Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Egy tavalyi pár a következőképpen vezette a listát: Kiválasztottak egy webes áruházat, ahol a vázától a fényképezőgépen át a mosógépig mindent lehetett kapni. Az áruháztól kaptak egy egyedi kódot, ezt a honlapjukon tették közzé, és a vendégek a kód megadásával az áruházban tudták megvásárolni és kifizetni a listán szereplő termékeket. Ehhez persze az kellett, hogy az áruház képes legyen nászajándék-lista vezetésére. Apró bökkenő, hogy ez az áruház nem Magyarországon, hanem Spanyolországban van.
Valakinek van 5lete, tapasztalata elektronikus, interaktív nászajándéklistával? Gondoltuk csinálnánk egy ilyet, de nem tudjuk hogy lehetne hatékonyan megoldani. Ha megcsináljuk a listát és felraktjuk valamilyen oldalra, akkor az ajándékozó kiixelhesse, hogy mit vállal? És ha meggondolja magát? Vagy nem ixel, de véletlenül lát valami valahol és megveszi, de nem ixeli, akkor abból a valamiből többet is kaphatunk... ilyen kérdések motosztkálnak a fejünkben, remélem érthető.
Függetlenül attól, hogy benned mit váltanak ki az ár nélküli honlapok, hidd el, soha, senkire nem nyomulunk. Ha az érdeklődő nem fogadja el az árat, nem jelez vissza, semmi gond, majd jön más helyette. Ha mégsem, akkor kapott a családunk egy plusz hétvégét ajándékba.
Lentebb kifejtettem h árral, szerintem, még inkább. A nincs ár mindig azt hatást kelti: drágák vagyunk, elsőre, ha kiírnánk, meg se keresnél minket, de mi jól rá tudunk beszélni.
Abban kérném segítségeteket, hogy tudnátok-e valami ötleteset a menyecske táncnál, hogy ne csak úgy dobjam bele a pénzt a tálba, hanem láttam már csokorba kötve, vagy nyakláncra fűzve stb. Van valakinek ötlete ?
www.budapestisminkiskola.com , tudtommal még építés alatt áll a honlap (most jött el a MASK iskolából és alapított sajátot). Elsősorban színházi és filmes sminket csinál, úgyhogy akár átalakít Quasimodóvá is. Poén lenne úgy bevonulni, mi?:-) Az előbb adott számon keresd, az biztos jó.
Ja még annyi hogy ez a DJ. páros mindenféle zenét játszik, a lakodalmastól egészen disco, funky-ig , sőt nekünk ő lesz a ceremónia mesterünk is. Árban sem olyan rosszak szerintem.
Én új vagyok még a fórumon, bár rendszeresen olvasom, de még nem szóltam hozzá semmilyen témához. Viszont visszatérő dolog hogy DJ-t keres valaki. Nos nekem van egy haverom, több mint 10 béve DJ.-ként rendez bulikat, és esküvőkön lép fel egy társával. Az én esküvőm május 10-én lesz, és ők fognak zenélni. Ha valakit érdekel az iwiw-en az alábbi néven rákereshet: FM music service A másik amiért írok, mert fotóst keresek...tudom még rajtam kívül nagyon sokan. De csak pár db beálltott képet szeretnék a szabadban, illetve a fél órás templomi szertartásra, és olcsón. Ha valakinek van ötlete szívesen várom. Ja és szívesen lennék modell is, illetve referencia fotósnak.
keresek egy szuperszoni (:)))) sminkest, aki kijönne hozzánk (egy Bp. melletti kisvárosba) a nagy napon, és rajtam kívül néhány VIP (:) orcáját kezelésbe venné....
Slea! Te sminkelni szeretnél, én meg fotózni. Kapcsoljuk össze a kettőt. Ha megvan a 10 lány, gyere el a műterembe sminkelni és én meg csinálok róluk fotókat, amiket neked is odaadok. Neked is lesz referenciád, meg nekem is. Ha érdekel írj! Címem publikus! Attila
Sminkesnek tanulok és olyan lányokat keresek, akik INGYEN szeretnék magukat kisminkeltetni. Megismerheted, hogy milyen egy profi sminkes szalonban folyó munka, illetve megkeressük, hogy mi áll neked a legjobban. Van egy házi feladatom:keresnem kell 10 lányt modellnek, hogy kisminkeljem őket, és a tréning vezetőjének (Magyarország egyik legjobb sminkese) be kell mutatnom a munkámat. Kipróbálhatod milyen amikor a világ legjobb minőségű festékeivel kisminkelnek és 3 órán keresztül csak veled foglalkoznak.
Sminkelés helyszine: Budapest belvárosa kedden vagy csütörtökön 10-13.30-ig. Tel 20/ 33 75 8 65, erzsibaba@freemail.hu
szia! ugyan mi is esküvő előtt állunk, de mi a www.rivieraduo.hu mellett döntöttünk. Párom egyik kedvenc hangszere a szaxofon, emiatt (is) választottuk őket