Nekem jó a május 5. és az április 22. is, utóbbi ráadásul még közelebb van az évfordulóhoz, mint az eredetileg kitűzött napunk :o)
(Bár nem tudom, hogy a vasárnap nem olyan nap-e, amit inkább otthon, családi körben szeretnek eltölteni az emberek....)
Valójában nem az a kérdés, hogy én mikor érek rá, nekem szinte mindegy, hogy melyik nap.
Jó lenne, ha minél többen hozzászólnának a lehetséges dátumokhoz (a föntiek + április 14.), mert egyelőre csak néhányan formálunk véleményt, aztán ezzel is úgy járunk majd, mint a tavalyi Solaris tali időpontjával........
* * *
Nemrég kaptam egy levelet Attilától, amelyben azt írja nekünk, hogy most már valóban csak néhány hét és készen lesz a mexikói DVD, talán a jövő héten már pontosabb infója is lesz a megjelenés időpontjáról.
Hát, ha már eddig csúszott ez a DVD, akkor nagyon szép ajándék lenne számunkra, ha április 23-a köré időzítve jelenne meg :o)
Még egy hír Attilától:
április 8-án (Húsvét vasárnap) 18 órakor MUSICAL WITCHCRAFT koncert lesz
Ne már gyerekek. Énb vezér? Meg ilyenek? Tisztára olyan, mint Nemecsek a regény vége felé, amikor kinevezik kapitánynak.
Amúgy nem hiszem el, hogy senki sem tud útvonalat. Ne már. Nekem sajna azon a hétvégén már egy régebb óta szervezett programom van, ezért is felejtettem el. De mi lenne, ha utána hétvégére tennénk? Ha már mindenképpen akarjátok a "részvétemet"! :)
Haha! Menjünk ötvenhatozni nélküled, mikor te vagy a vezérünk.... ööööö vezetőnk? Te ismered csak az utat, és a célt? Abból nem sülne ki jó, ha lokomotívum lenne a túravezető! :D
Módosítsunk a kirándulás napján és kezdő időpontján is!
Április 21-e most "munkás" szombat lesz (április 30-a hétfő helyett) - na, nem mintha annyira dolgozni akarnék éppen szombaton - és hogy ne kelljen szabit kivennünk erre a napra, legyen 1 héttel korábban, április 14-én a kirándulás. Azért ne 1 héttel később (vagyis 28-án), mert akkor meg ismét egy 4 napos hétvégénk lesz és azt nyilván sokan ki akarják használni.
Újabb érv: ez a 14-i nap szerencsére tillA-nak is jó lenne!!!
A kezdő időpontot pedig azért tegyük kicsit későbbre, hogy lokomotivum könnyen el tudjon jönni Bükről.