2003-as Trafichoz lenne szükségem bontott ablakmosó tarályra,sárvédő belső műanyag borításra és még pár apróságra.Siófokon vagyok,hol lehet a legközelebb Vivaro,Trafic bontó?Vagy megbízható webshop?
Köszi, valószínűleg azt az ábrát láttam én is, de az én belső relé táblám 3 soros, és a keskeny relék sorában nincs hely kocka relének. Nem úszom meg, hogy kimérjem, honnan megy ki a gyárilag kiépített kábel, viszont ha megleszek vele, közkincsé teszem itt is. :)
Az enyémen van, 2000 kg-ig terhelhető. Buktató? Hát ha sok évig használták zsírzás nélkül és megkopott a golyó, esetleg zöröghet, határesetben le is akadhat (legalábbis ilyennel riogattak, de olyat még nem tapasztaltam).
Ez a hiba nekem is előjött a Vivaromban. Egy pesti út előtt álltam, hajnalban indultam 8 személlyel. A várost elhagyva egyszercsak lassul, pedig nyomom a gázt rendesen, majd megállt - közben világít az izzítás lámpa. Autó leállít, várok pár mp-et, indít-megy.
Aztán 1-2hónapig semmi. Majd egyszer szlovákiából hazajövet ugyanez. Autó elvisz diagnosztikára, és a töltőnyomás-szabályozó mágnesszelepre írt hibát. kb 8,000Ft-ba került. Kicserétük és azóta minden szuper. Remélem tudtam segíteni! :)
Az 1,9-nél a turbónyomás érzékelő hibánál nekem az izzítás lámpát gyújtotta ki és átállt biztonsági üzemmódra. Salgótarjántól Mikolcig 60-mx-szal lehetett jönni éjszaka. Egy álom volt.
A 2.0 tünetei ngyon megegyznek a mi átlunk tapasztaltakkal.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet, hogy ugyanez lesz neked is. Egy diagnoztika sokat segíthet.
Nekünk is be-be rángatott, aztán leállt. Volt, hogy azonnal indítható volt, volt amikor hazahúztak Miskolcra Hajdúnánásról mert nem indult, a ház mögött meg megint ment. Volt amikor egy hétig semmit nem produkált, aztán megint kezdte. Beszívtuk, mert nekünk beleszakadt. Ha visszakeresel fent van a történet...
Minden esetre egy diagnosztikával kellene kezdeni.
A vezetékezés ki volt építve (mint a hátsó szivargyűjtóé), kicseréltem a kapcsolót is, már csak a relé hiányzik. Persze ki tudom mérni egy hosszú drót segítségével, hogy az előre menő kábel hol kezdődik "odabent", csak gondoltam hátha valaki rávágja fejból. Külföldi fórumokon is többen tették már fel a kérdést, ezért fogadom, hogy ha elkészülök, én lefényképezem a relésort, és közkinccsé teszem a tudást. :)
Érdekes, hogy a neten tallható "szervízkönvekben" látható relékiosztás nyomokban sem hasonlít az én relétáblámhoz. (Nálam három sor van, kettőben a kockarelék, a jobb szélsőben meg a keskeny relék gyülekeznek).
Megint elkeveredtem a relék között. Tudja valaki, hogy 2006 utáni Traficokon melyik a ködlámpa reléje? Az utastérben lévő relétáblán a jobb oldali sorban nekem egy relé sincs, csak két rövidzár dugó, az egyik a helyzetjelző és a tompított közös reléje helyén van, ahhoz képest melyik a ködlámpa?
A kapcsolót és a lámpákat már beraktam, (remélem) már csak a relé hiánzik.
Helló! Jól néz ki a tetőablakod. Én is régóta tervezgetek ilyesmit, mert szoktam a gépben aludni is, csak a bezárkózás és a szellőztetés nem igen megy egyszerre. A legnagyobb gondom a megoldással, hogy a tetőbe mindenféle domborulatok vannak préselve, ami megnehezíti a tökéletes tömítést. A tiéden ezt hogy oldották meg?
Ma elszakadt a váltó bowden a 2003-as 1,9-es vivaroban. Ki lehet cserélni ott az út mellett, vagy szervízbe kell vinni mert macerás hozzáférni. érdemes ilyent bontottan venni?
Néhány hete már kérdeztem, de akkor nem jött rá válasz. Hátha most kapok valami ötletet...
Automata klímás 8 személyes Trafic-ban amikor megy a fűtés, akkor egy idő után a szélvédő bal oldalára hideg levegőt kezd fújni. Indulás után egy darabig (nem sikerült rájönnöm, hogy mitől függ, hogy meddig) a teljes befúvón meleg levegőt fúj, majd amikor már elég meleg van az autóban, akkor középen és jobb oldalon meleget fúj, a bal oldalon pedig sokkal hidegebbet. Elég zavaró, mert éppen a vezető arcába jön a hideg levegő. A többi befúvón (4 a műszerfalon + lábnál) ilyenkor is meleg levegőt fúj. Tapasztaltatok már hasonló jelenséget? Van valami ötletetek, hogy hol keressem a jelenség okát? Hol vannak a belső hőmérséklet érzékelők? Lehet, hogy ott van a jelenség oka?