Keresés

Részletes keresés

lordofthechicagoblues Creative Commons License 2002.04.21 0 0 119
A kibaszott kurva életbe. Jobbkor nem is jöhetett volna. Egyszerűen csak a legjobb énekes volt a világon, a világ legjobb zenekarában.
Nyugodjon békében.
Akkor ma már csak wake up és long gone day, mindegy, ki kire szavaz...
aleszka Creative Commons License 2002.04.21 0 0 118
tényleg gáz:-(
voltam most valami honlapon egy fórumon, ahol valaki azt írta a haláláról, hogy "this sucks. all alone and shit probably..." és tudod, ezt az "allaloneandshitprobably"-t szinte teljesen biztosan el is tudom képzelni.

jó szar lehet, amikor rád sem nyitják az ajtót hosszú napokig vagy fel sem hívnak, hogy mifasz van veled.

Előzmény: AmethanA (114)
Slint Creative Commons License 2002.04.21 0 0 117
www.aliceinchains.com

a hír igaz. ezt nem hiszem el.

"Rain, when I die"

Slint Creative Commons License 2002.04.21 0 0 116
Mondjátok nekem hogy ez nem igaz, ez megint csak álhír, és nem halt meg, és még csinálni fog sok lemezt, ezt nem hiszem el, sosem szoktam bőgni, de nekem ez a zenekar jelentette a fiatalságomat, meg most is, meg ezt bazmeg egyszerűen nem hiszem el, ez nem lehet
paradox Creative Commons License 2002.04.21 0 0 115
nem vagyok fan.

nem a kedvenc zenekarom az AIC. (de mindig is nagyon szerettem.)

nem próbáltam heroint, nem is fogok, terveim szerint.

de nagyon szomorú vagyok.

volt idő, amikor nagyon sokat jelentett nekem a zenéjük. amikor én is tele voltam feloldatlan feszültséggel, amikor én is sokat búskomorkodtam. akkor az AIC mindig jót tett nekem. megnyugtatott, felkavart, de mindig jó hatással volt rám.

aztán később, ahogy idősödtem, kijött az unplugged, és kiderült, még a legvadabb számaikban is milyen zeneiség tud lenni. csodálatos az a lemez.

és most az AIC egyik sarokköve elment. vele együtt egy egyéni, semmi máshoz nem hasonlító énekstílus, szövegvilág és dallam.

"it's gonna rain when I die", énekelted, és állítólag a héten Seattle-ben végig esett.

ha már az életben nem sikerült nyugalmat találni, talán a halálban sikerül majd.

Layne Staley, nyugodj békében.

-p

AmethanA Creative Commons License 2002.04.21 0 0 114
Hát igen... Ez azért kicsit durva, hogy annyi ideig rá sem nézett senki, hogy már csak hosszas vizsgálatok után tudták kideríteni, hogy Layne az. Nem volt senki, akit érdekelt volna, hogy mi van vele? Ez nagyon gáz!!!
Előzmény: Badmotorfinger (112)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.04.21 0 0 113
Badmotorfinger Creative Commons License 2002.04.21 0 0 112
Sajnos úgy tűnik a hír igaz ! Kommentár a CNN.com-ról:

SEATTLE, Washington (CNN) -- King County authorities said a body found in a Seattle residence has been identified as that of Layne Staley, 34, lead singer of the rock group Alice in Chains.

The partially decomposed body was found Friday in Staley's home in the city's University District, King County Sheriff's Sgt. Cameron Webster said.

Investigators performed an autopsy to identify Staley, said Monty Nelson, an official with the medical examiner's office.

He said the cause and manner of death will be determined after more investigation.

Alice in Chains formed in 1987 and was prominent in Seattle's music scene, which included "grunge rock" groups such as Nirvana, Pearl Jam and Soundgarden.

Fans in Seattle and Boston were organizing candlelight vigils and memorial ceremonies to pay tribute to Staley, according to postings on the band's Web site.

Előzmény: aleszka (111)
aleszka Creative Commons License 2002.04.21 0 0 111
mivan????:ooo

ezt nem hiszem el. honnan tudod? biztos nem igaz, mert ez egyszerűen nem lehet igaz.

ezt egyszerűen nem hihetem el!!!!

Előzmény: dogofthetemple (110)
dogofthetemple Creative Commons License 2002.04.20 0 0 110
Layne Staley meghalt.
Bár olyan sokszor keltették halálhírét, hogy elvileg száz évig kellene élnie, a hír -sajnos-
igaznak tűnik.

"some say we born into the grave"

dogofthetemple Creative Commons License 2002.03.09 0 0 109
Szeretek otthon ülni és semmit se csinálni.
Eltűnök, félreteszem a kagylót
Elveszni, s a Nap elől rejtőzni.
Teszek egy "sétát", amikor megunom...

Manapság annyit hallgattam a háromlábút, hogy már unom...
:)

Zseniális az a korong!

Kedvencem a Goddamn.

