Rdi két kérdést szeretnék neked címezni, hamár látom a bejegyzésed.
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a civil szervezetek (szakosodottak) képviselői az önkormányzati bizottságokban megtalálhatóak külsős tagként? Bevallom őszintén, hogy nem nagyon hallom a "nyüzgést", ezért érdeklődöm nálad.
A másik nagy kérdésem, hogy egy egyesület, amely nagy idegenforgalmi bevételt hoz az önkormányzatnak minden évben (Gulyásfesztivál), annak miért kell támogatásért könyörögnie az önkormányzatnál? Nem kéne a befolyt profit nagy részét automatikusan visszaforgatni egy ilyen kezdeményezésbe? Vagy az idegenforgalom minden országban jó üzlet, csak Szolnok kivétel ezalól?
Tisztelettel várom képviselői és személyes véleményed a dologról.
MEGOLDOTTAM A REJTVÉNY!!! Botkáné beregizett ide, és V. néven akarja elérni, nehogy politákol essen szo a szolnokiak között... IP cim IP cim IP cim sssöööööötttt FELTÖRÉS! Jo berugást kivánok, a számlát majd a cimemre küldjétek:))) IP ciiim
Sárkány hidd el bennem nincs harag se irányod ban sem máséban milyen jól ellevelezgettünk!Sajnos nem megy részemről a megbeszélés mert kocsink sincs ami bevihetne!! Tudod csak akkor érti meg az ember ezoknak a gondját baját ha maga is abba kerül!! Kívánom ne éld meg!!
Van tűzfal de mégis keresztülmentek FIDESZES barátaink.Egy kicsit Én is utánna néztem a dolgoknak! De én nem akarok senki számítógépébe bejutni!!Ez már egyiniség kérdése Én nem vagyok kíváncsi senki magánéletére!! Mert ez a legroszabb időket idézi az emberben van aki ahatalomért mindenre képes!!!Máskülönben Sárkány hozzászólásában megjelölt honlapcím egyértelműen FIDESZES! Ez Nem jelenti azt hogy nekik nem lehet igazuk, de a módszereik alpáriak!! Van homorérzékem!!Máskülönben ne tőllem félj, hogy feltöröm a géped, van akikre utaltam, hacsak nem tartozol Te is közéjük bár a humort tudom értékelni!!
El kell menni reggeli takarítás előtt néhány lépcsőházba,és megnézni mennyi fecskendő és fecskendő tű van eldobálva.Sokáig nem lehet titkolni.Akinek meg
kiskorú gyermeke van,ha még nem is de később érintett lessz a témában.
Talán jobb előre gondolkodni!!!Jó volna ha a belügyi szervek is kicsit komolyabban vennék ilyen téren a munkájukat.Bár ebben nekik nincs nyereség
így nem teljesen érintettek a dologban!!! (sajnos)
Szerintem egy IP-cim feltörése sem Szolnokrol szól!!!
A másik akinek félteni valója van,védje magát Tűzfallal.Vannak ingyenesen letölthetők is.Vagy ne a gépen tároljon fontos adatokat!!!A köszönet valós volt,
elismertem a jóindulatot.Meg kell próbálni az én valós rendszerembe bejutni.
Mai hír: Informális találkozónak minősítette a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei és a Szolnok Városi Közgyűlés egyeztető bizottságának hétfői ülését Berta István alpolgármester.
A drogambulancia létesítésével kapcsolatban szavazást indítottunk a SZPEM honlapján. Nem regisztrált felhasználók is szavazhatnak.
A kérdés:Létesüljön-e drogambulancia Szolnok belvárosában?
Ez eszmecsere? Gondolom a korábbiakat is! Hány hozzászólás volt ami Szolnokról szólt??Az Ilyen szórakozókkal szemben mint az előtted szóló is volt megválaszoltam!Ez jó példa volt arra,hogy ki szórakozik!! Segítséget kér segít az ember akkor kivel van baj??
Most mit modjak erre!! Valaki jószándékból segíteni próbál Ön meg viccelődik!! Sajnálom! De tanulhatna abból, hogy vannak segítőkész emberek és vannak a jóhiszeműséggel vissszaélők! Bár azzal hogy feltörőkódokat emlegetett azt hiszi nem ismeri fel az ember az olyan embert mint Ön az IP cím alapvető és ilyen kódfeltörő előtt nyilván iismeretes!!! Jó Szórakozást! Bár én szégyelném magam!!
Ne reagáljatok már vikucikára. Mintha nem is létezne. Vegyük észre, hogy mihez vezet, ha válaszolunk neki: szétromboljuk az eszmecserét a topicon. Tehát levegőnek kell nézni mindaddig, míg értelmes reakciókat nem produkál. Ha ujrakezdi a programját, végleg negligálni kell.