A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
én nem vagyok egyedül, már elmondtam százszor. de ha ő nem lenne, akkor is lenne mit csinálnom normál esetben. szerintem a párkapcsolat emberi gyengeségre épülő tévút, légvár. de nem értelek, eddig normálisan érveltél a házasság ellen. te is tudod, hogy igaz, amit mondok.
szeretnél akkor érveket a házasság mellett? jó. olyannal házasodj, aki pont olyan, amilyet te szeretnél, de úgy, hogy te sem tudod mit szeretnél, és amiről azt hiszed, hogy szeretnéd, valójában nem is. és te ugyanilyen legyél neki. ha ilyet találsz, és ilyen tudsz lenni, akkor házasodjatok össze.
a férfi a pöcsét is csak azért kapta, hogy visszaszerezze a bordáját. turkálhat egész életében a nőben vele, de még azzal is kibasztak vele, mert nincsenek rajta ujjak, csak egy luk. ha meg is találja a bordát, akkor is csak fel tudja szúrni, ami fájdalmas, és kihúzás közben elveszítheti ezért újra és újra próbálkozni kell. ilyenkor aztán még a magját is otthagyja, ami csak ront a dolgokon, mert még több mindene lesz a nőnél, amire aztán élete végéig fizethet. ahelyett, hogy már az elején azt mondta volna, hogy veszett borda, hagyjad. jobb egyedül, bénán, mint rossz társaságban.
Ööö amúgy aprópénz. Te most milliomos vagy? Tudtad, hogy két keresetből jobban lehet gazdálkodni, mint egyből?
Amúgy én nem jókedvemben, élvezetből vagyok egyedül, hanem mert a nők hülyék a matekhoz és ha nincs kényszerítő tényező, akkor azt láttam hogy a többség hülye a párban való létezéshez. A női emancipáció is lázadás volt az isteni renddel szemben. Ugyanis az a nő, aki akart dolgozni, az előjogok nélkül is tudott. Emancipáció előtt is volt két lába, meg karja a nőnek.
A csöccsel kapcsolatban tévecc. 2 milláért olyat csináltatok, hogy te is irigyelsz a forma miatt. Puncit is csinálnak, de az gyeszora. A szülés meg gyerek meg nem tétel. Beteg világba én nem nyomok 1et se. Nyomnék nah.
Előbb volt a férfi , mint a nő a Biblia leírása szerint.
és örülök, hogy nem nőnek születtem.
De ha annak születek, akkor kiaknázom a nőiességemet. A szüléssel és sorolapfffofpffff elment a térerő együtt.
Nekem férfiként viszont nincs szükségem nőre, annyira mint fordítva, mert én házasként is majd hetente kivertem. Magyarán ööö nem fontos.
ffinak nincs csocse, puncija es szulni sem tud. nem tudom mire olyan buszke a ffi, mert meg a ffi testet is egy notol kapja. a no tejen no fel es utana egesz eleteben masra sem tud gondolni, mint a nokre. mirol beszelunk?
Mikor munkanélküli lettem, akkor az exnejem tartott el, én meg szexszel fizettem. Három hónapig vótam mn, aztán sikerült maszek is meg főállás is. Aztán rá évre bő félévre lett mn. Akkor is természetben fizettem. Mi a baj ezzel? Nem ezért volt a libaemancipáció?
Aranyos álláspontod van,de tényleg. A női emancipáció arról szólt, hogy végre a férfiak henyélhessenek és a nők gebedjenek meg a krumplis zsák alatt a szénbányában.
Angliában 1792-ben Mary Wollstonecraft megírta a Nők jogainak védelmében című irományát amiben rámutatott, hogy a nők hülyék és ideje, hogy napi 32 órát kulizzanak a kukorica- és búzaföldeken.
Furcsák vagytok ti nők.
Először az a bajotok, hogy háztartásbeliek vagytok, aztán meg az, hogy a férfi költözik a konyhába.
ha férfiként akar viselkedni, akkor viselkedjen férfiként. ha meg ember akar lenni, akkor legyen ember, és úgy viszonyulok hozzá. de ne mindig azt vegye elő, ami neki kényelmes. én férfit soha nem fogok eltartani, az tuti. emberrel lehet normálisan együtt élni, csak férfival nem.
hát ez mind igaz. a pénz fontos, én mindig lenéztem a lejmolós férfiakat, akik elvárták volna, hogy én fizessek vhol. kifizetem, nem gond, csak nem veszem miatta férfiszámba, de emberbe sem nagyon. akkor meg minek járkáljak vele akárhová.
Azt hittem nő vagy, azok meg jobban tudnak a házasság ellen beszélni. Mindig mosni, főzni, meg szexelni és a férfi van hogy nem is fizet érte, ilyenek.