Én is egy filmet keresek, gyerekkoromban sokat néztem kazin, aztán sajnos letöröltük.
Nem volt meg az elejétől, ezért nem tudtam a címét, de amit most kiderítettem róla, hogy a magyar címe valószínűleg Az öreg medvevadász, 1981-es vagy 82-es. Az eredeti címe Matagi, rendező Goto Toshio.
A sztori: van egy öreg medvevadász, aki fiatalkorában megküzdött egy óriási medvével. Egy faluban él, ahol egy nap egy medve megöl egy kislányt. Ekkor az öreg azt gondolja, ugyanaz a medve tért vissza. Az unokájával elkezdi a kutyáikat betanítani a vadászatra. Közben van olyan jelenet, hogy egy tehenet is megöl a medve. Amire még emlékszem, hogy a gyerek egyszer bevisz az iskolába egy kis darab medveepét, ami valami nagy ritkaság lehet, és a tanár, hogy bebizonyítsa, hogy nem disznóepe-e, vízbe teszi, mire az elkezd pörögni.
A vadász és a fiú felmennek a hegyre, óriási hó van, egyszer vihar lesz, egy barlangban húzzák meg magukat. Közben végig hallani lehet a medve hangját, mintha hívná az öreget.
A végén megtalálják a medvét, meg is ölik, de a medve az egyik kutyát is megöli. Az a film legvége, hogy az öreg betemeti a medve tetemét a hóban, aztán a kutyáét is.
Nagyon szeretném újra látni ezt a filmet, ha valakinek megvan, kérem írjon. Az emailcímem publikus, de ide is írhattok. Nem számít, ha nagyon rossz a minősége, úgy is örülnék neki. Természetesen kifizetem a másolási költségeket, vagy cserébe talán én is tudok régi, ritkán látható filmet adni.
Én is kérdezek valamit: A Fenyves tábor című gyerekfilm nincs meg valakinek véletlenül? Elvileg torrenten rajta van Poison Ivy néven, de nincs hozzá sem magyar szink, sem felirat... KÖSZI előre is, aki segít! Plusz keresem még a Támaszpont ostroma című vietnami háborús filmet...
Sziasztok! Keresek egy filmet,sajnos nem sok mindenre emlékszek belőle,de aki ráismer írja meg nekem.Van egy kislány ,akit a nevelőapja vagy az apja a ház mögötti tó vízébe folyt,aztán a kislány visszatér kísérteni,mindig egy medált akaszt a fára,amiben egy pillangó van.A végén meg egy nő kiveteti a hapsi spermáját és úgy esik tőle teherbe.Tudom elég zavaros,de aki ráismer szóljon légyszi.köszönöm
Keresek egy - úgy emlékszem - német filmet; valamikor 2003 és 2006 között láttam a tévében, tehát későbbi nem lehet, és szerintem 1995-199?-nél sem régibb, mert mobiltelefon is szerephez jut benne. Néhány (3-4) középkorú férfi (talán üzletemberek, egyben barátok, akik vakációzni mennek) egy kis (németországi?) szigeten akar tölteni egy-két napot, horgászni meg pihenni; kikötés, hogy telefont nem visznek (később kiderül, hogy az egyikük hátizsákjában mégis van egy), szóval van a dologban valami túlélőtúraszerű is. A lényeg, hogy valami gáz történik a csónakjukkal, és senki nem jön értük. A szigetről látják a túlparti településeket, de senki nem tudja, hogy ők a szigeten rekedtek, és hiába próbálnak jelezni. Ahogy a napok múlnak, és elfogy a kaja, a barátok között kitör az ellenségeskedés, aztán egyikük eltűnik (?), és halványan rémlik, hogy valami egyébre is rájönnek (talán hogy nincsenek egyedül a szigeten). A műfaj így sok minden lehet: dráma, thiller, misztikus. Két napja keresem a címét a neten mindenféle kulcsszavak alapján, eredmény nélkül. Segítsen valaki, plz, hálás lennék érte.
Láttam régen egy scifi paródiát, valami Flash Gordon vagy hasonló paródia volt. Arra emlékszem belőle, hogy eljutottak a "szaremberek" bolygójára. :) Szar alakú lények voltak ott... de komolyan. :D Ismeri valaki?
Nagyon régóta keresem a "Szabálytalan szabályos" című filmet!Valamikor a hetvenes évek végén,nyolcvanas évek elején játszották a mozik. Egy kórházban dolgozó hipohonder betegápolóról szól.Hátha tud valaki segíteni!
Magyar film, 80-as évek a férfi kijön a börtönből megkeresi a barátnőjét és az állítólagos fiát. A bordélyházban együtt dugnak meg egy nőt. Nem jut eszembe a cím.
Sziasztok! Egyszer már kérdeztem, akkor nem sikerült, hátha most jár erre valaki, aki emlékszik rá... Egy film címét szeretném megtudni, de csupán a sztorira emlékszem. Arról szól, hogy egy banda egy nagyobb (értékű) rablást akar csinálni, de mivel a szajrét tulajdonképpen más rablók elől (is) lenyúlják, be kell biztosítani magukat. Azt találják ki, hogy egy másik társaság megcsinál egy kissebb, mondhatni piti rablást amíg ők a nagyot csinálják, majd odamennek a kis balhé helyszínére és felvállalják, hogy ők az elkövetők. Csak éppen kis hiba csúszik a dologba, mert megölnek valakit, és a tét már gyilkosság. Ha jól emlékszem, valamikor a 70-es évek elején láttam, és még az is rémlik, hogy valami ügyeletes szépfiú játszott benne. Rémlik valakinek?
kb 4-5 éve láttam az HBO-n. 80s években játszódó vígjáték, Főszereplője egy színesbőrű fiatalember, selyemfiú, szélhámos.(Eddie Griffin szerű alak)
Különös ismertető jele hogy egy lóhere van tetoválva a fenekére ami a filmben többször is jelentőséget kap. pl. egy inflagranti jelenetnél mikor az ablakon kell kimenekülnie egy aktusról. Sokat röhögtem rajta jó lenne megszerezni. Előre is ksz
Kedves Topiclakók, a Legenda vagyok filmhez állítólag 2 befejezést is forgattak, én azt láttam, amikor a nő és gyerek megmenekül. Kérem szépen, ha valakinek meglenne a másik befejezés is, tegye nekem hozzáférhetővé.
Már fél napja keresek egy filmet, gondoltam itt tudja valaki hogy mi lehet a címe.
Ez egy régi film, azt hiszem hogy a 80-as vagy 90-es években játszódik.
Kertvárosi házak valamelyikét próbálja eladni egy ingatlan ügynök, nagyon alacsony áron egy fiatal párnak.
Amint belépnek az első házba, kötelességének érzi elmesélni a ház előző lakóinak rémtörténetét. Szóval minden háznál elmondja hogy mi történt a lakókkal, ez általában halállal végződött. Az egyik házat ki kellett festeni, a másik komolyabban megsérült stb...
A film vége azt hiszem az lesz hogy a fiatal pár nem veszi meg semelyik házat sem.