Bocs.tényleg nem figyeltem eléggé.De a mai gyerekeket nem szabad "butának" sem nézni.Nekem 8-éves a kislányom,és tudja miröl van szó.Sokszor itt ül és nézi mit irok és bele is kotyog.
Sajnos a TV-ben látottakbol elég tájékozottak,és ezért kellene a fejükben ""rendet tenni"".Egy kicsinek a pénzröl a kábulatrol és az erőszakrol szól.De őket kérdezd meg.Nembiztos mindig a rosszat látják benne.
Kissé félreértettél , de nem baj. Azon kívül, hogy télleg jót nosztalgiáztam az Index történelemmel, azt szerettem volna üzenni a sorok között, hogy talán mégsem kéne a drogra felhívni a kisiskolások figyelmét. :)
Pár észrevétel a honlaprol: a háttérkép-vonalak gondolom a tömörités miatt iszonyat szellemképesek, kimondottan csunya szerintem, a számlálo be van csuszva a szövegbe, szintén szerintem eléggé csunya, hogy a menü fölött vagy 400pixelnyi a fejléc. A forumra kattintva nekem ez a hibaüzi jön le :error: Unable to load LANGUAGE FILE "./tf.lang/en.php" Opera 7.11-el néztem
Nem ultimátum volt,inkább realitás.De csak a saját véleményem irtam le.
Ismerem Baját és Szegedet is,hisz lényegében halasi voltam.Onnan tudom
ha nem tesznek semmit,mennyire elfajulhat a helyzet.Tehát nem rosszindulat,és semmi rosszakarat.De a felvilágosítást is nagyon fontosnak tartom.Nézd meg a statisztikákat az iskolai drogfogyasztásrol,De ha valakit elkapott a gépszijj,legalább esélye legyen ujra talpra álni.
Erről eszembe jut egy netes sztori, következzék egy kis index történelem.
A "saját neves" bajai fórum annak idején majd' egy évig egész jól működött. Már ott tartottak, hogy alapítanak egy netes egyesületet, rá is bízták ezt Mijora, aki nagy lelkesedéssel elkezdte szervezni a Bajai Sz@lont.
Aztán eltelt néhény nap, Mijo nyitott egy új "Kellenek-e nekünk hitesek, dorogsok?" c. topikot, majd egy ultimátumszerű hozzászólásban kifejtette, hogy amennyiban a városi könyvtár a továbbiakban is teret ad a HIT-gyülekezet rendezvényeinek (mely gyülekezet őszerinte nagyban felelős a drog terjedéséért), akkor ő félbehagyja a Netegylet szervezését.
Na, ezen nagy vita kerekedett, mármint hogy tényleg felelős-e a HIT-gyüli a drogért,és hogy lehet-e egy civil könyvtárigazgatót a netegylettel és vélt drogkapcsolatokkal zsarolni ez ügyben. A történelmi tapasztalat az, hogy nem, mert a könyvtár továbbra is nyitva állt a HIT-gyülinek, Mijo sem szervezte meg azóta sem a Bajai Sz@lont.
Történt aztán a topikvita során, hogy az egyik hozzászóló, aki a HIT-gyüli ellen ágált, betette a HIT-gyüli honlapjának linkjét. Erre aztán egy semleges hozzászóló poénkodva beírta, hogy egész pofás egy honlap, köszi a reklámért. Nna, ezek után elszabadult a pokol. Ezek után jöttek anyázások, topikbezásárások, önkéntes és önkényes nickkitiltások, meg minden nyalánkság, ami egyébként annak idején a Kumin-dolgozatból kimaradt.
Ugyanis nem a sajátnevességen vesztek össze anno a jó bajai atyafiak, hanem a "netegylet-hitegylet" néven elhíresült dilemmán.
Nem tom Aster, érted-e a párhuzamot, és a benne rejlő szójátékszerű helyzetkomikumot?
Szerintem a kérdés nem kérdés.Nem létesüljön-e,létesíteni kell drog ambulanciát Szolnokon.A város az egyik tranzit útvonal mellet fekszik,és tudomásul kell venni a helyzet csak romlani fog megelőző intézkedések nélkül.És nem csak a kezelésével kellene foglalkozni a drogosoknak,hanem a felvilágosításra is nagyobb hangsúlyt fektetni.Már a kisiskolások figyelmét fel kellene hívni ez nemjó és miért nem.
Miután elég sokat foglakoztam a témával még mindíg nem tudni, hogy melyik orvos milyen költségkihatással fog az abonyi úti iskolába kimenni mert hisz a szakmai elméletet nekik kell leadni?? Készült erről felmérés vagy csak átszervezünk de nem tudjuk hogy ennek meglesznek e a feltételei!!Mani- mani!!
Na hallod!?! Szerintem is vissazfoghatnátok mindnyájan a hangnemből, bár én sem értem, hogy miért baj, ha a leendő nővérek az Abonyi úton fogják tanulni az elméletet, a gyakorlatot meg a kórházban... És az igazi kérdés: vajon mit is akar a kórház az épülettel? Egyébként erős beszólásokkal Te is dicsekedhetsz ...:))
Tibra lenne hozzád egy privát kérdésem. Nem tudod véletlenül, hogy a hétfői drogambulanciás rendezvényre milyen formában lehet majd bejutni? Kizárólag meghívóval, vagy teljesen nyilvános bárki számára?
Na most csináljam össze magam?? Mert aki végigolvasta Beela "ha jól írom a nevét de lehet XY is" leveleit nem tudom kinek adnának igazat. Mindenki áljon ki a maga vélt agy valós igaza melett! Nyugi. Csak az egyik oldalnak lehet igaza?? Remélem ezzel nem sértem a moderálási szabályokat. Nem másokat hanem mindíg egyes emberek megnyilatkozásáról mondom el a véleményemet, ha ezek közül valaki valamit magára vesz arról nem tehetek!
Arra kérlek utoljára, hogy fejezd be a "felkiáltó jeles", sokszor másokat sértegető hangnemet. Amennyiben ezt tovább fogod folytatni, akkor lépéseket fogok kezdeményezni. Utoljára figyelmeztettelek.