Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Szerintem ez ugy mükszik, hogy csinál ráérö idejében mondjuk 150 alvo nicket. Nincs más dolga, mint a kihullottakat néha potolja és belépked szemetelni a tartalékokkal. IP alapu tiltás segithetne, de egy lakotelep parkolojában csinál uj nickeket. A moderátor ezt követni képtelen, marad az x.
Ikszeljétek ki, oszt jónapot...mondjuk attól még egy bárki számára olvasható felületen sérteget, amit senki nem tűr szivesen, azt gondolom, hogy egy moderátor sem, mert akkor Ő is ikszelhetne, de az nagy hiba lenne szerintem. Fura számomra az is, hogy 44 fikanick szaladgál itt és ez így jó :-)
Tudom,békés segitökész ficko. Nekem sem tetszene ha bekostolnának. De itt a virtuális térben nincs semmilyen lehetöség a figyelmen kivül hagyáson kivül. Ez nyilvánvalo tény.
Te kis Rókakoma!Mi itten,nemám az ipse akcióival,ill,reakcióival foglalkozunk ám úgy igazán,(hiszen azokat ismerjük,mint a rosszpénz és már únjuk is cefetül ;-D)hanem a moderációéval!
Nem csak én nem adok neked igazat, hanem a fórumozók 99,..%-a, akik normálisan tudnak fórumozni, ha betéved egy troll, akkor ki x-elik, éhen döglesztik és kész!
Ti_ezt_nem_tudjátok_megcsinálni !
Bocsánat! Az a pár emberke nem tudja megcsinálni (éhen halasztani) akiket mindig látunk a téma körül dörmögni..
Vagy lehet hogy kevered a x-elést a +/- jelzéssel?
Azért itt válaszoltam, mert nem moderátor-topikos téma.
:-) Az biztos, hogy nyerni szokott...igaz egyenlőre csak ott ahol indul is, de már ez sem semmi ;-)
Na egészen belassult terminátorunk, 44 mínusszal Python vezet. Most az lenne a pofáraesés, ha minden nicket ahonnan mínuszt kapott és friss, Joe kitiltaná :-) Rájöttem, hogy egy kis elismerésre vágyik csak, de ezen ne múljon, "Jó csávó a Dákó".
Látom kicsit lassult a gépezet, gondolom enni-inni neki is kell, vagy lehet, hogy nem? Remélem nem egy kibernetikus organizmus, egy harcigép, amit csak arra terveztek, hogy pusztítson :-( Mi lenne ha elküldenénk neki egy tiszteletbeli mínuszos gombot és azt akkor nyomja meg, amikor kedve tartja, magával is viheti még a mosdóba is, bárhol megnyomhatja és mínuszolhat, szerintem értékelné...egy tucat mínusszal :-D
A fórumozók nagy része nem tudja, hogy ez itt nagyon nagy nyilvánosság előtt elkövetett bármi. Szóval ha egyvalakinek lenne vér a pucájában a megvádoltak közül és leperelné a jóember 2037-es reggelijét is, akkor a Gazda bizony kénytelen lenne mellé állni, mert ilyen esetben választhatna, hogy a károkozó vagy a szenvedő fél mellé áll - harmadik út nincs.
Az algoritmus remélhetően úgy van felépítve, hogy ha egy gépről (gyengébbek kedvéért: egy alaplapról) több - vagy + érkezik ugyanahhoz a hszhez, tehát megpróbálja valaki a hirdetési bevételt is befolyásoló közönségmutatószámot csalással megváltoztatni, azaz manipulálni, akkor az elköveti a károkozást és hát bizony valljuk be, nem lesz jó bőrben. Tényleg, mit tudtok, van valami foglalható és árverezhető a nevén?
Ahogy elnézem, ennek a +/- dolognak több haszna is akad.
1. Egyértelműen megmutatja, hogy sok érvényes nickkel nyomul a két troll-unk.
2. Amíg el vannak foglalva az egyik nicknévről a másikra váltogatással, hogy nyomkodhassák a mínuszokat és a pluszokat, addig sem jut idejük, hogy tovább kavarják.....:-)))