Solis mama szerintem ha tovább élt volna, akkor tuti tönkretette volna Gaby-Carlos házasságát, na nem a fotó miatt, hanem mert ő alapból ilyen szemét, válóoknak tökéletes anyóstípus..:D Mondjuk hülyén nézne ki, ha Gaby magyarázná Carlos-nak, hogy "ha az anyád még élne mi nem lennénk most egy boldog család"...:P
Gaby pont annyira "imádta" az anyósát, képzelem mennyire nem rázza ez meg, de majd Carlost... mármint Bree titka... hát érdekes lesz:D - Dekiketcseréltekezbaaaaassszuskulcs...
Nekem sem tűnt úgy, ismerve Gaby múltját, - nem igazán van már mit előhúzni Gaby életéből, ami nagy durranás lenne, hacsak nem kiderül, hogy amúgy egyébként pasi, csak jól sikerült a nemváltó műtétje... :D Paul Young fog kavarni sokat, nyilván... meg az új neje.
Nekem viszont egyáltalán nem úgy tűnt, hogy ez egy olyan jelenet lett volna, ami a következő évadra készíti elő Gaby szálát. De ha tényleg így van eléggé béna húzás volt az alkotók részéről.
Lehet, hogy nem véletlenül mutatták pont őket hármukat, de az is lehet, hogy semmi jelentősége... belegondolva, egyiknél sem logikus a csere, ha azokat a tényezőket nézzük csak, amikről tudomásunk van. Persze ahogy a mostani évadban a támadó gyilkos kiléte is wtf volt (nekem), úgy biztosan kitaláltak valamit, amire még véletlenül sem gondolunk, legalábbis az elején. :)))
Múltkor Angie-nek most meg Nicknek mondta Gaby nagyon jelentőségteljes módon, hogy "tudom milyen mikor az embernek titka van" és elrévedezett. Tehát valami olyanról lesz szó amit mi még nem tudunk.
Na, megnéztem végre az utolsó részt! Mekkora húzás volt Angie-től és mennyire meglepődtem! :)) Viszont nem tiszta, hogy Bree azt kéri Andrew-tól, hogy menjen börtönbe miközben Sam-é a vállalkozás?