Ice Wall, túl messzire mentél! Idézek neked a Modus Moderandiból (mely alapján a hivatkozott hozzászólásoadat a moderátornak jogában áll törölni): __________________________________________________________________
8.) Hozzászólások törlése
....
b.) Bármely regisztrált felhasználó valós személyes adatait (például: név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. "IRL adatokat") tartalmazó hozzászólások.
Kivételt képeznek azon esetek amikor az üzemeltető fórumain az érintett regisztrált felhasználó saját maga hozta nyilvánosságra valós személyére vonatkozó adatait, azonban más felhasználó ebben az esetben sem terjeszkedhet túl az eredeti közlés adattartamán. __________________________________________________________________
Vagyis Ice Wall, csak azon hozzászólásait idézve teheted közzé Vikuca polgári (IRL) nevét, melyet az index.hu fórumokon hozott ő maga nyilvánosságra, a más üzemeltető fórumán leadott hozzászóláasai alapján NEM!
Fogd vissza magad, ha nehezedre esik is, próbáld meg benne ha mást nem is, az esendő, idős embert tisztelni! Kérlek. Apáddal is ugyanígy gúnyolódnál?
Vikuca, ha nem akarod, hogy lássák az ip címedet, akkor próbálj meg ezen a szerveren keresztül netezni, bár nyilván egy kicsit lassitja: http://www.guardster.com/
Van neked pofád hogy reggelente a tükörbe nézzél? Igen keresem az Őseimet ami magánagk lehet hogy nem jelent semmit az ősei( mindegy hogy kik voltak), pedig múlt nélkül nincs se jelen se jövő! Találkozik az ember ilyen kutatások során büszkeségre adó ősökre van amikor be kell látnia hogy gyarló emberek vagyunk. Ön szerintem az utóbbiak közé tartozik! Én merem vállalni a családom Őseit, mindren gyarlóságuk ellenére bár Mátyás király adományozott pallosjog, a család másik tagja Rákóczi ezredese grófi és bárói ága is volt a családnak bár alapvetően az számít mit tett az ember ma!!! Ha ez az önvallomás boldogabbá teszi hát legyen boldogabb!!És ki Ön?? a nagy Anonymus?? Igy könnyű a háttérben megbújni, mivel Én senki után nem kutakodok? Ennyire nem süllyedek le!!
Tud-e valaki valami információt arról, hogy mi készül e hét közepén Besenyszögön?
A buszpályaudvaron álltam ma sorban bérletért. Elég hangos beszélgetés zajlott két őstermelő között. Sajnos annyira félszavakban beszéltek, hogy nem sikerült kihámoznom a lényeget!
Vikuca! Először is vegyél nagy levegőt, higgadj le!
Aztán olvasd el figyelmesen a 1835-ös hozzászólásomat! Benne van a megoldás. Annál szájbarágósabban már én sem tudom elmagyarázni, hogy nem történt veled indiszkréció, csak csúnyán visszaéltek az informatikai tudatlanságoddal (egyébiránt időlegesen az enyémmel is).
Várgyál, megpróbálok egy szemléletesebb példát. Képzeld el, hogy valaki azt mondja neked: megmutassam a falu bolondjának képét? És az orrod alá dug egy TÜKRÖT, érted? És ha ezt a tükröt egy másik ember orra alá dugja, akkor az is sajátmagát látja benne, érted már???
veled legközelebb a bíróságon állok szóba, amikor tisztáznunk kell, hogy az adatvédelmi biztos milyen körülmények között fulladt meg a röhögéstől.
Ránk nem is gondolsz? :)))))))))))))))
Amennyiben nem akarod, hogy az alsógatyád színét is leírjam ide…
Ismerősen csengő mondat! Az már tuti, hogy Te is Sarkany tettestársa vagy! :))))))))))))))
Aj-jajjj! Mostmajd az ombudsmann is jól meg fogja tudni a saját IP címét, és esetleg visszakérdez, hogy Te honnan tudtad meg? Úgyhogy szerintem meg reszkess inkább Te! Megint nem mondom ki de ha megkérdeznéd a gépedet akkor minden további nélkül ha megtudhatnád az adatvédelmi ombudszman IP címét mert én az a parlament honlapján tudtam meg az E Mail címét IP cím nélkül! Én ugyanis nem akarok a gépébe betörni, mint mondjuk te mások gépébe!
