Holnap várunk minden érdeklődőt az Orczy kertben a Maidnemmel! Jó progresszív műsor lesz most, tele eposzokkal és egyéb érdekességekkel, szóval aki nem az alapslágerekre kíváncsi, annak most érdemes lenézni.
Jaja, bár nekem kicsit túl múvis lett...néha olyan érzésem van mint a Zeppelin "The Song Remains..." koncertvideójának a stúdióban forgatott részleteinél, bár tudom itt minden tényleg élőben lett felvéve.
Az a gáz, hogy a Riggs féle zseniális repülőgép-tetőt feltépős kép csak a bakelitnél jelenik meg igazán, de hogy miért nem az lett a frontborító, sosem fogom megérteni.
Mellesleg egy csomó kis Riggs féle poén van ''elrejtve'' rajta, még ha nem is igyényel nyilván annyi bogarászást, mint egyik-másik régebbi mesterműve.
:D agyam eldobom Paulon! Kicsit vicces ilyeneket mondani, miközben régi Maiden dalokból álló repertoárral turnézik 20 éve...
Egyébként egyet értek veled, a régi dolgokért tisztelem: az ő személye is szervesen hozzátartozik az ős-Maidenhez. A Sanctuary, a Killers, a Wrathchild, a Drifter, Prowler -> ezek igazi Paul-nóták, vhogy jobban illenek az ő huligán stílusához, mint Brucehoz. Még a régi kislemezborítók is ezt az éjszakai csavargás feelinget sugallták: sárgán derengő utcai lámpák, árnyékos sikátorok. Ez Paul világa volt.
Akkor, 78-80 körül ő volt a legmegfelelőbb ember a Maidenbe. Kár hogy azóta nem tudott igazán maradandót alkotni. :/
Más. Ismeritek-e azt a nótát hogy:
Your time will come(Thy Will Be Done) Your time will come Your time will come(Thy Will Be Done) Your time will come(Don't Turn, Don't Run)???
Szerintem elég rosszul sikerült ez a borító. Az eddigi borítók közül majden az összesen, sőt szerintem az összesen rajta volt EDDIE de ezen nincs :( (vagyis rajta van, de elég apró...a repülő elején.)IGAZÁN RÁ TEHETTÉK VOLNA VALAMI NORMÁLISABB FORMÁBAN EDDIE-T!
Na túlvagyok a FLIGHT 666-on! Profi és végre jól szól!!! Megvettem a Limited editiont, azért az a 30 oldal kicsit túl lett spirázva! De szuper! Nekem már csak egy bajom van a borító!? A F666 legalább akkora alkotás mint a Live After Death nem érdemelt meg volna egy hasonló borítót!
Kérdezitek többen HD meg Bluray, satöbbi! A lényeg,hogy ott már technikára is szükség van.Hiába van Blueray anyagod és a TV-d gyenge,ill fordítva! Nekem HD-s TV-m van,DVD-t vettem ,semmi kifogásom a kép és hang ellen!
van rajta hagyományos PCM stereo hangsáv. belehallgattam de az 5.1hez képest gyenge. de lehet h egy hagyományos stereo erositovel jol szol azon gondolkodom h hiába venném meg bluray-en azon is csak DD5.1 és DTS van a setup menuben, tehát nincs a bluray lemezen használt TrueHD vagy mi..
Jah, kurvajól szól! Igaz még csak a soundtrack albumból tudok kiindulni, azt hallgatom épp mp3-ban. (Nyugi, megveszem boltban is, de csak jövő héten utalják a fizumat. A lemezekkel meg nem lakok jól sajnos :)
Kevin Shirleyről pedig most már tényleg le lehet zizzenni. Nicko cucca is jól szól, élettel teli az egész cucc! Vannak "döglött" koncertlemezek, a Flight 666 nem az.
Egy kérdés: van stereo hangsáv a dvdn? Vagy csak 5.1? Sajna nincs házmozim, csak a tévém hangszóróira hagyatkozhatok. :(
Hát, azért Bogota, meg a közép-amerikai régió egyik másik bulija esélyes lehet a nézőcsúcsra. Az offical tour bookban, amit Szigeten is árultak, írtak nézőszámokat az első szakaszhoz, le kéne csekkolni.
megnéztem tegnap dvd-n a film lemezt. még ezen is kegyetlen jó kép és hangminőség, sztem csak az abszolut fanok vegyenek blurayt. a DTS, és a DD5.1 is nagyon jol szol.
nem is tuttam h harrisnak 4 gyereke van.. jó hangulatu a film, franko lett. sztem tavaly a szigetes koncerten voltak a legtöbben,nem?