Abban igazuk lehet, hogy kozelebb all a mostani hang az eredetihez. Mar korabban irtam hogy nekem foleg nem ez volt a bajom, hanem Skinner es foleg Cancer Man hangja.
Ettol fuggetlenul nagyon orulok hogy ujra nezhetem a sorozatot.
Hű vazz. Na ezt olvassátok el, ez a VIASAT3 fórumján levő "hivatalos" válasz a szinkronra:
-------------------
"Örömmel hallottuk, hogy tetszik az új X akták és reméljük továbbra is a nézőink maradnak annak ellenére, hogy Scully ügynöknek más a magyar hagja. Ezt a kritikai észrevételt egyébként szomorúan vettük tudomásul, ugyanis a hangot pont a VIASAT3 műsorigazgatójának kérésére cserélte le a szinkronstúdió, és az új hanggal sokkal elégedettebbek vagyunk.
A sorozat feliratos filmvátozatából vagy a sorozat valamely epizódjából pontosan kiderül, hogy a Scully ügynöknek eredetileg választott magyar hang nem csak hogy rossz hanem kifejezetten eltorzítja a karaktert. A VIASAT3-on hallható magyar hang sokkal jobban hasonlít a színésznő eredeti orgánumához és véleményünk szerint rokonszenvesebbé és hitelesebbé teszi a karaktert."
Nos hát biztos ők érzik jól én egyelőre nem tudok mit mondani mert mint írtam sajna lemaradtam az elsőről.
Tudjuk, hogy a szokás nagy úr, de őszintén reméljük, hogy sikerül elfogadniuk az álláspontunkat, vagy ha nem, legalább megszokják az új hangot.
Affene. Na jól lemaradtam a nyitórészről.
Ha jól emlékszem a 4-ik szezon végén elhunyt Mulder. Legalább is öngyiloknak volt beállítva. Mi volt a magyarázat? Ki halt meg helyette ?
Hű de örülök, hogy végre adják megint de hallom a szinkron kicsit problémás. Na majd megpróbáljuk megszokni. Remélem ez nem olyan lesz mint a magyar királyi 1-esen, hogy 2 szezon közt 1-2 év tellik el mire folytatják.
És a vasárnap este így egész kellemesnek ígérkezik.
Hajrá Viasat3 !
Annyira nem volt szörnyű a szinkron, csak nem ezt szoktuk meg. Sőt, szerintem a Scully-t szinkronizáló színésznőnek volt egy-két különösen jó húzása is, amikor tök jól eltalálta a hangot.
De ez a szinkron, csak ezt tudnam feledni...Scullynak nem ez volt a hangja?:) Fel se tunt...csak furcsa volt, hogy ez a szinkronszineszno gyengebb lett mint regen, de akkor megvan a megoldas...:o)
Komolyan, a szinkron iszonyu gyengus lett szerintem, aaaah.
De legalabb van X-aktak, vegre!!
A Viasaton minden yo sorozat feltunik ujra, vajh hogy es foleg mibol csinaljak...?
Na ja... a gond csak az, hogy Scully-nak nem Náray Anikó lesz a szinkronhangja. Már előre rettegek. Az is sok(k) volt, amit szegény Doggett hangjával műveltek a Rekviemben és az Élőhalottakban.
DE AZÉRT HAJRÁ VIASAT!
borzasztoan kezdodott az uj resz. szerintem olyan lesz mint egy sima szappanopera. ok hogy az elso reszben csak ismerkedunk az uj szereplokkel, de nagyon unalmas volt. es ahogy latom osszefuggo reszek lesznek. de lehet hogy csak addig amig elmegy a gillian. meglatjuk. csak a szereplokrol volt szo. alig volt benne fantasztikum. volt benne a xena. o egy ufo no.
Nekem a 8. szezon végéből vannak meg részek, de tudok egy helyet, ahol azt ígérik, hogy a 9. szezont azonnal elkezdik feltölteni, szóval, lehet, hogy már jövő héten meglesz.
Írjon, aki gyűjti az epizódokat.
oda van irva.
lsd suede topic. aki azt akarja hogy az emberek lassak a jo filmeket amit o latott, nem pedig eltitkolni, hogy sajat elmeny legyen. olvasd el mit irtam a suede topicban.
Hi. Írtam ide egy hozzászólást tegnap de valahogy eltűnt. Hm....
Mindegy. Szóval csak azt akartam írni, hogy ha az a film a Szeress Ha Tudsz (Playing By Heart) amit majd az HBO-n adni fognak, akkor azt nehogy kihagyjátok. Nekem megvan videón és egy csomószor megnéztem már, mert annyira jó.
Tegnap vettem ki Az igazság c. aktát, ahol sok egyéb mellett kiderül a cigis múltja. Ő volt a vezetője a földönkívüliekkel való kapcsolatnak, Mulder húga és apja is képbe kerül. Scullyék találkoznak egy korábbi elrablott nővel, akin mint kiderült kísérleteket végeztek. Ő a bagós volt nője, akit az előbbi egyszerűen nem tud megölni, pedig úgy fest, vele lepleződik le 50 év szupertitkos munkája, amiről még az FBI sem tudott!
Aki nem látta még, és megnézné, most ne figyeljen: az epizód úgy végződik, hogy a cigis a saját fiát öli meg, mert csalódott benne; ő árulta el közvetetten az eseményeket, amelyek Roswell óta zajlanak egy bázison. Plusz valami beépített ügynökük is van, dehát azt már megszokhattuk, hogy egynéhány szál a nézőre van bízva :-)
MAGYAR TV-K, MÉGIS, MIRE VÁRTOK???!!!!! Hát mindenhol elégedettek a nézettséggel?
Azt hiszem ideje lenne "megbombáni" a Viasat3-at X-Akták ügyben. Őket látom egyetlen lehetséges vásárlóként. Pénzük van rá, műsoridejük van, nézőtábora lenne, csak rá kell venni őket!!!