Tudod mi én nem besúgó spicli vagyok, hanem olyan ember aki nem tűri el az ilyen emberek viselkedését!!!
Én csak azt ismerem amit az adatvdelmi biztos írt! Én nem akarok és nem kezdeményezek senki ellen eljárást, de az Index felel azért, hogy illetéktelenek hozzájuthatak az adataimhoz. Ezen túl az Indexen múlnak a dolgok!Azt hiszem nem lelkesednek azért amiket csináltok! Amúgy béke veletek!Amúgy kinek küldtem E mailt azóta hogy Sárkány közrretette a gépem adatait!Mert ha nyilvánosságra hozzátok megnézhetitek magatokat! Tudod most saját magad ellen bszélsz!Aljas ember az aki más adatait kiadja, kikutatja!!
"képes voltál hogy egy fórumtársad topicját feltöerni! "
Mit törtem én fel???
"soha nem bántottalak,nem tudom mi gerjesztett fel ennyire!!"
Nem gerjesztett fel semmi, azt nem értem, hogy Téged mi gerjesztett fel???
Nem hittem, hogy ugyanazt a viccet kétszer is be lehet szívni.
"csak azt küldtem el amit közzétetttél,"
Aj-jajjj! Mostmajd az ombudsmann is jól meg fogja tudni a saját IP címét, és esetleg visszakérdez, hogy Te honnan tudtad meg? Úgyhogy szerintem meg reszkess inkább Te!
Na csávesz, veled legközelebb a bíróságon állok szóba, amikor tisztáznunk kell, hogy az adatvédelmi biztos milyen körülmények között fulladt meg a röhögéstől.
Látszik, hogy nem ismered az adatvédelmi törvényt !
Szerintem meglepődnél azon, hogy mennyire ismerem. Onnantól kezdve, hogy használod az internetet, Te magad járulsz hozzá, hogy egyes helyeken megjelenik az IP címed. Innentől kezdve pedig reklamálhatsz bárkinél. Elég egy e-mailt elküldened, már abból megtudható a géped IP címe. Egyéb helyekről már nem is beszélve...
Egyet ne felejts el, az adatvédelmi biztos nem informatikus. Bírósági eljárások folyamán informatikai szakértői véleményt szokás kérni ilyen esetekben.
Meg kívánom továbbá jegyezni, hogy nem minden honlapnak, portálnak vannak adatvédelmi előírásai, elvei. Ezekkel az adatvédelmi biztos sem tud mit csinálni, hiszen a honlap/portál üzemeltetője semmilyen jogi garanciát nem vállalt.
Máskülönben semmi sem tettem, hogy IP címem nyilvánosságra kerüljön!!!
Csatlakoztál az internetre, hálózatba belépéskor kapsz azonosítót, onnantól kezdve publikus, hacsak nem központilag belső-külső hálózat nincs konfigurálva (proxy).
Tedd fel a kérdést, hogy lehet az IP címet feltörni!!
Feltettem. Egy IP címet vagy HOST-ot feltörni nem lehet. Max a számítógépet amely birtokolja azt a bizonyos azonosítót.
Inkább sírjál,hogy képes voltál hogy egy fórumtársad topicját feltöerni! Tudod ez egyfaJjta jellembeli hibára mutat, hogy azzal élvezed ki magad hogí ilyet csinálj!Máskülönben csodálatoatoas példát mutattok Sárkánnyal, hogy milyen emberek is vessznek bennünket körü! Csak sajnálni tudlak soha nem bántottalak,nem tudom mi gerjesztett fel ennyire!!Amúgy nem haragszom, csak az egyre gyakoribb ilyen fogások amelyek fájnak!Máskülönben csak azt küldtem el amit közzétetttél, bár nem véletlen, hogy Sárkány rögtön a pártodra állt?? Könnyű Katát táncba vinni ne hagyd magad!!!
