Keresés

Részletes keresés

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3146
Ja, ja, a hírszerző meg vidéki buliról tudott. Vaszleg tényleg elég tipikus a történet ahhoz, hogy igaz legyen (egyébként Mongék is mintha csak tipuspéldának szánták volna eredetileg).
Előzmény: elemes2 (3133)
Or Kán Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3145
Seki Waker pölö sajtá bevallása szerint is annak számít.
Előzmény: wizes (3140)
szedlacsek2 Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3144
Mér? Volt valami?
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3143)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3143
Akkor kifejezetten pech, hogy pont ezt nem szivárogtatja ki a Manager Magazin.
Előzmény: szedlacsek2 (3139)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3142

Persze.

Alant írtam a saját esetem.

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3129)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3141
Kétségkívül nem izzadságszagúbb. Használjatok Old Spice-t, fiúk. :)
Előzmény: Sir Balamber (3131)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3140

Egyetlen kóka fant nem láttam!

A tényeket tiszteletben tartók azok azok?

szedlacsek2 Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3139
Őt sem kimélném....
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3125)
toloba Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3138
Mert már Kóka farkára gyógyultak rá a huhogók....
Előzmény: wizes (3135)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3137
Pardon, ebben.
Előzmény: wizes (3135)
toloba Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3136
Ha azt a papírt az adóhivatal elfogadja a kiadójától áfa alapú elszámolásként, szava nem lehet senkinek...
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3135

Állítólag HÁgnes a hunyó, de senki nem repűlt rá a másik topikban.

megemlítve aztán továbblépve.

Előzmény: elemes2 (3133)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3134

Ő fizette vagy a samesz?

Sosem hazudott!

Csak a pénzt a fideszkasszából vette ki.

;<))

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3130)
elemes2 Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3133
no ebben nálad a pont -- az mdf/hvg mellett egyébként az indexhu "értesülései" szerint is kókáról ám egy februári buliról van szó, de ez akkor is eggyel gyengébb forrás.
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3123)
stewes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3132
Hírügynökségemhez eljuttatott rejtett kamerás felvételen tisztán látszik, hogy amikor Viktor elindult ide, még egy búcsúpuszira visszafordult. Anikoó jól hallhatóan kérdezi:
– Életem, van nálad elegendõ zsebpénz?
– Van kincsem, s az áfás számla helyes kitöltésére is ügyelni fogok!
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3130)
Sir Balamber Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3131
Lehet, hogy neked már izzadságszagú, de nem izzadságszagúbb mint Kóka erőlködése, hogy tisztázza magát egy olyan papírral amihez hosszan kell magarázni még a "rajongótábornak" is, hogy mit és hogyan is kell érteni rajta :)
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3121)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3130
Ebben szinte biztos vagyok. Ha az orbanviktor.hu azt mondja, akkor az úgy is van.
Előzmény: wizes (3128)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3129
Kóka június 9-én mutatta be a számlát, egy-két nappal azután, hogy név szerint hírbehozták. A szoftvert meg állítólag májusban cserélték ki.

Azt se értem, miért gondolod, hogy évekig szar volt. A szoftver addig szar, amíg az ügyfélreklamációk el nem érik azt a kritikus tömeget, amire a tulaj végre hajlandó megmozdulni.
Előzmény: Or Kán (3126)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3128
Gondolod ő fizette mi?
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3125)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3127

Igen.

Ma i napig van olyan nagy multicég akiknek a kiadott számlájuk nem felel meg az előírásoknak és az apeh elnézi: ekkora céggel nem tudnak mit tenni, hagyja.

Sőt soxor akkor ha csak hiányos de azért rajta van pár adat.

Rengeteg helyen adnak olyan kézzel írt számlatömbi számlát ahol a kitöltőnek fingja sincs.

Persze a vevőnek sem könyvelőnek lenni hogy fidelmeztesse.

Én is kapok soxor xar számlát, a sorbanállásor örülök a ha megkapom majd amikor átnézem látom hiányos.

Bizony soxor utólag írjuk rá a hiányos adatot!

Ha rajta vannak az adatok amiből minden egyértelműen kiderül akkor ellenőrzéskor békén hagyják a kuncsaftot.

Ott az egészben az a ciki, hogy plö pont negyed év ugrás van és nem mindegy ápr 1 vagy márc 31. Ha negyedéves a cég akkor ...... ????

Előzmény: Or Kán (3126)
Or Kán Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3126

Értelek én. De.

Te el tudod képzelni, hogy egy számlázó cég szoftvere több évig szar, és ez csak akkor derül ki, amikor egy miniszter bemutatja az ezzel a  szoftverrel készült számlát saját maga igazolására? Nem kellett ezt a szoftvert engedélyeztetni az APEH-nál? Vagy ott is hibáztak?

Előzmény: wizes (3122)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3125
Te szedlacsek2, azt rebesgetik, hogy Orbán a minap vendégül látta a gazdasági elitet a Gellértben. Hát én nagyon remélem - a saját érdekében -, hogy megőrízte a - szabályos! - áfás számlát, mert amit tőled ezért kapni fog, azt nem teszi zsebre.

