek meg, de nekem ízlik! Azt fogok ebédelni, és beveszem a szendvicskrém-gyűjteményembe. Fogom majd variálni (sajt helyett főtt tojás, különféle fűszerezés), hogy még változatosabb legyen.
És a mai nap szenzációja: elhagytam egy bűvös tizest: 59 kg vagyok!!
A jó módszerem ellenére rám este jött az ehetnék, előbb egy sárgadinnyés shake a Burger Kingben, majd miután attól összeragadt a szám, kénytelen voltam egy kis sajttal és ropival szétválasztani. :-) De ma nagyon jókedvem van, így reggel megérdeklődtem magamtól, hogy jólesett-e és azt a választ kaptam, hogy igen. Hát ebben maradtunk... :-)
Standard két kilóval több vagyok, mint a keményebb diétás időszak után, ha eszem, ha nem. Kíváncsi vagyok, hogy ez most megint a vízvisszatartásos időszak (ahogyan a múlt hónapban is volt) vagy komolyan így gondolja habtestem magát. [csak reménykedni tudok, hogy az előbbi]
Lappadrága, a módszer lényege jó, da sajna én nem tudom kivitelezni, mert nem bírom megállni, hogy ne egyem meg az egészet. Addig eszem, amíg van, s így történt ma délután is egy teljes csomag diákcsemegével.
Jól felfordult a gyomrom, azóta csak egy grépfrútot ettem, de olyan fincsi volt!!!
Zé_mindjárt aluszik, csak még sürgős írnivalója van
Én meg azon gondolkodom, hogy hol van MaMdrága? Remélem, minden rendben vele!
Kitaláltam egy jó kis nasit: kicsibögrébe beszórunk fél marék müzlit és pár szem apróra vágott aszalt gyümölcsöt. Aztán semmi kiskanál, csak egy icipici csippentés a két ujjunkkal. Az egész pár gramm, de el lehet vele nyavalyogni egy egész órán át, szóval olyan, mintha ennénk valamit, de mégse. :-)
kár hogy önmagán ez nem nem olyan eccerű - no igen, itt vala az eb elhantolva. Elméletileg én is tudom, de a gyakorlatban nem mindig jön össze. Azért senkinek sem gyalogoltam ám a lelkébe, minden óhajt teljesítettem, így bocsánatkérésre sincs szükség. Morgolódni meg csak nektek mertem, mert ti úgyis tudjátok, hogy milyen szeretetreméltó vagyok :o))
Ha valamivel tele van a hócipőnk, akkor tessék a mérget kiadni, mert különben betokosodik és még randább lesz. :))) Ha valaki, hát én aztán ezt nagyon jól tudom sajnos.
VT TM: mi tudjuk, hogy Te valójában egy nagyon is szeretetreméltó ember vagy, és Neked is lehet rossz napod, mint bárki másnak. :) Dünnyögj, fakadj ki, de csak annyira, hogy utólag ne kelljen bocsánatot kérni - mert az nagyon vacak. Szóval morogj nyugodtan, de csak mértékkel, és aztán meg keveredj ki belőle ügyesen.
Yv: most aztán Te meg gyógyuljál meg, vigyázz magadra és járj túl a bacik meg vírusok eszén. :)))) Jóóóóó?
Tsok Mindenkinek:
Zé_"anyu", aki mindenkit helyretett, kár hogy önmagán ez nem nem olyan eccerű :))))
Tökéletesen igazad van, és én is tisztában vagyok vele. De attól még feszült vagyok. Ennek ellenére próbáltam mindenki kínját mosolyogva kielégíteni. És a mosoly ellenére volt, aki feszülten reagált. Ebből van igazán elegem... (Na jó, panaszláda becsuk.)
Próbáljatok meg belátással lenni embertársaitok érzéseire is, biztos nem készakarva és szándékosan csesztetnek benneteket, mert éppen olyan jó dolguk van:)
Nálam diéta téren az a helyzet, hogy állandóan méz és tsai játszanak be (szerencsére annyira visszaestem a náthába, hogy nem érzem ennek a számomra rossz ételnek az ízét:) ). Tornára meg még gondolni is fárasztó, ha a kollegám nem nyaralna, akkor most otthon feküdnék az ágyikómban. Ja igen, az már a vég, hogy inkább nélkülözöm a konyhában levő dolgokat esténként, csak ne kelljen lemenni a földszintre:)
Tehát türelem, mert másképpen csak magatoknak okoztok rosszat!
viszont borzasztó ingerlékeny vagyok és zizi - Dettó!! És elegem van a hülye emberek hülye kérdéseiből és még hülyébb problémáiból!!! És ők is ingerlékenyek és zizik, miért nem bírnak békén hagyni?
Akkor biztos az időtől van, mert a szédülgetés mellett, álmos is vagyok rendesen.
Egyébként a tegnapi menüm a következő volt:
- 1 narancs
- 3 sárgarépa
- zöldbabfőzelék+ 1 tojásból készült tojásrántottával
- 3 szelet (tenyérnyi méretű) barna kenyér zöldséggel+ kis sajt és 1 szelet vékony sonka
- vacsora pedig abonett+retek+póréhagyma+light, reform májkrém.
Emelett természetesen rendesen sportolok. Szerintem rendesen viszek be vitamint is, és sem az idén, sem tavaly egyáltalán nem voltam beteg.
Környezetemben mindenki, beleértve magamat is. Ami nekem ellenszerül bejött, az a sok gyümölcs és zöldség (semmiképp sem éhezés, sőt), a tornázás, de csak ha van hozzá kedved és nagyon sok alvás.
De ez is csak annyira jó, hogy nagyjából létezem, viszont borzasztó ingerlékeny vagyok és zizi.
Hát ez van, még a jó jötte is hogy meg tudja viselni a szervezetet, hülyeség is ez. :-(