Szerintem első körben a nézők nyernek.Pl. én, aki falsokat lesek el a nagyoktól.Igaz nem éppen a legjobb képeket közvetítik.Nem is értem miért nem foglalkoznak a közvetítés jobb élvezhetőségével.
Na mindegy.
Tippelni semmi értelme.Vak szerencse, ha valaki eltalálja.Magamról is tudom, hogy bárnmi előfordulhat.A haverommal szoktam játszani, általában én nyerek, de mostanában hullámzik a teljesítményem.Ő nagyjából tudja tartani a szokott átlagát,de így is hat a játékunk a másikéra.
Mivel ezt olvassák -és néha írnak is- a kommentátorok, szerintem tippelhetnének ők is. :) Gondolom mindenki kiváncsi lenne az objektív és szakértő tippekre. :P
Megjósolhatatlan,hogy ki nyer..
Az előbb hajlottam volna arra,hogy aki este az elsőt behúzza,de az is lehet,hogy annak a játékosnak az lesz az utolsó nyert frameje..Kegyetlen nagy fordulatok vannak ahhoz,hogy megtippelhető legyen..
Ja de ha ideges is volt, ő legalább vitt vmi színt a játékba poénkodott, nemúgy mint fapofaKen.
Egyébként ez egyértelműen a taktika része volt, Mark este akar nyerni.;)
Na ha már megkértek tippelek a végeredményre: 18-15 természetesen Williamsnek. :)
Hát biza én is megelőlegezem a döntetlent...
Doherty-Williams 12-12 (1-7, 4-4 és 7-1)
Estig akkor mehetünk pihenőre...
Williams ma délután bűn rosszul és idegesen játszott...
Doherty meg csak hozta, amit kellett...