AmethanA Creative Commons License 2002.02.14 0 0 108
Az a helyzet, hogy Jerry Cantrell nem nagyon megy nálam így magában. Bár mondjuk maga a cím is érdekes. "Dickeye"? Az f%szszem.:)
Előzmény: Blackacidevil (107)
Blackacidevil Creative Commons License 2002.02.13 0 0 107
Végül én is letöltöttem egy új Jerry Cantrell dalt (angel eyes), és valóban óriási! Simán továbbviszi az AIC színvonalat/hangulatot!
ja és ha a szövegforditásoknál tartunk!: a boggy depot cimű lemezének a nyitódala(dickeye) se tűnik kispályának...pl ilyenek vannak benne: "Injected concrete hide bloody feet"...=beinjekciozótt, elrejtett, véres lábak??? vagy mi ez??? ez nagyon pszicho:)
AmethanA Creative Commons License 2002.02.12 0 0 106
Köcci...:))) Kis telhetetlen! Majd meglátjuk, azért énsenem vagyok időmilliomos :) Csak szoktam unatkozni, és akkor ilyeneket csinálok.:) Vagy hajnali kettőkor, holtfáradtan, mint a Would?-ot.Itt döglöttünk, és nem tudtunk tőle aludni.:)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.02.12 0 0 105
kíváncsian várjuk a Sea-t...

egyébként meg ha van ídőd és kedved fordítani még, akkor parancsolj, itt vannak a Mad Season dalszövegei:
mad season lyrics

Előzmény: AmethanA (104)
AmethanA Creative Commons License 2002.02.12 0 0 104
Halihó! A Sea of Sorrow folyamatban van. A Them Bonest én sem értem, de majd kenek vmi Tóth Árpád-féle szabad fordítást... mint ahogy azt a Would?-nál is tettük:))
Sajna a Mad Seasonhoz nincsenek meg a szövegek; másolt kazi,ugye. De azok is érdekesek, amennyire emlékszem. Sajna már elég régen hallgattam; most a Tiamat, Katatonia és hasonlók vannak terítéken.
Előzmény: sickman (102)
Blackacidevil Creative Commons License 2002.02.12 0 0 103
Engem pl minden AIC-dal fordítása tökre érdekel mer egyiket sem értem:)) ja de! mosmá a would?-ot igen!:) ja meg van otthon egy dirt forditásom, a netről majd idekopizom.
sickman Creative Commons License 2002.02.12 0 0 102
Engem meg nagyon erdekelne a Them Bones, en mar a cimet sem igazan ertem...ja meg ott van a Mad Season par dala(LGD, Wake Up, Above).
Előzmény: AmethanA (101)
AmethanA Creative Commons License 2002.02.11 0 0 101
Előfordulhat.:)))
Ne tudom, mikor lesz belőle valami, de megpróbálok még a héten kihozni belőle vmit. De nem igérem biztosra. :))
Előzmény: Zozi79 (100)
Zozi79 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 100
Bleed The Freak?
Előzmény: AmethanA (98)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.02.11 0 0 99
mit szólnál a Sea of Sorrow hoz? érdekelne, mit hozol ki belőle.
én mindenképpen szívesen látnék még több fordítást, szóval lécci bíbelődj ilyesmivel!:)
Előzmény: AmethanA (98)
AmethanA Creative Commons License 2002.02.11 0 0 98
De ha megkérnek, szivesen bibelődöm ilyesmivel. Tehát ha van valami kifejezett kérés forditásra, próbálkozhatok még.:)))
AmethanA Creative Commons License 2002.02.11 0 0 97
Az a helyzet, hogy én is nagyon szeretem(mint általábam minden AIC számot), de elég gáz szövege van. Úgy értem, helyenként elég giccses...
Vagy ilyesmi. Bár a Black-outnak is volt pár érdekes szövege, de annak idején mindet istenitettem. Lehet, ha abbahagyták volna a V.V.V. után, ugyanigy szeretném...
Előzmény: Zozi79 (96)
Zozi79 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 96
Szerintem qrva jó. Több AIC dalszöveggel nem próbálkozol? Nekem a Down In A Hole a kedvencem... :-))
Előzmény: AmethanA (93)
AmethanA Creative Commons License 2002.02.10 0 0 95
Köszönöm. Igazából ketten csináltuk, nagy segítség volt a kedvesem, aki valamivel jobban bánik a szavakkal, mint én.
Előzmény: i start to turn to static (94)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.02.10 0 0 94
eleve az az elgondolás, hogy vetted a fáradtságot, és időt erre a fordításra nagyon szimpatikus, emiatt nem is keresem benne a hibát.keresnem meg azért kéne, mert elolvastam, és szerintem minden klappol.szóval meg vagyok véve.biztosan lehetne apróságokba belekötni, de tegyék meg ezt helyettem mások(vagy ne).
egyszóval:
király vagy, nekem tetszik.
Előzmény: AmethanA (93)
AmethanA Creative Commons License 2002.02.10 0 0 93
Kíméletlen kritikát követelek!
KOST KAZONNAL!!!!!!!!
AmethanA Creative Commons License 2002.02.10 0 0 92
Megtennéd?

Ismerj meg, mint kit megtört mestere
Tanulj még, gyermek, hogy elveszítsd mindened

És újra az az áramlás
Ugyanaz a régi út vár
Elkövettem egy nagy hibát
Csak egyszer látnád a szememen át...

Lebegő test, önnön száműzetés
Azt hitted, ez a repülés?

Tévedek?
Túl messzire mentem, hogy hazataláljak?
Eltűntem?
És magadra hagytalak?

Ha megtenném, megtennéd?

Előzmény: sickman (83)
dogofthetemple Creative Commons License 2002.02.09 0 0 91
Úgy ismersz, mint akit megtört a mesterem
Tanítsd ama gyermeket az eztkövető életre

Nem ilyesmi??

Újra benn az áramban
A jó-öreg trip hátramaradt...

AmethanA Creative Commons License 2002.02.09 0 0 90
A fordtás folyamatban van, de akadt egy kis probléma.
Az első két sor angolul sem összefüggő, tehát nem fordítható. Majd megpróbálok vmi érthetőt kiszedni belőle. A többi már megvan:)
Előzmény: i start to turn to static (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!