Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy itt az SOS fórumcsoport ügyeivel foglalkoznak. Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
Van egy kérdésem, kérésem. Egyéni bejelentés alapján lehet nick-et törölni? Ha igen, akkor szeretném kérni a Viking Kaos Tuzsér és Tuzsér Erdért SE fórumokba író TiBBi... nicknév alatt álló személy végleges törlését. Miatta rossz fénybe került a Viking Kaos szurkolói csoport és attrocitások is történtek egy football meccs után a hozzászólásai miatt. Megtámadták imádott csapatunk egyik játékosának az édesapját, lányok nyakából kiszedték a Viking Kaos-os sálakat stb. Ha lehet kérnék személyes üzenetben tájékoztatást.
Szeretném megkérdezni a moderátorunkat, ha én az sos forum csoportban segiteni tudok egy-két embernek a fogyokurában de csak ugy hogy megadom az email címemet mert szükségem van a súlyára, test magaságára ammit nem hiszem hogy ország világ elé tárna szivesen, azok alapján tudok személyre szóló (ingyenesen)testsuly-indexet elkésziteni és segiteni. Ezt megtehetem-e? Elöre is köszönöm a válaszát. zsóka
Amennyiben ezt a linket azért tetted ide, hogy ez a nick nem kéne hogy legyen, egyetértek. Majd kollégák intézkednek, ha megtudják.
de olvasd el a topicleirást, légysz. Ez az SOS forumcsoport moderátori topicja, az emlitett nick meg irt nem irt egyáltalán az SOS csoportba, oda fordulj, ahol illetékesek vannak - minden csoportnak külön moderátori körei vannak, én pl semmi joggal sem jártassággal nem rendelkezem a sport vagy a politika csoportban (nem is akarok).
Az SOS csoportban tett valamit szerinted amit nem kéne?
Tisztelt moderátorok!Nem lehetne megoldani a NOX Rajongók Fóruma topic gyakori figyelését mert az ellen topic előszeretettel rongálja azt!És az a rajongóké nem azoké akik utálják Őket!Köszönöm:Máté
Légyszi segítsetek , véletlenül az enyém lett a 10000dik hozzászólás a Pálmák cikászok kertben lakásban című topikban! Pedig az ott tevékenykedők mást terveztek arra a helyre, Légyszi valaki törölje ki a hozzászólát!
nemreg irtam mailt a forum@mail.index.hu-ra, remelem, nem problema, ha itt is megemlitem a keresem.
badacsonyi1 kodu illeto offolja egy ideje a PMR-rádió (Kit, hol, mikor, stb.) topicot, es szeretnem (remelem a tobbiek is) hogy a felesleges szoparbaj veget erjen, es ujra a PMR legyen a fo tema.