Minden ami Action cam. A topic célja megbeszélni a kamerákról a technikai dolgokat, bemutatni kiegészítőket (legfőképp a házilag barkácsoltakat), felvételi módokat, stb.
Legismertebb típusok:
GoPro HD HERO SD 960 1080
DRIFT HD X 170
Contour HD GPS
Oregon Scientific ACT
VIO POV
Figyelem! Ez a topic nem az elkészült videok bemutatására szolgál!
Sziasztok,tudna nekem valaki segíteni? Letöltöttem a GoPro studio szerkesztő progiját de nem tudok videót importálni és ezáltal szerkeszteni sem. Le kell tölteni hozzá valami segédprogramot? Se XP se win 7 alatt nem tudom használni pedig a GoPro oldaláról lett leszedve.
Van egy gopro mappam, ahova atmentem az osszes nyers videot, aztan amint a studioval osszerakok egy videot, azt egy masik mappaba mentem.
Vegul ugy sikerult most megmenteni a helyzetet, hogy a kerdeses fajlt elvagtam a felenel a studioban es ugy konvertaltam tovabb. Szerencsere sikerult es kesz is a nagy mu.
Nekem el se ment 99%ig, és hibakódot írt ki, nekem az segített, hogy ugyanabba a mappába mentettem mint ahol a forrás is van! Te hova próbáltad menteni?
Olyan problemam van, hogy a GoPro Studio-ban a Step 2-ben, amikor a file conversion folyik, az egyik file mindig megall 99%-on es jon a hibauzenet, hogy error van, meg minden, es ha lesz solution, akkor majd szol a windows :)
Lehet nem ez pontosan, de mar olyan pipa vagyok, hogy nagyon.
Letoroltem a programot, ujratelepitettem, megprobaltam a fajlt egymagaban koverzalni, hogy az se legyen problema, hogy tobb fajlt kell kezelnie a programnak, de igy sem sikerul. minden alkalommal 99%-nal vege.
Én próbáltam már hasonló Steadycamet és ezek szinte teljesen megszűntetik a kézremegést, tényleg nagyon hasznos. Nagy darab az tény, de harmadannyiba kerül, mint egy motoros gimbal.
Én ebay-ről vettem egy csomó kiegészítőmet, szinte mindegyik a gyárival megegyező minőség. Vagy olyan, amit gyáriban nem is tudsz megvenni.
Amit viszont tuti nem vennék utángyártottat, az a vízhatlan ház, valamint az íves és lapos öntapadós tappancsok. A többivel szerintem nem nagyon tudsz mellényúlni, legutóbb sima, nyitott keretet, mellkaspántot, meg a legújabb gégecsöves tartót rendeltem, ezekkel sincs semmi baj.
És ha van fotóadaptered, akkor bővül az eszközök listája, hiszen minden fotómenetes cuccra fel tudod szerelni majd.
Goprohoz nézegetek kiegészítőket és a gyári cuccok árain el vagyok néhány esetben szörnyülködve, hogy ha minden az elképzeléseimben szereplőt megvennék, még 1 gopro kijönne!
Nézegettem ezen az oldalon az utángyártott dolgokat!
Van egy GOPRO HERO 3+ BLACK EDITIONOM. Ahogy a gopro javasolja szoftvert is frissítettem mikor megvettem ( 1 hónapja ) Egy ideig rendesen működött a készülék.de a minap azzal a problémával szembesültem hogy a készülék lefagy( ez a fagyás hol bekapcsolás pillanatában hol videó közben vagy esetleg time laps készítés közben is előjött vagyis általánossá vált a probléma) Akkumlátor kivételével lehet csak újra kikapcsolni aztán néha bekapcsolásnál egyből kikapcsol, vagy pár percig működik aztán ismételten leáll.Ezek a problémák úgy jöttek elő hogy a készülék még nem is volt sokat használva, illetve nem is volt a készülékhez nyúlva,tehát egyik napról a másikra történt a dolog . VAlami tipp mi lehet ??
Azt gondolom, hogy azok elé kerül be az a shot, amiket a cég érdemesnek talál arra, hogy képviseljék a nevüket. Ettől persze még lehet, hogy rosszul gondolom...
Köszi az infót. Lopni nem akarok és igazából már csináltam a cégnek sajátot, de privátnak gondoltam a 'standard' verziót. Akkor azt a GoPro-s skacok szúrják be az emberkék videòja elé és így postolgatják (Facebook, gopro.com, YouTube, Vimeo stb...)? Na akkor valamit kitalálok csak kéne egy kis idő, mert 24h nem elég egy napra :( !!!!
Leginkább, hogy lelopod valamelyik youtube-os videó elejéről. Ehhez kell egy downloadhelper plugin a Firefoxba, vagy valami más youtube-os letöltő.
De szerintem nem nagyon örülnének neki a gopro-sok, inkább csinálj egy sajátot.
Én valamelyik sarokba a gopro logót szoktam feltenni, ha éppen akarom. De mivel a kiegészítőim egy része az ebayről van, akár kitehetném az ebay logóját is, de mégse teszem. Szerintem felesleges az elejére kiraknod. Szerintem sokkal jobb, ha valami egyedi "márkajelzést" csinálsz a saját filmjeidre.
Az ebay-en némileg olcsóbb, bár én 160font alatt még nem találtam, igaz, az angol oldalon keresgélek leginkább, lehet, hogy a főoldalon van olcsóbban is, de számolni kell a vám+áfa vonzattal.
Elnézést, csak később olvastam el, hogy itt nem lehet bemutatni videókat. :-(
Igazából a továbbfejlődés miatt érdekelne a véleményetek. Most kézi gimbal vásárlását tervezem, de lehet, hogy csak egy manuális stabilizátor lesz belőle. 200 dollár körül szánnék rá. Esetleg valami ötlet/tapasztalat?