:-))
Előzmény: szedlacsek2 (3113)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3124

Lya azóta is kerülöm a Kulcs szoptot!

Ők nem , mert azóta ben vagyok az adatbázisukban és hívogatnak, szórólapokat küldözgetnek.

Dobom ki.

Előzmény: wizes (3122)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3123
Jelzem, hogy Kóka nevét az mdf/hvg páros dobta be és nem a Mong-Vajda páros. Ami számomra csak annyit jelent, hogy teljesen hihető, hogy egy kormánytag (európai formátumú izé) samesza trükközni próbál az áfával, beleértve ebbe a körbe Kókát is - de hogy ez tényleg konkrétan Kóka lett volna, azt mérvadó forrás nem jelentette ki.
Előzmény: elemes2 (3095)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3122

?

Pár nappal ezelőtt leírtam: sok xar szopttal találkoztam, pl a Kulcs szoft-éval.

Amiben vagy 2 oldalon soroltam  a hibáit és bementem erre az volt a válasz: még nem panaszkodott senki!

Akkor itt vagyok mondom!

Majd a hátam mögött mexólaltak jópáran - ügyfélszolgálatukon történt- igen nekem sem tetszett ahogy van de aszittem nem lehet máskép!

Dehogynem mondtam, trehány volt a szopt író és benne hagyott sok hibát.

Felajánlották kijavítják és küldenek újat!

Lemondtam róla!

Mit gondolsz a sok frissítés miért van a szoptokon?

mert xarok!

tele vannak hibával, - emberek csinálják- és amikor megtalálják-kiderül, akkor kijavítják, újat írnak stb.

Előzmény: Or Kán (3120)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3121
Az a "számla" amit a Columbustól bemutatott, az bizony egy adócsalásra alkalmas szabálytalan fecni. Ugyanis nem "nyugta" hanem "számla". Viszont ezen a számlán, üresen maradt, (egyelőre) kitöltetlenül, a vevő neve és címe.

Marhaság, Maci. :)

A számla akkor lenne adócsalásra alkalmas, ha

a) Az egy látszólag áfa-visszaigénylésre alkalmas számla lenne, ami mögött nem áll valós teljesítés (fiktív számla). Ez nem ez az eset. A számla áfa-visszaigénylésre alkalmatlan (mert nincs rajta a vevő neve) és a mögötte álló gazdasági esemény mindenki szerint megtörtént.
b) Vagy akkor, ha a számláról látható lenne, hogy a szolgáltatás áfa-tartalmát a kibocsátó nem vallotta be és nem fizette meg, mert utólag nyomtatták ki. Sir Balambér ezt a vonalat nyomja, kissé már izzadságszagúan. Erről ugyanis ugyanis holmi formai ellenőrzéssel nem lehet meggyőződni, csak úgy, ha adóellenőrzést végzel a cégnél. De hát nem végeztél, mint ahogy más se.

Más eset nincs. A fecni szemrevételezés alapján nem alkalmas áfacsalásra.

De ez téged ne zavarjon semmiben. Neked lehet ez egy adócsalásra alkalmas fecni, mert veled én kivételezek. Te más vagy, mint a többi zombi, speciális. :)
Előzmény: Törölt nick (3011)
Or Kán Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3120
Oké, értem. És mit szól ehhez a szoftver készítője? Hogy szar a szoftvere?
Előzmény: wizes (3119)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3119

??

Szoptwer.

Előzmény: Or Kán (3117)
dermedwe Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3118
Akinek nem lenne egyértelmű, hogy miniszterként azért vannak elvárt dolgok. Például betartod a törvényt, legalább a nép elött. (Ugyanis a nép hátamögött magyar tradició, a "többletjövedelem" utáni igény)

Általában akkor reppenek fel érdekes történetek politikusokról, ha megtörténnek. Valahogy mindennek megvan a maga alapja.

Arrol senki nem beszel, hogy hany megrendelest kapott a GKM -től a Manager magazin, azert, hogy kussol. Mert hat azert ez jo reklam nekik nem?

Vannak azon emberek, akik szerint semmi nem történt. Hát igen, szerintük soha nem történik semmi, azokkal akik érzékenységi körüket veszélyezteti.

Amikor felröppent a hír, vajon mi futhatott végig ezen úriemberek / úrihölgyek fején?

Áh kacsa, Jani nem ilyen?! / Hú wazze mi a fenét csinált Jani?!

Lehet lovagolni nyugtával, és számlával. Egy tény. Manager magazin írt cikket. Oké. Rámozdult MDF, majd kicsit a jobb oldali sajtó is. (ha fordítva történt volna, ugyanez lejátszódott volna, csak a hatalom tud, hatalmi eszközöket bevetni...)

Lényeg: Aki ilyen pitiáner ügyeket szül maga körül, az mit csinál a nagy dolgokkal, amik szerencséjére ki sem derülnek?
Or Kán Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3117
Csak közbevetőleg: mijaza a "szopt"?
Előzmény: wizes (3115)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!