Úgy tűnik, vikuca barátunk ismételten aktivizálta magát.
Kb. ott folytatja, ahol múlt év novemberében abbahagyta. A magam részéről nem reagálok a továbbiakban, ezt javasolnám mindenkinek, akkor talán elunja...
Előzmény:janina. (1834)Az előző levélben elmondtam, hogy van egy ilyen probléma hogy ráérő emberek szórakoznak! Meegmondom, mert nem szoktam elbújni mivel már nem ez volt az első eset az adatvédelmi ombudszmannak elküldtem kedves leveledet! Úgyhogy nem is tehettél volna jobbat nekem! Bántottalak? megsértettelek Nem. Sikerült kiélvezned magad hogy másnak kellemetlenséget okozz hát akkor legyél boldog, de ha felelősségre vonnak ne rám haragudj!!!
Tisztelt IceWall_!!Látszik, hogy nem ismered az adatvédelmi törvényt ! Javaslom hogy Te és társaid tanulmányozzák mert jószerével aki ezzel vissszaél a szervertulajdonos és a felhasználó bűncselekményt követr el! Írj esetleg az adatvédelmi biztosnak ezt a választ kapod Én már megkaptam kérdésemre!! Engem különösebben nem zavar, de mint informatikusként talán jó lenne ha ismerné a törvényeket!!Máskülönben semmi sem tettem, hogy IP címem nyilvánosságra kerüljön!!!Tedd fel a kérdést, hogy lehet az IP címet feltörni!! Én későn tettemfel!!!Máskülönben mint jeleztem nem az E mail címemet törték fel hanem az IP címemet!! Így a kérdésed nem kérdés , de tedd fe Sárkánynak, hogy hogy tette az IP címem feltörését, bár mint írtam különösebb bajom a gépem tönkretételén kívül semmi problémám nincs, de az ilyen jelenségekre a többi fórumozó figyelmét fel kell hívni hogy mire vigyázzanak!!!
Informatikusként engedd meg nekem, hogy tájékoztassalak 1-2 dologról.
kezdő topicozó címével nem élünk vissza... Milyen eljárás volt részedről hogy a gépem IP címét nyilvánosságra hoztad??
1. Az internet egy nagy hálózat, melyben minden egyes gép azonosítóval rendelkezik. Ez az azonosító publikus. Az internet-szolgáltatótól vagy tőled függ az, hogy ezt milyen "trükkel" rejted el. IP címmel visszaélni nem lehet.
Mikor figyelmeztettél az E mail cím feltörésére??
2. Már megbocsáss. Neki kellene Téged figyelmeztetni? Ha ilyen jellegű gondjaid voltak, azt talán a szolgáltatóval és magaddal kellene letisztáznod. A szolgáltatóval azt, hogy hogyan törtek fel, magaddal meg azt, hogy kinek adtad meg a jelszavad, mennyire volt megfelelő jelszónak a jelszavad.
Ezek után én örülnék ha végre a vélt sérelmeidet nem a közösben, hanem privát úton intéznéd el.
Ha te megkérdezed tőlem, írt-e Bethoven operát, én teljesen jóhiszeműen kapásból azt felelem: Igen, egyetlenegyet, a Fideliot.
Nem pedig azt válaszolom: tudatlanságodat többféleképpen is pótolhatod, pl olvasd el az Operkalauzt, vagy akár itt a neten írd be a goolge-ba: bethoven + opera.
Ej, nem szép kigúnyolni valakit a tudatlanságáért, ezt tapasztalatból mondom.
Vikuca, értsd már meg. Voltaképp nem hozták nyilvánosságra az IP-címedet. Sarkany csínyje csak az volt, hogy egy olyan linket tett be, amire kákattintva mindenki, aki rákattint, éppen a saját IP-címét látja. Ha te kattintasz rá, a tiédet látod, ha én kattintok rá, az enyémet látom, ha janina kattint rá, az öváét látja, ha Anti IQ kattint rá, az övét látja. Érted már? Egy ártatlan-gonosz tréfa volt mindössze, de ezt már akkor megbeszéltük, nem emlékszel? Csigavér!