Szia! Nem tudom, hogy milyen különvonat lesz, de mivel ez hétfői nap, feltételezem, hogy nem iskolásokat fog majd vinni. Idén már volt egy ilyen menet, május 8-án, szintén hétfőn. Nem Szilvásváradról jött, hanem Putnokról, a turisták előző nap Aggteleken voltak. A 87-es vonal felső szakaszán, 34 kilométeren állomásközi közlekedés van, ezért a különvonat csak akkor indul, miután a 35542-es személyvonat befutott Putnokra. Én tavaly követtem végig őket, képeket itt láthatsz:
Sziasztok! Hallottam valahol, hogy jun. 12-én különvonat érkezik Egerbe Szilvásvárad felől, és elvileg gőzös viszi majd. Ha valaki tud bővebbet erről, akkor írjon!
Hali! Hétfőn reggel Hajdúszoboszlóról indul Szarvasra egy különvonat iskolai diákokkal!! Érdemes lesz figyelni hogy, mi viszi majd, meg hogy oldják meg közvetlen Szarvasra a vonatot!! Én sajnos nem tudom megnézni mert nem érek rá. Aki tudja fotózza le akárhol!!! Ha minden igaz pontosabb infókat d.u leszenek!
mk4047 topiktárs infója szerint szombaton du. 14 órakor indul vissza a különmenet, du. 5 óra után pár perccel ér Hegyeshalomba!Majd onnan továbbközlekedik Bécsbe.
Holnap reggel egy általános iskolányi gyerek utazik a Déliből a Velencei tóra. 8:13-kor indul a különvonat. 3 osztály bicajjal megy, tehát nem csak Bhv-kból fog állni a szerelvény. A biciklisek Kápolnásnyékig mennek, a többiek tovább Gárdonyig. Vissza 17:15 körül érnek a Délibe. Sajnos több konkrétumot nem tudok.
Pláne, hogy egy tiszteséges nosztalgia szerelvényt se képesek összehozni, csak egy régi meg még régebbi kocsikból álló teljesen vegyes keveréket, amit még megfejelnek azzal az borzalmasan gusztustalan játszókocsival...